Neo23 16.03.2004 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 tez mam dwa kolory , zewn. orzech, wewn. białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Alupin 16.03.2004 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2004 Ja mam dwustonny kolor... Cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRJDomańscy 08.01.2008 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 ci co pisali że zadowoleni , tak sądzą nadal?? ja chcę dwustronny kolor, mąż od środka białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 08.01.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 w środku białe na zewnątrz kolorbiałe pasują do większości moich planów a na zewnątrz bardziej pasowały "drzewienne"będąc w środku nie widać zewnętrza i odwrotnie (tylko przy otwieraniu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budulec1 08.01.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 ja chcę dwustronny kolor Który odcień? Mam nadzieję, że nie prawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
literkas 09.01.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 tez zastanawiam się nad takimi oknami. Zewn drewniane, wewn białe. Czy ktoś mógłby wrzucić fotkę zamontowanego okna dwukolorowego, pls? Jak to wygląda od środka od zewnątz i po otwarciu? Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nania 30.05.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 tez zastanawiam się nad takimi oknami. Zewn drewniane, wewn białe. Czy ktoś mógłby wrzucić fotkę zamontowanego okna dwukolorowego, pls? Jak to wygląda od środka od zewnątz i po otwarciu? Z góry dzięki Przyłączam się do prośby? Jak to wygląda w realu, czy może ktoś z osób posiadających wrzucić fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts