Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Poliny

Polina

Recommended Posts

• Odpowiedzi 239
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Anula, jak Ty to robisz???? Jestes matka zona sprzataczka zarzadca budowy i nie wiem jeszcze kim :) Czy Ty jestes jakims robotem? ;) Ja jeszcze naszej bramy nie widzialam!!! a Ty juz tak...

Dziewczyny, brame pokaze w sobote ok? :)

Wrocilam do pracy.... Nawet troche sie za nia stesknilam ;) nie sadzilam ze to powiem! W kazdym razie mam zaleglosci w dzienniku -

postaram sie je nadrobic w weekend

Nigdy nie otrzymalam tak nietypowego prezentu :) Anula biore!! Moge przyjsc w sobote?

Pa pa pa

Pewnie, że możesz!

Gdyby nie Twoje paluszki to namówiłabym CIę na pomoc w sprzątaniu:)

A jak ja to robię? Nie wiem, ledwo już dyszę. Panowie robotnicy patrzą na mnie jak na nienormalną - chyba jeszcze takiej Inwestorki nie widzieli, wyglądam gorzej niż Swietłana - brudna, opatulona w czapki, szaliki, w rękawicach po łokcie. Ale co tam - chcę jak najszybciej to zakończyć. Pójdę do fryzjera, na zakupy i wrócę do pracy. UMYSŁOWEJ ;)

Nareszcie.

wyglądam gorzej niż Swietłana - brudna, opatulona w czapki, szaliki, w rękawicach po łokcie. Ale co tam - chcę jak najszybciej to zakończyć. Pójdę do fryzjera, na zakupy i wrócę do pracy. UMYSŁOWEJ ;)

Nareszcie.

Ty to jesteś równa babka..-

A mnie szlag trafia.

Od kiedy oddano nam dziecko (od weekendu) przebimbałam cały tydzień, nosi mnie, a nic nie mogę zrobić

K siedzi na budowie od świtu do nocy (jeszcze go nie ma) i przez to ja jestem uziemiona. Tyle mogłam załatwić ...

No a ja ostatnio się wzięłam na sposób - rano odstawiam małą do przedszkola, jadę na budowę i wracam po 16-tej. Panią domu chcąc nie chcąc jest mój mąż ;)

No właśnie.

A jak mąż by Ci siedział całymi dniami na budowie?

To już lepszy taki zagorsetowany ;)

No to Monia wpadaj w weekend. Może chcesz trochę posprzątać?:))

Normalnie bym wpadła.

Ale przyjeżdżają moi rodzice, mama zabierze Lili do GM pewnie, tata z K mają kończyć przenoszenie bramy, a ja wreszcie zakasam rękawy (po tygodniu nicnierobienia by wypadało)

Ale już w niedzielę bym mogła. Bo znów będzie powrót do codzienności i tak czy siak będę w domu siedzieć

Polina, dzięki, ale jak nie wiem czy wiesz, ja bez zaproszenia też*się ludziom koło domu szwędam :lol:

No dobra, raz tylko ;)

Oliwka, nie śpij, jest Polinowa brama!!! :wave:

Jaka znowu prowizorka, toż ja widzę profesjonalną bramę :yes: Jak dla mnie, może zostać jako docelowa ;) To Hormann?

W łazience podoba mi się kabina. Deszczownica fajna,bateria też, pomyśl jedynie dodatkowo o wężu. Przyda Ci się w kilku przypadkach :) Podobnie jak dłuższa umywalka. A może dwie? Szczególnie, że to Wasza łazienka :)

Zmieniłabym jedynie oświetlenie ;) Pani Architekt coś szaleje z tymi białymi lampkami :D

Co jest według projektu na ścianach kabiny i na podłodze?

Brama jest jakiejś polskiej firmy.

Pod prysznicem będzie dodatkowy wąż :yes:

Miejsca na większą umywalkę nie ma. Ta łazienka jest malutka z założenia :)

W małej łazience na podłodze i tam gdzie prysznic będą betonowe płytki - raczej płytki apavisa (MICROCEMENT GREY wymier 60x60 lub Beton grey 60x60).

witaj Polina !

no pięknie się zapowiada to dzieło jednego z moich ulubionych polskich Architektów :-) czekam na dalszą kontynuację i efekty w realu ! wcześniej piszesz, że rynny nie będą ukryte za attyką więc będą wyglądać jak tradycyjne czyli w poziomie i rynna spustowa po elewacji ? czy nie zburzy to efektu całości ? mam jeszcze jedno pytanko jaki jest kąt nachylenia dachu ?

pozdrawiam !

• 2 weeks później...