Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Poliny

Polina

Recommended Posts

• Odpowiedzi 239
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Paula, najważniejsze, że spotkanie doszło do skutku i zaowocowało rozwiązaniem problemu :) Ciekawa jestem bardzo ostatecznego efektu bramy :yes:

Rozumiem, że w połowie tygodnia pokażesz nam pierwsze nowe fotki z placu budowy :wiggle:

A tymczasem, na poprawę humoru pochwal się obiecanymi wnętrzami :)))

Ściskam mocno :hug:

Brama bedzie super na pewno :) A to tak zawsze jest z budowa .. najpierw jest kasa a potem jak idzie wykonczeniowka gdzie masz ochote z nia poszalec to juz pieniachow brak :(

Tak tak Lullaby dobrze Ci mowi , na poprawe humoru pokaz wnetrza :p

A swoja droga ja tez tak sobie mysle ... niby kazdy mowi ze teraz najlepiej robic wnetrza i wszytsko ustalac ...ale tyle jeszcze czasu do tego ze pewnie bedziemy miec nowe pomysly , inspiracje ... hmmmm

Polinka dozuje nam wrażenia :D

Fajny pomysł z tą wysoką zabudową w miejscu wcześniej planowanej spiżarni ;)

A co w końcu wybraliście na podłogi w poszczególnych pomieszczeniach?

Wizkami się nie przejmuj. Lepsze miłe zaskoczenie piękną realizacją niż rendery "wychodzące" wręcz z kompa, a nie mające nic wspólnego z rzeczywistością ;)

Byłam, widziałam, rusztowania rozstawione, górale zaczynają działać u Poliny:)

Piękny domek będzie. Piękna działka - zazdroszczę, bo 2x większa od mojej.

Szkoda tylko, że sąsiadka nie zamieszka w tym roku. Czekam z utęsknieniem. Może do czasu wprowadzki dorobię się ekspresu:)

Paulina, czekam na Ciebie, wpadaj przy najbliższej okazji!

Nie będziemy robić odkurzacza centralnego - stwierdziliśmy że na naszą powierzchnię oraz zważywszy że to parterowy domek, to wystarczy nam tradycyjny odkurzacz :)

Oj tak tak - najbliższe miesiące będą bardzo pracowite! Blacha na bramie garażowej będzie wyglądać ładnie :) Dzisiaj widzieliśmy próbkę ;) Pan Staszek powinien do końca tygodnia zakończyć pracę. Teraz elektrycy wojują z kabelkami :) Poza tym na razie spokój...

Mam zdjęcia z dzisiaj, ale nie mam już siły zamieszczać ich dzisiaj Przepraszam! Jutro nadrobię :)