Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Adaptacja poddasza na NASZ DOM

zosik

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hehehehe no pewnie, że nawet teraz pomyłki się zdarzają :) najwyżej będzie Zuź :D bo na chwilę obecną Zuzia pełną gębą :D

Nasza Pani dr stwierdziła, że może pochwalić się wielką trafnością - pozostaje mi jej zaufać i czekać na rozwiązanie :) Co by nie było - pokocham jak swoje hihihihhihihi a sukieneczki sprzedam :D

zazdroszcze Ci tej fotki :( Mialam dwie moich i wsiakla z calym albumem podczas przeprowadzki :(

Laweczka super - tymbardziej ze ma pojemnik na szaliki, czapki, rekawiczki. Lozko - ladne, ale to w Ikea tez jest drewniane, sosna, elementy ktorych nie widac jak boki i spody szuflad itp sa nie drewno ale reszta cala frame jest drewno. Mysle ze warto dla tych ukrytych czesci zaplacic 700 mniej :)

Edytowane przez mania1220

self made ...zosik :)...albo made by myself, albo made by me :)

gopaz ja tez sie ruskiego uczylam :( potem dwa lata anglika a potem dwa lata francuza. Ani ruskiego ani francuza nie kumam, oprocz paru slow. Moj M z Lublina, jak puszcza film polski i gadaja bez tlumaczenia (polskie filmy z ruskimi tekstami, i co, wychodza z zalozenia ze MUSIMY rozumiec??) kaze M tlumaczyc hehe...mowie mu ze blisko ruskich byl to powinien umiec bo ich tam duzo na bazarach :)

Mnie ruskiego uczyli od 5 klasy podstawówki potem 4 lata liceum i jeszcze 2 lata na studiach i nie było tak źle... z grubsza łapałam o co chodzi i nawet potrafiłam sobie co nieco fachowej literatury przetłumaczyć do pracy magisterskiej ale z francuskim było już gorzej i najszczęśliwszy mój dzień w liceum to własnie ostatnia lekcja franca... na studiach próbowałam uczyć się angielskiego ale zabrakło zdolności językowych:cry: i już tak zostało... nie można przecież umieć wszystkiego... no i to kolejna rzecz, której nie umiem Maniu...

ja to najlepiej umiem wydawac kase..........:):):)

a tak na serio - uwierz ze wolalabym umiec robic szafki inne cuda jak Ty czy kubelkowa czego Wam zazdroszcze bo ja niestety jestem beztalencie w takich sprawach.

A do jezyka francuzkiego to ja nie mialam zdolnosci, chociaz bardzo mi sie podoba, ale to byla meka dla mnie...ruskiego nie lubilam za to wiec zlewke robilam.

I tak to jest jak mowisz - nie da sie umiec wszystkiego, ale Wy i tak jestescie bardziej zdolne :(

self made ...zosik :)...albo made by myself, albo made by me :)

hhahahahah no :D dobrze że czuwasz :D w którymś kościele dzwoniło :D hihihi Tak to jest jak się w szkole nie chce uczyć języka. Dogadasz się bo się dogadasz, ale na zasadzie Kali mieć krowę :D

Ja też się ruskiego uczyłam :) i jak mam coś przeczytać to po literce składam hihihi takie ze mnie beztalencie językowe :D

ale Wy i tak jestescie bardziej zdolne :(

Wy?? Proszę! Ja jeszcze nie pokazałam co umiem hehehe :) bo sama nie wiem co umiem w kwestiach budowlanych, remontowych itp. O! wiem co umiem, skręcać meble :D ale tu chyba nie bardzo jest czym się szczycić... Gosi 6-letni synek to potrafi :( hmmm no to nie wiem co umiem...

Może też kasę wydawać :D nie ma kwoty, której niepotrafiłabym wydać :D