Oliwka 29 23.05.2012 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Polinka dawaj jakies nowe foty ! Jak wnetrza ? Zdradzisz cos troszke ? :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 11.06.2012 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Polina, dawno do Ciebie nie zaglądałam, a tu takie cuda blaszane! Rany, jakie Ty masz piekne otoczenie!!! Trzymam kciuki za dalsze postępy, pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 12.06.2012 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Polinka, a co u Ciebie? : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 14.06.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Mówiłam Ci już, że uwielbiam Twój długi wąski korytarz? Zaczyna się robić "domowo", super! :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polina 14.06.2012 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 W końcu na szyko uaktualnilam dziennik. Na dluzszy czas prace stanely bo bank opozniala sie z wyplata transzy. Teraz ja musze czekac na ekipy. Mam wstepnie wybrana ekipe od wylewek. Oczekujac na ich wyschniecie chcemy jeszcze ocieplic budynek i zrobic elewacje. Do konca roku planujemy zamontowac szambo, zamontowac skrzynke elektryczna, wzmocnic brame garazowa i juz... Na wiecej brak juz sil Lullaby - cos wspominalas o korytarzu hihihi Do "domowych" klimatow jeszcze daleko! :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 15.06.2012 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliwka 29 15.06.2012 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 No nareszcie ! Pieknie Polinka, pieknie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moni_ta 15.06.2012 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 15.06.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Domowo, domowo, teraz to już z górki. Jakby starczyło chęci:) i kasy:) to Sylwestra możnabyłoby świętować w nowym domku!!!Ale wiem, że macie inny plan.Wpadnij na kawę jak będziesz w okolicy.Pozdro,A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 21.06.2012 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Poli, usunęłam swój wpis w Twoim dzienniku. Denerwował mnie i burzył jego estetykę Przepraszam. Nie zwróciłam pisząc go uwagi, że masz założony watek z komentarzami. W środku pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 21.06.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Polinka, macie już podłogówkę? :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polina 22.06.2012 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Lullaby, mamy dzisiaj maja skonczyc. Zdjecia postaram sie wrzucic wieczorkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polina 22.06.2012 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Poli, usunęłam swój wpis w Twoim dzienniku. Denerwował mnie i burzył jego estetykę Przepraszam. Nie zwróciłam pisząc go uwagi, że masz założony watek z komentarzami. W środku pięknie Spoko dziekuje u Ciebie tez pieknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polina 22.06.2012 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Domowo, domowo, teraz to już z górki. Jakby starczyło chęci:) i kasy:) to Sylwestra możnabyłoby świętować w nowym domku!!! Ale wiem, że macie inny plan. Wpadnij na kawę jak będziesz w okolicy. Pozdro,A. Anula - wpadnę! Ale jak będę wcześniej niż zazwyczaj Dziękuje :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 25.06.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 No i nie wpadłaś! Ja się do Ciebie ostatnio włamałam z monsanbią... Chciałam jej pokazać Twoje włości, spacerowałyśmy obok. Przyszły tydzień siedzę w domu, tradycyjnie zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 25.06.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Ja się do Ciebie ostatnio włamałam z monsanbią... Chciałam jej pokazać Twoje włości, spacerowałyśmy obok. Nooo, bo juz myslalam ze jak napisze to wyjde na kabla Tak tak, bylam, widzialam Trzymam kciuki za szybki finisz I na google tez juz jest z gory, a Twoj Ania nawet pokoje widac (sa 3 zdjecia z roznych okresow, przed dachem i po) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polina 25.06.2012 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 No i nie wpadłaś! Ja się do Ciebie ostatnio włamałam z monsanbią... Chciałam jej pokazać Twoje włości, spacerowałyśmy obok. Przyszły tydzień siedzę w domu, tradycyjnie zapraszam. Kochana wpadne - moze w sobote? Hmm? W tygodniu nie dam rady niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polina 25.06.2012 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Monsanbia dzieki za kciuki Ciekawe to co piszesz - sama musze to sprawdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 24.07.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Halo, halo, jest tam kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katti 25.07.2012 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Właśnie Puk, puk ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts