chirac 17.10.2011 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Witam, Chciałbym uzbroić moją działkę w prąd bez budowy domu. W warunkach mam napisane że trzeba postawić trafostacje aby podłączyć do mnie prąd. Są też jakieś kary umowne za nieoddanie obiektu do gotowości. Czy jest możliwość podłączenia działki bez budowy domu ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomyk 17.10.2011 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Możliwość jest , sam ostatnio wykonywałem zasilanie pompy w zbiorniku jako osobne ZK. Nie wiem tylko jak to załatwiali właściciele z energetyką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 19.10.2011 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 U mnie, Warszawa-Teren, wygląda to tak, że występujesz o warunki, dostajesz je wraz z projektem umowy, a tam jak byk stoi, że masz dostarczyć prawomocne pozwolenie na budowę nie później niż na pół roku przed (i tu już z pamięci) terminem, w którym przyłącze ma być wybudowane - 2 lata od warunków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anixxxek 19.10.2011 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Złóż wniosek o wydanie warunków przyłączenia działki o przeznaczeniu rekreacyjnym.W moim zakładzie energetycznym to przechodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomyk 20.10.2011 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Dokładnie kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts