dr_au 20.10.2011 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Spirea - odnoszę wrażenie, że z tym planowaniem to jest zboczenie zawodowe . Przepraszam za offtopic, już znikam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 20.10.2011 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Polina, fajnie wygląda na wizualizacji połączenie białego tynku z tymi panelami z blachy Ti-Zn. Ciekawa jestem jak to wyjdzie w rzeczywistości. Faktycznie nie jest to tanie rozwiązanie, dlatego myślę, że warto zainwestować w dobrego producenta, bo łatwo zepsuć efekt. Jak w ogóle wygląda sprawa z murowanymi ogrodzeniami? Czy istnieje jakiś zapis regulujący ich zastosowanie (jeśli oczywiście nie ma o tym nic w miejscowym planie zagospodarowania)? Co z wentylacją przy pełnym ogrodzeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.10.2011 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Polina , a czy nie myślałaś , żeby na elewację zamiast blachy, dać płyty betonowe robione na ten sam wymiar co tytan -cynk? ja mam fajnego fachowca od płyt betonowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.10.2011 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 świetny będzie efekt!Ale z płytami też*chyba by było lepiej, bo z tytan cynkiem na pewno tak by to nie wyglądało jak na wizualce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 20.10.2011 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Spirea - odnoszę wrażenie, że z tym planowaniem to jest zboczenie zawodowe . Przepraszam za offtopic, już znikam. oj już nie dramatyzuj, robię tak samo, a z prawem nie mam nic wspólnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polina 20.10.2011 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Polina , a czy nie myślałaś , żeby na elewację zamiast blachy, dać płyty betonowe robione na ten sam wymiar co tytan -cynk? ja mam fajnego fachowca od płyt betonowych Oj kilka wersji było branych pod uwagę... Ale blacha najbardziej mi się podobała A płyt betonowych na bramie garażowej nie widzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.10.2011 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 A płyt betonowych na bramie garażowej nie widzę... Ja też nie ale może są jakieś magiczne sposoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polina 20.10.2011 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 zobacz moje płyty http://forum.muratordom.pl/showthread.php?172663-dom-moniki&p=4918260&viewfull=1#post4918260 Widziałam wcześniej już Bardzo ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.10.2011 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 no wiesz Polina bramę można zrobić jasno szarą . zrób sobie kalkulację tego i tego. moja teściowa miała mięc panele z blachy na elewacji, ale własnie zrezygnowała na rzecz płyt:) jest jeszcze trespa.http://www.elewacje-bukowiec.pl/ tutaj sa elewacje z płyt trespa, tych na biurowcach zazwyczaj. nowoczesne domy sa tym obkładane. ale to też nie jest tanie:) ale chyba lepiej się sprawdzi niż blacha, a tak samo wygląda:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 20.10.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Dorzucam Ci moje dwie ulubione inspiracje ogrodowe Przepraszam za zdjęcia w takiej formie (innej jeszcze nie opanowałam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polina 21.10.2011 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 dzięki lullaby Mamy podobny gust hihihihi Tu masz instrukcję jak wklejać zdjęcia : http://forum.muratordom.pl/showthread.php?117333-JAK-WKLEI%C4%86-ZDJ%C4%98CIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamka 21.10.2011 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Fajny dom sie zapowiada czy to projekt M.R? Bede podgladac i kibicowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 23.10.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Ach, ta Twoja działka... Jest pięknie! I wcale nie wygląda jakby była fotografowana jesienią Postępy prac zobaczysz pewnie dopiero wtedy, kiedy pojawią się okna i drzwi. Też nie mogę się doczekać Jak jest położony Wasz dom względem stron świata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 23.10.2011 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Pięknie u nas jesienią, co? Dogadałaś się z Panem Staszkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polina 23.10.2011 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Kamka, dziękuję i zapraszam lullaby, ja też nie mogę się doczekać okien! Położenie domu względem stron świata jest "takie sobie", ale długo to wałkowaliśmy z architektem i to co mamy jest najlepszym rozwiązaniem według mnie... Salon jest od strony południowo-wschodniej, sypialnia od wschodu a od strony północnej są obie łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polina 23.10.2011 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Pięknie u nas jesienią, co? Dogadałaś się z Panem Staszkiem? Oj tak!!! We wtorek będę mieć wycenę... Już się boję Wpadniesz na montaż okien?? My będziemy we wtorek i środę około 18 dopiero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 23.10.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Wpadnę! Montażyści mają mi przywieźć szybę do kuchni, więc od Ciebie muszą też wpaść do mnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 23.10.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Wiesz, jak jest: coś za coś Widocznie za tą zdumiewającą ilość drzew musiałaś zapłacić słoneczkiem wpadającym do sypialni co rano )) U mnie dla odmiany działka narożna i na cztery strony świata, ale drzewa nie uświadczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 25.10.2011 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Podaj mi adres, a sama pojadę przed pracą i zrobię Ci te zdjęcia :lol2: Ciekawość mnie zżera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polina 25.10.2011 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Ja też jestem strasznie ciekawa okien!!!! no i wyceny tytan-cynku. To wszystko jutro. Będę Was informować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts