gopax 31.12.2011 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=dbPNgbEu1z0&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 01.01.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Spełnienia marzeń i dużo zdrówka , resztę można kupić lub zrobić samemu Kubelkowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 05.01.2012 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Dzięki dziewczyny! Wam również WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE I NAJMILSZE :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kardamina 06.01.2012 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Ja też mam parkę... mimo, iż mój syn miał być dziewczynką pamiętam, jak bardzo lekarz się zdziwił po rozwiązaniu, bo sam poprzedniego dnia "potwierdził" płeć przyszłej potomki wiem, wiem... dzisiejsze usg jest znacznie lepsze i dokładniejsze od tego z przed 18 laty także... spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 06.01.2012 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 USG dokładniejsze ale lekarze niekoniecznie lepiej widzący;) 1,5 roku temu mojemu bratankowi miała się urodzić na 100% córeczka a jest Krzyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 08.01.2012 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 hehehehe no pewnie, że nawet teraz pomyłki się zdarzają najwyżej będzie Zuź bo na chwilę obecną Zuzia pełną gębą Nasza Pani dr stwierdziła, że może pochwalić się wielką trafnością - pozostaje mi jej zaufać i czekać na rozwiązanie Co by nie było - pokocham jak swoje hihihihhihihi a sukieneczki sprzedam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 09.01.2012 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Przedstawiam Wam Pannę Zuzannę (na chwilę obecną, po porodzie potwierdzę bądź zaprzeczę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 10.01.2012 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Słodka... podobna do mamusi czy tatusia????? No i jaka duża... prawie 11 cm:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 10.01.2012 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Moja mama twierdzi, że nosek tatusiowy, znajomy, że mój i bądź tu człowieku mądry Jak się kiedyś Wam pokaże, to sami stwierdzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 12.01.2012 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Dzisiaj zupełnie przypadkiem znalazłam takie coś http://allegro.pl/lozko-lozeczko-biale-dzieciece-angielskie-i2031358474.html to tak dla porównania w ramach naszej całkiem niedawnej pogawędki:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 12.01.2012 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 No piękne, tylko 700zł droższe od IKEowskiego, tyle że drewniane. W ogóle piękne rzeczy mają, te ławeczki... ehhh taką kupię do korytarza http://img11.allegroimg.pl/photos/oryginal/20/26/24/41/2026244185 tylko całą białą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 12.01.2012 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 (edytowane) zazdroszcze Ci tej fotki Mialam dwie moich i wsiakla z calym albumem podczas przeprowadzki Laweczka super - tymbardziej ze ma pojemnik na szaliki, czapki, rekawiczki. Lozko - ladne, ale to w Ikea tez jest drewniane, sosna, elementy ktorych nie widac jak boki i spody szuflad itp sa nie drewno ale reszta cala frame jest drewno. Mysle ze warto dla tych ukrytych czesci zaplacic 700 mniej Edytowane 12 Stycznia 2012 przez mania1220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 12.01.2012 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 To z IKEA jest rozkładane a to droższe chyba nie, przynajmniej w opisie nic takiego nie znalazłam:( ... Dla mnie to z IKEA też było drogie tym bardziej że trzeba dokupić jeszcze 2 materace a jak zobaczyłam to to już mnie zupełnie wbiło w ziemię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 12.01.2012 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Heh, nooo dokładnie. Te materace jeszcze dobijają. Ale zawsze możesz pokusić się o made by self pewnie wyjdzie taniej niż IKEA. No ławeczka boska i właśnie o ten pojemnik mi chodzi. Zawsze na coś się przyda a w oczy nie kłuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 12.01.2012 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 ... po polsku proszę... ja z tych dinozaurów co się rosyjskiego uczyli:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 12.01.2012 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 self made ...zosik ...albo made by myself, albo made by me gopaz ja tez sie ruskiego uczylam potem dwa lata anglika a potem dwa lata francuza. Ani ruskiego ani francuza nie kumam, oprocz paru slow. Moj M z Lublina, jak puszcza film polski i gadaja bez tlumaczenia (polskie filmy z ruskimi tekstami, i co, wychodza z zalozenia ze MUSIMY rozumiec??) kaze M tlumaczyc hehe...mowie mu ze blisko ruskich byl to powinien umiec bo ich tam duzo na bazarach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 12.01.2012 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Mnie ruskiego uczyli od 5 klasy podstawówki potem 4 lata liceum i jeszcze 2 lata na studiach i nie było tak źle... z grubsza łapałam o co chodzi i nawet potrafiłam sobie co nieco fachowej literatury przetłumaczyć do pracy magisterskiej ale z francuskim było już gorzej i najszczęśliwszy mój dzień w liceum to własnie ostatnia lekcja franca... na studiach próbowałam uczyć się angielskiego ale zabrakło zdolności językowych:cry: i już tak zostało... nie można przecież umieć wszystkiego... no i to kolejna rzecz, której nie umiem Maniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 12.01.2012 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 ja to najlepiej umiem wydawac kase..........:) a tak na serio - uwierz ze wolalabym umiec robic szafki inne cuda jak Ty czy kubelkowa czego Wam zazdroszcze bo ja niestety jestem beztalencie w takich sprawach. A do jezyka francuzkiego to ja nie mialam zdolnosci, chociaz bardzo mi sie podoba, ale to byla meka dla mnie...ruskiego nie lubilam za to wiec zlewke robilam. I tak to jest jak mowisz - nie da sie umiec wszystkiego, ale Wy i tak jestescie bardziej zdolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 12.01.2012 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 self made ...zosik ...albo made by myself, albo made by me hhahahahah no dobrze że czuwasz w którymś kościele dzwoniło hihihi Tak to jest jak się w szkole nie chce uczyć języka. Dogadasz się bo się dogadasz, ale na zasadzie Kali mieć krowę Ja też się ruskiego uczyłam i jak mam coś przeczytać to po literce składam hihihi takie ze mnie beztalencie językowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 12.01.2012 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 ale Wy i tak jestescie bardziej zdolne Wy?? Proszę! Ja jeszcze nie pokazałam co umiem hehehe bo sama nie wiem co umiem w kwestiach budowlanych, remontowych itp. O! wiem co umiem, skręcać meble ale tu chyba nie bardzo jest czym się szczycić... Gosi 6-letni synek to potrafi hmmm no to nie wiem co umiem... Może też kasę wydawać nie ma kwoty, której niepotrafiłabym wydać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts