Andrzej Wilhelmi 10.04.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Bez żadnego problemu materiał praktycznie w całości do wykorzystania. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plawgo 10.04.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 W takim razie muszą to zrobić!Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
questa 06.11.2015 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Też montowałem kołnierze XDP i żadnych resztek wełny mi nie zostało ( wszystko zostało położone wokół okien ). Ha, ilosc welny jest minimalna... Nam prawie wystarczylo, mogloby byc w zestawie troszke wiecej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ekspert FAKRO 09.11.2015 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 Ha, ilosc welny jest minimalna... Nam prawie wystarczylo, mogloby byc w zestawie troszke wiecej.... Witam, Nie spotkałem się jeszcze z takim stwierdzeniem ale jeżeli wykonawcy na forum potwierdzą to postamy się to zmienić. Wszystkie opinie są bardzo cenne - staramy się dostarczyć produkt, który będzie maksymalnie użyteczny. Czekam na ewentualne opinie forumowiczów w tej kwestii: Czy ilość materiału izolacyjnego w kołnierzu XDP powinna być większa? Pozdrawiam Konsultnat FAKRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 09.11.2015 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 Jest wystarczająca. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ekspert FAKRO 10.11.2015 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2015 Jest wystarczająca. Pozdrawiam. Witam, Dziękuję za odpowiedź Czekam na kolejne spostrzeżenia - może ktoś jeszcze chciałby wyrazić swoje zdanie. Im więcej tym lepiej - narazie mam tylko 2 różne opinie Pozdrawiam Konsultant FAKRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts