benia26 17.10.2011 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 witam, jestem na etapie urządania swojej pierwszej łazienki, powiem szzcerze ze to nie lada wyczyn;) a mianowice meczy mnie jedna sprawa, czy do bialo brązowych kafelek, beda pasowały srebne kontakty i wentylator, czy pralka biała czy srebrna?czy nie bedzie sie to gryzło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
benia26 17.10.2011 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Nikt nie jest w stanie mi pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 17.10.2011 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Nie widzisz odrębnego działu do wątków dotyczących porad i pomocy w urządzaniu wnętrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts