Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Adaptacja poddasza na NASZ DOM

zosik

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moja Droga trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie!!!!! Będę zaglądać jak zwykle, mam nadzieję, ze wrzucisz jakieś foty ze ślubu (Ty i ta piękna suknia)!!!! Ja nie potrafię prowadzić swojego dziennika, robię to nieudolnie....wolę czytać i odwiedzać innych :)

Pozdrawiam i całuję

Dzięki Alanko :hug: Zaglądaj, zaglądaj.

Suknia będzie we wtorek :D jupiiiiiiiiiii wreszcie ją zobaczę, dotknę, przymierzę... :D

Zaproszenia już są - pozostało porozwozić i porozsyłać. Zamawiałam na all ale naprawdę warto! Są przepiękne!

Nauki przedmałżeńskie odbębnione - tragedia i jakieś nieporozumienie, ale cóż...

Zaświadczenie z USC jest!

Sala załatwiona, na początku stycznia jeszcze doprecyzujemy menu, wybierzemy ciasta i tort i już.

Ksiądz załatwiony - jakkolwiek to brzmi :D Kościół będę ubierać sama, nie dam 500 zł za pożal się boże dekoratorkę, która zrobi to samo co ja mogę za połowę ceny.

Jeszcze kwestia DJ'a. Nie chcę orkiestry, nie chcę żeby mi ktoś wył. Niech włączy muzykę z płyt dla młodszych i starszych i będzie pięknie. I nie powie mi, że czegoś nie potrafi zagrać. Bo rozrzut muzyki będzie, bo dla mojego taty muszą być Sokoły, a ja 1 taniec chcemy Adele. No więc samo przez się rozumie... :)

Jeszcze obrączki, ubranie dla eMa, jakieś pierdoły dla mnie. Umówienie fryzjera, kosmetyczki. No cyrk na kółkach, mówię Wam.

Póki co tym żyjemy i nie w głowie nam remonty i wymysły. Skrupulatnie zbieram pierdołki do domu, to prezent urodzinowy od eMa - latarenka (bo się biedny już ode mnie nasłuchał o latarenkach), to od sis doniczko - skrzyneczka na małe kwiatki. To świeczki itp. itd.

Myślę, że w marcu zaczniemy coś działać, to wątek odżyje we właściwym kierunku i temacie :) Póki co - sen zimowy :D

Fajnie, ze tak szybko poznaliście płeć, a w identycznej ciąży jesteśmy :D

Moje maleństwo wypięło się na mamusię tyłkiem i nic nie było widać :rolleyes:

Mnie też ciążowe lenistwo ogarnęło i o remoncie jakoś myśleć mi się nie chce. :no:

Nasz wątek także poszedł spać z niedźwiedziami i tak pewnie zostanie do czerwca :razz:

No tak się pięknie ułożyła :D Ku nadziei eMa, że się podwinęło gin. powiedziała, że nie ma szans :D On to by chciał mnie chłopami zarzucić :D ale nieeeee, będzie równość :D

No to chyba faktycznie taki martwy czas na remonty a tym bardziej na pisanie o nich. No nic - oby do wiosny :D

Dziewczyny chyba znalazłam podłogę!!! Szukałam w szarościach oczywiście, ale ogromna większość tych, które mi się podobają kosztują ponad 100 zł/m2. No nie dam tyle. Za dużo tam metrów. No i wczoraj coś mnie tchnęło i weszłam na leroy'a, bo na dniach otwierają u nas sklep. I przepadłam, zginełam, oniemiałam! eMowi też się podobają i to bardzo, aż się zdziwiłam, że tak bardzo podobne gusta mamy :)

http://www.twojeinspiracje.com/pics/ti_prod/572_img1_fede1695135e33583ec687796beb5a55.jpg

Panel podłogowy HDF PREMIUM CLASSEN, dekor: fresco

Ciut ponad 62 zł, chcieliśmy koło 40, ale za takie cudo...

Stary rok się kończy, jego blask już mija,

Nowy 2012 do brzegu dobija!

Życzę Wam by był piękny i jeszcze lepszy od starego,

a Wam przyniósł coś szczególnego...

dużo zdrowia, radości i uśmiechu na twarzy

oraz tego wszystkiego co się Wam marzy...

http://img440.imageshack.us/img440/820/3211xq.gif