chirac 17.10.2011 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Witam, Mam działke budowlaną a woda znajduje się w drodze - metr od granicy mojej działki. Chciałbym uzbroić ją w wodę bez budowy domu, czy mogę tak zrobić ? 1. nie będę musiał płacić żadnych miesięcznych opłat za to ?2. czy potrzebna jest do tego celu mapa do celów projektowych3. Komu to zlecić ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 17.10.2011 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 O północy rozwierć rurociąg i się wepnij:D: 1.według mnie jak ci podłączą wodę usługodawcy to będziesz.2.według mnie jest to jeden z warunków jak gaz i np prąd.3. według mnie zlecić to po wystąpieniu o warunki usługodawcy"panującemu " na twoim teranie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WOJSKI 18.10.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Witam, Mam działke budowlaną a woda znajduje się w drodze - metr od granicy mojej działki. Chciałbym uzbroić ją w wodę bez budowy domu, czy mogę tak zrobić ? 1. nie będę musiał płacić żadnych miesięcznych opłat za to ? 2. czy potrzebna jest do tego celu mapa do celów projektowych 3. Komu to zlecić ? pozdrawiam ad 1. będziesz płacił opłatę stałą (jak przy prądzie) ad 2. występujesz o warunki ad 3. najlepiej zleć lokalnej firmie znają układy i zrobią to szybko, może w GPWIK kogoś Ci polecą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts