tomfix 14.10.2011 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Dzisiaj do sprzedania mam kuchnie z kompletnym wyposażeniem. W skład kuchnia wchodzą szafki, zlewozmywak, bateria, płyta elektryczna, piekarnik i okap. Stan oceniam na dobry z kilkoma defektami. Kuchnia ma około 2 lat. Szafka górna ma 80 cm szerokości a druga 60 cm. Długość blatu to około 170 cm i druga część 80 cm. Wysokość 85 cm. W dolnej części jest szafka pod umywalkowa a obok coś w stylu cargo co widać na zdjęciu. Ta szuflada i dolna pod piekarnikiem maja spowalniacze. Płyta i piekarnik są firmy Mastercook. W razie pytań proszę pisać. Zapraszam również do obejrzenia kuchni w celu wyjaśnienia wszelkich niejasności. Z uwagi na gabaryty kuchni preferuję odbiór we własnym zakresie lub oferuje pomoc w dowiezieniu na niewielkie odległości po uprzednim uzgodnieniu kosztu transportu. W razie potrzeby mogę wysłać więcej zdjęc na email. Cena jaka mnie interesuje to 2000 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts