karoka65 21.02.2014 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Panowie kto chce zaoszczędzić parę złociszy jest do sprzedania Bruli używka.Zapytania na priva.Bezpośrednio od właściciela, ja nie zarabiam na tym ani grosika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czp01 22.02.2014 05:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Jak tylko kupię nową platformę bruliego to mój aktualny egzemplarz sterownika też odsprzedam w dobre ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kobra64 22.02.2014 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Napiszę otwartym tekstem, żeby jakichś domysłów nie było. Jeżeli to w pełni sprawny, kompletny egzemplarz wraz z kompletem czujników - jestem zainteresowany. Może dałbym odpocząć 10-cio letniemu TECH -owi który steruje równie młodziutkim Defro. Domyślam się że Bruli ma ze 2 - 3 lata i już jest po gwarancji albo też kończy się ona mu lada moment. Oferuję 3 stówki - myślę że to uczciwa propozycja ( 1/3 ceny nabycia przez dotychczasowego użytkownika ). Nie zależy mi na czujnikach temp. wewnętrznej, zewnętrznej i podłogówki - jedynie na czujnikach kotła, CWU i spalin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebsa 22.02.2014 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 (edytowane) Panowie kto chce zaoszczędzić parę złociszy jest do sprzedania Bruli używka. Zapytania na priva. Bezpośrednio od właściciela, ja nie zarabiam na tym ani grosika. Jeśli to ster Verba to za drogo liczy niestety. Cena zaproponowana przez Kobrę jest bardziej adekwatna. Sam jestem zainteresowany. Chciałbym załatwić znajomemu do tłokowego Tilgnera. PS. Czesiek - jak przesiądziesz się na nową platformę daj znać tylko nie przesadzaj Edytowane 22 Lutego 2014 przez sebsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czp01 22.02.2014 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Jasne, że nie będę przesadzał bo mój ster już trochę przykurzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
berdnard 22.02.2014 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Witam no prosze-nawet experci od wyceny sprzętu SĄ TUTAJ bruli nie jest aż tak ZŁY w dwustanie natomiast te z kreskami-to jak dla mnie jest porażką nawet z super palnikiem i węglem warto się zainteresować posiadanym palnikiem lub zmianą jego i nie czekać do jesieni z zakupem paliwka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawko_ 22.02.2014 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Te z kreskami tzn. które ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmaz01 22.02.2014 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Te z kreskami tzn. które ?Jemu chodzi o grupowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmaz01 22.02.2014 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 aaa co się ma niby popsuć w br-jak operator chce spierd to każdy ster wykończyć może -mam takie i 13 letnie oprócz przekażników z młoteczkym wsio chodzą -ostanio dałem gratis GECO sąsiadowi jeden z pierwszych na rynku -był nie zawodny-tylko człek ciekawski i zachciało mi się innych jak i wszystkim na forum nie mniej wkleiłbym tutaj jeden z pierwszych moich wpisów z innego forum-ba nawet pisząc byłem na bani w co ja się zadałem wtedy miałem rację i dzisiaj potwierdzam ją dwoma rękami nie pomyliłem się zdrówka:cool:Nie zapominaj że nie wszyscy mają taką wiedzę o ustawianiu spalania jak ty. Nie wszyscy potrafią wyciągać wnioski z tego co widzą na palniku. Takie sterowniki są dla nich i nie dziwię się że właśnie ty je negujesz bo one nie są dla ciebie. Ty sobie dasz radę na najprostszym a młodzież potrzebuje pomocy w ustawianiu i wodotrysków, ale nie powiem że one i mnie nie pociągają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 22.02.2014 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 (edytowane) . Oferuję 3 stówki - myślę że to uczciwa propozycja Jasne.............dla kupującego hehe 25% ceny nowego...ciekawe czy verb sprzeda?? Towar jest tyle warty ile chce i może zapłacić za niego kupujący... nie mniej, nie więcej... Chyba nie taka cena.....http://allegro.pl/bruli-sterownik-kotla-retorta-tlokowy-zwykly-i3995254032.html Edytowane 22 Lutego 2014 przez Piotrek42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
animuss 22.02.2014 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 (edytowane) Jasne.............dla kupującego hehe 25% ceny nowego...ciekawe czy verb sprzeda?? Towar jest tyle warty ile chce i może zapłacić za niego kupujący... nie mniej, nie więcej... Chyba nie taka cena.....http://allegro.pl/bruli-sterownik-kotla-retorta-tlokowy-zwykly-i3995254032.html 650zł ?Niedawno był jeszcze tańszy o stówkę http://allegro.pl/sterownik-bruli-pl-i3935599662.html Edytowane 22 Lutego 2014 przez animuss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 22.02.2014 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Ale to nie był Verba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebsa 22.02.2014 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Witam no prosze-nawet experci od wyceny sprzętu SĄ TUTAJ bruli nie jest aż tak ZŁY w dwustanie natomiast te z kreskami-to jak dla mnie jest porażką nawet z super palnikiem i węglem warto się zainteresować posiadanym palnikiem lub zmianą jego i nie czekać do jesieni z zakupem paliwka Rajmund ehh - każdy jest EXPERTEM w dziedzinie własnego portfela. Na tym skończę. Post Wieśka zdaje się to potwierdzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kulin 09.04.2014 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Panowie, czy kwiecień z nową wersją Hardware'ową jest aktualny ?PozdrawiamKulin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 09.04.2014 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czp01 27.04.2014 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 No jak tam są jakieś przecieki kiedy można kupić nową wersję bruliego. ??? Jak dołożą jeszcze w tej nowej wersji trzeci algorytm spalania czyli byłyby: - dwustan, - grupowe, - verbomat ( nowy algorytm tworzony przez pasjonatów spalania) to mogę jeszcze góra do września poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minertu 27.04.2014 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 A jak nie będzie to nie będziesz czekał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czp01 27.04.2014 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2014 ha ha tu i tak jestem skazany na czekanie - a każda nowość cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
animuss 28.04.2014 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 No jak tam są jakieś przecieki kiedy można kupić nową wersję bruliego. ??? Jak dołożą jeszcze w tej nowej wersji trzeci algorytm spalania czyli byłyby: - dwustan, - grupowe, - verbomat ( nowy algorytm tworzony przez pasjonatów spalania) to mogę jeszcze góra do września poczekać Lepsze spalanie opału w grupowym uzyskałem ustawiając programator C.O. w szachownicę o 1st. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czp01 29.04.2014 05:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Mam jakąś awarię bruliego w zakresie pompki cyrkulacyjnej. Dzisiaj bruli przestał nagle włączać pompkę cyrkulacyjną. Pierwsze sprawdzenie przełączam sterownik w tryb awaryjny i usiłuję pompkę włączyć na sterowniku ręcznie - niestety przycisk na panelu ani przez sieć nie reaguje i kaplica. Drugie sprawdzenie dociskam gniazdo pompki na serowniku i tak kilka razy i też zero efektu. Trzecie sprawdzenie - odłączam pompkę fizycznie od sterownika i podłączam do gniazdka na 220 V i pompka cyrkulacyjna działa czyli wniosek nasunął się taki, że pompka jest dobra a w sterowniku coś szwankuje. Nie znam się na elektronice itp. ale może ktoś ma jakiś prosty pomysł co to może być za przyczyna awarii i ewentualnie jak ją usunąć ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts