RK1719508166 17.10.2011 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 witam co sadzicie o produktach firmy JackeR czy ktos ma termobrame? czy ona faktycznie jest taka ahh i ohhh ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkady1978 19.10.2011 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Wg mnie wspołczynniki które podają są nierealne (U =0,58 dla bramy ) , zapytałem kiedyś ich przedstawiciela o certfikat na te badania - niestety nie potrafił mi odpowiedzieć, mówił coś, że badania robiono w jakiejś politechnice Na ich stronie też zero info o badaniach tego współczynnika. Dla porówniania dodam, że panel Hormanna o gr 42 mm (grubszy o 2,5mm od Jackera) ma współczynnik U = 0,9 (badanie IFT) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts