lullaby 26.10.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Jest super!!! Nie narzekaj na jakość zdjęć, naprawdę bardzo fajnie wyszło, szczególnie salon Czy dostanę namiary na priv? A tak w ogóle (bo się nie znam), okna będą od poziomu zero, tak? Co będziesz miała na tarasie? Widzę, że Pan Pies już sobie wywąchał swoje miejsce w sypialni Co do drzwi. Czy w projekcie jest blacha w połączeniu z szybą? Fajnie to wygląda i komponuje się z ogrodzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 26.10.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Była, widziałam, potwierdzam, że jest super! Jutro wpadnę cyknąć fotki Lullaby, firma od okien, która mi robiła okna, a którą dostałam z polecenia od rasi. Także kontakt sprawdzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 26.10.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Dobrze wiedzieć, będę się do Was często uśmiechać Ania, odpisz w wolnej chwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakula 26.10.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Witam się, bo jeszcze mnie tutaj nie było. I trafiłam na taki fajny moment, jak okna. Będę zaglądała częściej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 26.10.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Dobrze wiedzieć, będę się do Was często uśmiechać Ania, odpisz w wolnej chwili Już, już, przepraszam, zapomniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 27.10.2011 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Polina super wychodzi wszystko!! masz dobrego doradcę ANULĘ NIE MOŻE BYĆ ŻLE:no: masz ten sam kolor co Ania okien?? jaki w palecie ral???? ja mam 7016 więc ciemniejsze i większośc w pcv. Drzwi aluminiowemam. od środka dałam żaluzje aluminiowe. ja mam cienkie zwykłe, bow całym domu takie mam na każdym oknie( miasto). ale pomyśl o wewnętrznych takich szerszych na drzwi( mogą być na tylko na skrzydło) w kolorze drzwi . podpytaj Anię niech ci doradzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polina 27.10.2011 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Cześć lullaby, kontakt na firmę od okien damy Okna mają być od podłogi do sufitu. Plan jest taki, żeby w salonie nie było progu przy wyjściu na taras. Ale zobaczymy jak to wyjdzie przy wylewkach, podłodze itd. Ciężko to do minimetra przewidzieć. Materiał na taras nie jest jeszcze wybrany. W projekcie jest drewno Pani Pies ( ) w ogóle dobrze się czuje na budowie hihihihihi Ania, jakby udało Ci się zrobić fotki za dnia byłoby super dakula, zapraszam monika996, kolor profili to RAL 9007. Masz jakieś zdjęcia tych Twoich drzwi? Drzwi wejściowe, zgodnie z projektem, są wypełnione panelem aluminiowym (widać to na wizualizacji). Ale zastanawiam sie czy tego nie zmienić i nie zrobić z np. mlecznej szyby albo częściowo panel a częściowo szyba? Co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 27.10.2011 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Trafiłam tu od Anuli, bo zaintrygował mnie avatarek. Dom zapowiada się cudnie. Będę podglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 27.10.2011 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Polina zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polina 27.10.2011 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 BetaGreta fajnie że wpadłaś Polina zrobię fajnie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 27.10.2011 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Hej! Dopiero co Ania pokazywała zdjęcia z tego etapu ze swoimi wielkimi szkłami ... Czas tak zasuwa, ani się obejrzysz i będziesz się martwiła podfrezowywaniem parapetów tuż przed przeprowadzką Gratuluję ważnego etapu. Będzie super! Jak decyzja z tytan-cynkiem na przodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 27.10.2011 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 właśnie co dajecie na przód? tytan - cynk?czy może co innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polina 27.10.2011 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Dziękuję monsanbia Czekam na wycenę tytan-cynku - spotkanie dopiero w sobotę. Ale co tu mówić, na 99% zostaje jak w projekcie tytan-cynk na elewacji... Tylko ta brama garażowa mnie martwi. Ale na pewno coś się wymyśli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 27.10.2011 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Paulina, mam foty, zaraz wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 27.10.2011 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Powtórzę jeszcze raz: jest super! I jaki ładny widok z tych okien! Czy zdjęcie od Anuli czwarte od góry to łazienka czy sypialnia? WIELKIE to okno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polina 27.10.2011 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Anula - WIELKIE dzięki!!! Na zdjęciach uchwyciłaś wszystko co chciałam obejrzeć. Wow! Taka sąsiadka to skarb!!!! lullaby, dzięki 4 od góry to biuro Exela, dziękuję. Tak w salonie są 2 okna przesuwne i jedno "normalne" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 27.10.2011 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Cuudnie Polina Ania do mnie przyjedz na dokumentację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polina 28.10.2011 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 monika996 - super! Piękne masz wejście do domu (widzę szklany daszek?). Jaki masz kolor profili? Co to za żaluzje zewnętrzne??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 28.10.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 profile 7016 i kolor domu też ( wypusty) . reszta - :pwiększa biała. tak żaluzje zewnetrzne na oknach od klatki schodowej. a DASZEK MAM i jak poczytasz u mnie same przejścia z nim były. widzisz zacieki??? ja nie chciałam go robić , ale lało na głowę , gdy wchodziło sie do domu:confused: wolałabym takie cofnięte drzwi jak u Anuli. Ty też mam takie> ja lubie jak najprościej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 28.10.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Polina a jak ci się widzą moje żaluzje w drzwiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts