eniu 02.11.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Dziękuję za troskę, ale chyba wciąż nie mam problemów ze zrozumieniem tekstu pisanego. Na końcu mojego postu napisałem przecież, że widziałem także kominek zamknięty, nad którym wisiał TV. To był ten sam portal wnętrzarski w US. Napisałem też, że być może były to inne kominki niż na drewno, generujące mniej tego ciepła. Trudno to ocenić ze zdjęć, gdzie ogień nie jest wyraźny. neko, nie było moim zamiarem Cię pouczać. Chciałem byś zwrócił uwagę,że w zasadzie zgadzam sie z Tobą . Kominek otwarty , to kominek dla klimatu i wieszanie nad nim czegokolwiek , nie generuje ewentualnych problemów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaz1719505673 10.11.2011 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Kominek który ma nie grzać ?? Czemu nie ... takich które buduje się "bo sąsiad ma to i JA muszę mieć " jest całkiem sporo .. Grzanie kominkiem który ma obudowę z płyt krzemianowo-wapiennych jest raczej nie możliwe , można grzać tylko przez gorące powietrze z kratek . Co do wrażeń wizualnych to jest to jak najbardziej sprawa indywidualna więc nie ma co tu dyskutować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KotSylwester 07.10.2012 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Odgrzebię trochę temat; Nikt nie poruszył podstawowej kwesti telewizora, komentowany był tylko kominek. Otóż wieszanie telewizora tak wysoko jest podstawowym błędem. Środek telewizora powinien być na wysokości oczu podczas siedzenia na kanapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts