Mumlock 13.10.2011 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 (edytowane) Witam. Mam do sprzedania garaż blaszak o wymiarach 3x5m.Stan bardzo dobry. Konstrukcja standardowa stalowa, pokryty blachą ocynkowaną falistą. Posiada dwa skrzydła drzwiowe otwierane, jeden zamek na klucz oraz dwa uchwyty na kłódki, nad i pod zamkiem.Garaż zakotwiony w ziemi, stojący na bloczkach betonowych, używany był jako składzik materiałów budowlanych. Lokalizacja - Maksymilianowo, gm. Osielsko k. Bydgoszczy.Demontaż oraz transport proszę zorganizować we własnym zakresie. Cena 800 zł (do negocjacji).tel. kontaktowy 507 823 162 UWAGA - ogłoszenie nieaktualne. Przepraszam wszystkich którzy w międzyczasie dzwonili - garaż został sprzedany, ale nie miałem możliwości zdjąć ogłoszenia wcześniej.@admin/moderator - temat może zostać usunięty (nie wiem jak to zrobić z panelu użytkownika). Edytowane 19 Listopada 2011 przez Mumlock ogłoszenie nieaktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts