kurczak 15.03.2004 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2004 Witam. Czy ktos z forumowiczow orientuje się ile kosztują grunty pod budowe domu w okolicach Warszawy - np Falenica albo Piaseczno? Znalazlem piekny projekt domu - nie wiem tylko ile trzeba zapłacić za działke - prosze o pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 15.03.2004 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2004 Legionowo uzbrojone po 100pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janoush 15.03.2004 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2004 Zależy w którą stronę. Baszkówka (gm. Piaseczno) - 40 - 50 zł m2 ale Głosków - już od 50 zł. i trudno jest się stamtąd wydostać.Mroków, Wola Mrokowska, Stefanowo, Kolonia Warszawska - 60 -80 zł m2 nawet do 100 zł. Ruda, Marylka k. Tarczyna - 16 - 25 zł m2Ale już Henryków - 50 -60 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 16.03.2004 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 janousch czy w Twoim poscie chodzi o Henrykow Cudne na pld od W-wy, gdzies kolo Losia? Mozesz cos o tych dzialakch napisac, czy sa uzbrojone (chociaz gaz), bo cena jest zachecajaca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janoush 16.03.2004 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 To się nazywa Henryków Urocze - nie Cudne Działki z tego co wiem, przeważnie mają prąd i wodę. Nie ma gazu i kanalizacji. Też szukam w tej okolicy. Ale 60 zł to dla mnie za dużo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 16.03.2004 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Janoush mój sąsiad w rudzie ma działki do sprzedania po 1700 m2 za niską cenę z tego co pamiętam (stoją skrzynki z prądem). Ja mam działkę kilkaset metrów od Henrykowa i działka 1200 m2 kosztuje obok mnie ok 60 tys.Wydaje mi się jednak że ciężko znaleźć uzbrojoną działkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 17.03.2004 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 janoush dzialki w Nowej Iwicznej sa po 70 do 100 USD za m2, a Jozefoslaw to i nawet 150 USD. Z tym ze uzbrojone po zeby. Sorry za te nazwe , ale sama miejscowosc i tez Los sa superanckie. Chcemy jednak sprzedac z mezem dzialke po Jozefoslawiem, bo na skutek wysokich cen za metr, ludzie tutaj pokupowali male dzialki i buduja b. wysokie domy zeby zrekompensowac mala powierzchnie dzialek. Domy sa tu tak nackane, ze odechcialo nam sie tam mieszkac. Tak wiec cena dzialki 60 PLN za metr jak dla mnie jest niezla Tyle ze dobiles mnie brakiem gfazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 17.03.2004 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Gdzie jest gaz na pld od W-.wy, moze ktos wie? Oczywiscie nie licze Piaseczna i terenow obok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamaja 17.03.2004 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Ja kupilam rok temu dzialke w Wilczej Gorze (w okolicach szosy na Magdalenke, kolo Bobrowca i Wladyslawowa). 1050m po 19 $ przeliczanych na zlotowki (a kurs byl wtedy dobry). Jest prad, gaz, woda; kanalizacja na etapie projektu, ma byc ok 2005-2006. Mysle, ze lepsze ceny beda we Wladyslawowie i dalej na poludnie - w Losiu cena dzialek to ok. 50-60 zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 17.03.2004 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2004 Aleksandryta. Gaz na pewno jest w Henrykowie (tylko, że nie wszędzie), w Złotokłosie jest i nawet do mojej wsi (Korzeniówka) dochodzi (ale nie do mnie - kończy się 400 m wcześniej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 23.03.2004 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 w Bobrowcu były rok temu działki za ok 25-35 USD/m2. Sporo sprzedają świeżo podzielonych pól i do tych 25-35-tu baksów trzeba wtedy jeszcze doliczyć koszt podciągnięcia prądu, wodociągu i gazu. Jak znajdziesz działkę przy istniejących domach, to prawie napewno będzie gaz, woda i prąd. Kanalizacja w planach, jak w Wilczej Górze. Telefony obrabia Netia, ale trzeba uważać, bo np. ja mam Netię w drodze, ale mnie sukinkoty nie chcą podłączyć. Na bobrowieckich polach - im dalej działka od asfaltu tym bardziej trzeba się liczyć z koniecznością poprawienia drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 23.03.2004 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 Ja tez mam Netie i nie zaluj W kwestii dzialki to chce kupic minimum z gazem i elektryka, bo koszty podciagania tego wszystkiego zrownaja sie z cena dzialki z mediami. Jezdzimy z mezem po okolicach Piaseczna, ale przyznam ze Henrykow Urocze (nie Cudne) to najladniejsza miejscowosc w okolicy, no jeszcze Los Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 23.03.2004 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2004 jeszcze jest ładny Władysławów nieopodal Bobrowca i Wilczej Góry. Spodobał mi się przejazdem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 24.03.2004 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Aleksandryta. A jakiej dużej szukasz działki i ile chcesz zapłacić za m2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 25.03.2004 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 Ja tez mam Netie i nie zaluj W kwestii dzialki to chce kupic minimum z gazem i elektryka, bo koszty podciagania tego wszystkiego zrownaja sie z cena dzialki z mediami. Jezdzimy z mezem po okolicach Piaseczna, ale przyznam ze Henrykow Urocze (nie Cudne) to najladniejsza miejscowosc w okolicy, no jeszcze Los Przyjedź i zobacz chotomowskie lasy, a przy okazji może jakaś działeczka w oko Ci wpadnie, zapraszam. Ceny za uzbrojone w prąd ok.80 pln z gazem 95-100pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts