Oliwka 29 30.10.2011 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Polina okna bomba Jaka ich wysokosc ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 31.10.2011 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?172663-dom-moniki Polina przepraszam ,że u Ciebie. jak Oliwka dotrze do mnie wykasuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polina 01.11.2011 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Wpadłam na chwilę... przed obiadkiem u mamusi monika996, Twoje żaluzje bardzo fajnie wyglądają! I świetnie pasują do tych zewnętrznych. Ale u mnie chyba nie pasują... Oliwka, okna wysokość 2,70 Dostałam wycenę tytan-cynku od Pana Staszka. Cóż, trzeba przełknąć ten koszt Martwię się czy zdążymy z dachem.... oby jeszcze trochę była taka ładna pogoda - trzymajcie kciuki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 01.11.2011 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Trzymamy A żaluzje nawet na pewno nie będą u Ciebie pasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 01.11.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 czyli została szyba w kolorze, albo mleczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polina 02.11.2011 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 czyli została szyba w kolorze, albo mleczna. albo szyba + panel aluminiowy w kolorze profilu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 02.11.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 albo szyba + panel aluminiowy w kolorze profilu też fajnie. ale ciekawa jestem jak wygląda ten aluminiowy panel:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 02.11.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Wpadłam na chwilę... przed obiadkiem u mamusi monika996, Twoje żaluzje bardzo fajnie wyglądają! I świetnie pasują do tych zewnętrznych. Ale u mnie chyba nie pasują... Oliwka, okna wysokość 2,70 Dostałam wycenę tytan-cynku od Pana Staszka. Cóż, trzeba przełknąć ten koszt Martwię się czy zdążymy z dachem.... oby jeszcze trochę była taka ładna pogoda - trzymajcie kciuki!!! Z Panem Staszkiem negocjuj:) Twardy jest, jak to góral, ale trochę powinno się udać, szczególnie przy tak dużym zleceniu. On też ma niskie koszty związane z transportem, dojazdami etc. W końcu to sąsiad:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 03.11.2011 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Zaspokoiłaś moją ciekawość, bo chciałam zobaczyć tył domu Widok z sypialni super! Jaki macie metraż sypialni z łazienką? Sądząc po długości ściany, całkiem spore te pomieszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polina 04.11.2011 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Ania, będę negocjować Jeszcze jakiś argument przychodzi Ci do głowy? lullaby, metraż sypialni 15,2 i z sypialni jest wejście do garderoby 7,7m i łazienki 4,5m. Pomieszczenia nie są spore, wprost przeciwnie Ale mam nadzieje że będzie nam tam wygodnie Lepiej pochwal się jak było u architekta!! Podobno dach został przykryty papą.... Dzwonił Pan z ekipy.... Jutro zrobię fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 05.11.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Faktycznie, nie jest tych metrów tak dużo Najważniejsze, że garderoba spora, zmieścisz nowe buty W naszych koncepcjach powstały jakimś cudem 3 łazienki... Jeszcze się zastanowię Super, że jest papa! A tak się martwiłaś, że nie zdążą Będziecie mieć rekuperator? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 05.11.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Brawo dla papiarzy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polina 05.11.2011 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Dzięki dziewczyny! Miejsce na NOWE buty musi być Rekuperacja będzie Ale chyba dopiero po zimie, ale rury są rozłożone na stropie Do końca roku mamy wstawić bramę garażową, dokończyć ogrodzenie i zrobić elektrykę. Zobaczymy czy nam się to uda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 06.11.2011 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Ktoś tu się chyba w wakacje przeprowadzi :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polina 07.11.2011 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Ciao, Na przeprowadzkę w wakacje nie ma szans! Zobaczymy czy do końca 2012 w ogóle nam się uad przeprowadzić.... Układ domu na działce jest taki że nikt nie będzie nam zaglądał w okna Nowe buty na pewno będą miały gdzie się pomieścić. Dla "niewtajemniczonych" powiem, że 1,5 miesiąca temu miałam operację halluxów więc muszę (i chcę!) wymienić wszystkie buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 08.11.2011 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Cześć chyba mnie tu jeszcze nie było - ale już się mnie nie pozbędziesz . zapowiada się piękny dom. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polina 08.11.2011 23:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 adk, dziękuję. Super że wpadłaś i zapraszam częściej Na bdowie cisza, nic się nie dzieje. Za to pracujemy nad wnętrzami i mam nadzieję że niedługo będę mogła Wam coś pokazać... chyba nie zabraknie mi odwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 10.11.2011 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 fajnie wychodzi. dom zadaszony, okna są co dalej planujecie???jakbyście sie uwinęli to przeprowadzka spokojnie na wakacje:wave: widoki fajnie , spokojnie. ale jakieś domy w bliskim sąsiedztwie są???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 17.11.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Czesc! Co to za cisza? Wróciłaś juz do pracy? Widziałam bramę - fiu fu, szybciutko się uwijacie! Paulina, nie chcesz może przyjąć w prezencie od sąsiadki kibelka dla Panów robotników? Na pewno CI się przyda. Daj znać, bo jak nie pozbędę się do poniedziałku, to wyrzucam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 17.11.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Po-każ bramę, po-każ bramę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts