gopax 11.04.2013 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 tzn...uciekasz:P ale dobrze, że masz taką możliwość... że mamusia chce przygarnąć córunię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 11.04.2013 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Uciekam gdzie pieprz rośnie Jakoś nie uśmiecha mi się mieszkanie bez okien, pod folią Mamusia jest kochana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 11.04.2013 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Ech ta zielona przyczepa... widok jakby znajomy:D... tylko, że u nas jak zdejmowali dach na domu padało od rana z małymi przejaśnieniami a potem było juz tylko gorzej... lało przez tydzień tak, że ekipa uciekła, bo nie mogli nic robić... przy remoncie garazu było to samo...ale to juz chyba tak jest zawsze jeśli ma padać to nie nie chce a jak nie ma to leje:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 11.04.2013 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 ale pięknie będzie .... później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 12.04.2013 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 No i przyjdą w poniedziałek, dzisiaj cały czas siąpi. Ale mi to nawet na rękę, bo nic przez weekend nie będzie rozgrzebane. No BĘDZIE ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 12.04.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 a będzie nowa dachówka czy blachodachówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 12.04.2013 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 blachodachówka, nie pamiętam nazwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 15.04.2013 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Wieści z placu boju. Dachówka z połowy dachu zdjęta, okna wyjęte (w miarę nieinwazyjnie), membrana na miejscu, kontrłaty nabite a nawet trochę łat. Jutro cd. A ja się byczę u mamusi z dziecmi... sama nie wiem czy nie wolałabym skakac przy oknach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 16.04.2013 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 poprawka, te laty to nie laty, tylko dechy do przemieszczania sie po dachu laty nabijali dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 21.04.2013 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Jutro stawiają nowe kominy, stolarka już gotowa. A w domu burdel na kółkach. I to by było na tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 21.04.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 To też poniekąd ma swoje dobre strony :D:D..... nie trzeba sprzątać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 03.05.2013 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Wiem, że dzisiaj świętno, ale przy remoncie nie ma wybacz - sprzątaliśmy dzisiaj... 1/3 chaty gotowa na nasz powrót, choc podłogę będę myła jeszcze kilka razy Jutro ogarniam garderobę - graciarnię, sypialnię i łazienkę i wracamy do domu. 3 tygodnie na wygnaniu, a myślałam, że na 1,5 tyg max uciekam ; Dach już gotowy, jeszcze podbitka, ale to już inna ekipa, zrobią elewację i będzie pięknie. Nie mam zdjęc całego dachu, pokażę co mam W środę wzięłam się za ogródek, pograbiłam, wsiałam co miałam, jest pięknie A w przyszłym tyg posadzę flancki i bierzemy się za nasz kawałek ogrodu przy domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 05.05.2013 05:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Jeszcze pokój młodego i łazienka i wrócimy do żywych Jedziemy dzisiaj po regał do garderoby, bo jeden to za mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 05.05.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 No to ja się już rozsiadam i czekam na fotorelację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 05.05.2013 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Jeszcze pokój młodego i łazienka i wrócimy do żywych ... ...a co u mamusi ciasno? czy raczej wszędzie dobrze ale we własnym domu najlepiej;) No i musze powiedzieć, że dach wyszedł piknie... dobry pomysł z przedłużeniem nad wejściem:yes: a jakiego koloru będzie elewacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 07.05.2013 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 relacji foto za wielkiej nie bedzie zrobie moze pozniej zdjecia calego juz dachu i tyle zaraz maja wpasc panowie od parapetow zewnetrznych, beda kamienne, pokaze jak bedzie co i sobie na nich postawie kwiaty!! nie mam czasu na lezenie z drinem w ogrodku przy kwiatkach, to sobie na parapetach wystawie ............przerwa techniczna............. powod: Zuzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 07.05.2013 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 (edytowane) no jestem, młode śpi Parapety już się wstawiają, a na dole siwo:eek: A elewacja hmmm, ciemna będzie, bardzo ciemna. Będą mieli na wsi używkę Daszek miał być w pierwszej opcji 2-spadowy, ale 6 tys. zawołali, no to 2 opcja - przedłużony, ale miał być dłuższy, ale że Panowie blachy nie chcieli/nie mogli ciąć to jest taki dziwny krótki. A u mamy hmmm, mamy nie było Po tygodniu pojechali nad morze, więc byliśy sami do końca. Pewnie, że fajnie, stare kąty poodwiedzałam, znajome twarze zobaczyłam, mogłam "wyjść na miasto" hihihi. No ale sama z dziećmi, tu się rozlezą, że młodego nieraz pół dnia nie widzę Tam było ciężej. A że już skończyli z dachem to na długi weekend zamiast się relaksować - mogliśmy posprzątać Edytowane 7 Maja 2013 przez zosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 07.05.2013 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 No samej z dwójką dzieci czasami nie jest lekko - przerabiałam to na co dzień, bo nie miałam pod ręka babci, która chociaz czasami by mnie na chwile odciążyła... ale jak mała skończy 3 latka to sobie odpoczniesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 10.05.2013 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Masz racje, młody skończył 3 lata i jakby mi dziecka ubyło Taki jakiś samodzielny Pewnie, że jeszcze "głupiutkie" to takie, ale już nie trzeba nad nim skakać. Młoda za to stawia pierwsze kroczki, przedwczoraj PIERWSZY!! A dzisiaj już 7 No to poszła przed roczkiem Stan uzębienia: sztuk 8 i 11,5 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 10.05.2013 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Gratulacje dla małej za odwagę To teraz się troche za nią nachodzisz zanim nabierze wprawy;) Moje też chodziły przed roczkiem... Julka zaczęła mając niecałe 10 miesięcy, a Kuba tak jak Twoja Zuzia ok. miesiąca przed roczkiem... jak ten czas szybko leci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts