monsanbia 17.11.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Też chcę zobaczyć bramę! I też mam na zbyciu kibelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polina 17.11.2011 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Anula, jak Ty to robisz???? Jestes matka zona sprzataczka zarzadca budowy i nie wiem jeszcze kim Czy Ty jestes jakims robotem? Ja jeszcze naszej bramy nie widzialam!!! a Ty juz tak... Dziewczyny, brame pokaze w sobote ok? Wrocilam do pracy.... Nawet troche sie za nia stesknilam nie sadzilam ze to powiem! W kazdym razie mam zaleglosci w dzienniku - postaram sie je nadrobic w weekend Nigdy nie otrzymalam tak nietypowego prezentu Anula biore!! Moge przyjsc w sobote? Pa pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 17.11.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Pewnie, że możesz! Gdyby nie Twoje paluszki to namówiłabym CIę na pomoc w sprzątaniu:) A jak ja to robię? Nie wiem, ledwo już dyszę. Panowie robotnicy patrzą na mnie jak na nienormalną - chyba jeszcze takiej Inwestorki nie widzieli, wyglądam gorzej niż Swietłana - brudna, opatulona w czapki, szaliki, w rękawicach po łokcie. Ale co tam - chcę jak najszybciej to zakończyć. Pójdę do fryzjera, na zakupy i wrócę do pracy. UMYSŁOWEJ Nareszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.11.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 wyglądam gorzej niż Swietłana - brudna, opatulona w czapki, szaliki, w rękawicach po łokcie. Ale co tam - chcę jak najszybciej to zakończyć. Pójdę do fryzjera, na zakupy i wrócę do pracy. UMYSŁOWEJ Nareszcie. Ty to jesteś równa babka..- A mnie szlag trafia. Od kiedy oddano nam dziecko (od weekendu) przebimbałam cały tydzień, nosi mnie, a nic nie mogę zrobić K siedzi na budowie od świtu do nocy (jeszcze go nie ma) i przez to ja jestem uziemiona. Tyle mogłam załatwić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 17.11.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 No a ja ostatnio się wzięłam na sposób - rano odstawiam małą do przedszkola, jadę na budowę i wracam po 16-tej. Panią domu chcąc nie chcąc jest mój mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polina 17.11.2011 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 No tak wyglada budowa a wlasciwie wykonczeniowka. I tak Wam zazdroszcze ze juz jestecie na finishu Anula jestes Wielka! Anula wpadne w sobote! Przy okazji obejrze sobie Twoje wnetrza Zgadzasz sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.11.2011 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 No a ja ostatnio się wzięłam na sposób - rano odstawiam małą do przedszkola, jadę na budowę i wracam po 16-tej. Panią domu chcąc nie chcąc jest mój mąż No właśnie. A jak mąż by Ci siedział całymi dniami na budowie? To już lepszy taki zagorsetowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.11.2011 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Anula wpadne w sobote! Przy okazji obejrze sobie Twoje wnetrza Zgadzasz sie? Też*muszę wpaść przed przeprowadzką jeszcze. Koniecznie! Przy okazji Ania pokieruje mnie pod bramę Poliny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polina 17.11.2011 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Też*muszę wpaść przed przeprowadzką jeszcze. Koniecznie! Przy okazji Ania pokieruje mnie pod bramę Poliny Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 17.11.2011 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 No to Monia wpadaj w weekend. Może chcesz trochę posprzątać?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.11.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 No to Monia wpadaj w weekend. Może chcesz trochę posprzątać?) Normalnie bym wpadła. Ale przyjeżdżają moi rodzice, mama zabierze Lili do GM pewnie, tata z K mają kończyć przenoszenie bramy, a ja wreszcie zakasam rękawy (po tygodniu nicnierobienia by wypadało) Ale już w niedzielę bym mogła. Bo znów będzie powrót do codzienności i tak czy siak będę w domu siedzieć Polina, dzięki, ale jak nie wiem czy wiesz, ja bez zaproszenia też*się ludziom koło domu szwędam No dobra, raz tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliwka 29 20.11.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Co to ma znaczyc ? Mial byc dziennik uzupelniony ??? Przeciez my tu wszystkie na brame czekamy !! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polina 20.11.2011 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Hej, bramą się rozczarujecie! Na razie to prowizorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 20.11.2011 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Oliwka, nie śpij, jest Polinowa brama!!! Jaka znowu prowizorka, toż ja widzę profesjonalną bramę Jak dla mnie, może zostać jako docelowa To Hormann? W łazience podoba mi się kabina. Deszczownica fajna,bateria też, pomyśl jedynie dodatkowo o wężu. Przyda Ci się w kilku przypadkach Podobnie jak dłuższa umywalka. A może dwie? Szczególnie, że to Wasza łazienka Zmieniłabym jedynie oświetlenie Pani Architekt coś szaleje z tymi białymi lampkami Co jest według projektu na ścianach kabiny i na podłodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polina 22.11.2011 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Brama jest jakiejś polskiej firmy. Pod prysznicem będzie dodatkowy wąż Miejsca na większą umywalkę nie ma. Ta łazienka jest malutka z założenia W małej łazience na podłodze i tam gdzie prysznic będą betonowe płytki - raczej płytki apavisa (MICROCEMENT GREY wymier 60x60 lub Beton grey 60x60). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikele.g 23.11.2011 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 witaj Polina ! no pięknie się zapowiada to dzieło jednego z moich ulubionych polskich Architektów czekam na dalszą kontynuację i efekty w realu ! wcześniej piszesz, że rynny nie będą ukryte za attyką więc będą wyglądać jak tradycyjne czyli w poziomie i rynna spustowa po elewacji ? czy nie zburzy to efektu całości ? mam jeszcze jedno pytanko jaki jest kąt nachylenia dachu ? pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polina 24.11.2011 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Cześć mikele.g! Rynny będą w kolorze dachu i elewacji wiec według mnie będzie OK. Dach nachylony jest 5 i 15 stopni. pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margula 04.12.2011 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Cześć Polina...fajnie tu u Ciebie - bardzo fajna bryła domu - uwielbiam prostotę kibicuję oczywiście, Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polina 09.12.2011 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Witaj Margula, dziękuję i zapraszam. A gdzie Twój dziennik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 09.12.2011 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Fajnie, że wróciłaś Chyba rzadko się zdarza, że wszystko idzie zgodnie z planem. Ale przynajmniej coś się dzieje Mam nadzieję, że jeszcze w tym roku pokażesz wizualizacje pozostałych wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts