Oliwka 29 09.03.2012 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Polinka , wklej no w koncu cos !!! tak czekamy na te wizualki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 10.03.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Czekamy na relację )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 11.03.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Paula, najważniejsze, że spotkanie doszło do skutku i zaowocowało rozwiązaniem problemu Ciekawa jestem bardzo ostatecznego efektu bramy Rozumiem, że w połowie tygodnia pokażesz nam pierwsze nowe fotki z placu budowy A tymczasem, na poprawę humoru pochwal się obiecanymi wnętrzami )) Ściskam mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliwka 29 11.03.2012 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Brama bedzie super na pewno A to tak zawsze jest z budowa .. najpierw jest kasa a potem jak idzie wykonczeniowka gdzie masz ochote z nia poszalec to juz pieniachow brak Tak tak Lullaby dobrze Ci mowi , na poprawe humoru pokaz wnetrza A swoja droga ja tez tak sobie mysle ... niby kazdy mowi ze teraz najlepiej robic wnetrza i wszytsko ustalac ...ale tyle jeszcze czasu do tego ze pewnie bedziemy miec nowe pomysly , inspiracje ... hmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polina 11.03.2012 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Tak tak - mam nadzieję, że już niedługo będę zamieszczać zdjęcia z budowy Na pierwszy rzut poszła kuchnia.... Tylko ta jakość wizualizacji Jak coś niejasnego będzie to piszcie! pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 11.03.2012 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Polinka dozuje nam wrażenia Fajny pomysł z tą wysoką zabudową w miejscu wcześniej planowanej spiżarni A co w końcu wybraliście na podłogi w poszczególnych pomieszczeniach? Wizkami się nie przejmuj. Lepsze miłe zaskoczenie piękną realizacją niż rendery "wychodzące" wręcz z kompa, a nie mające nic wspólnego z rzeczywistością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliwka 29 11.03.2012 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Nooo Lullaby ma racje lepszy efekt w realu bedzie Kuchnia super , dawaj dalej !!!! Dziewczyny ja was podziwiam . To forum non stop dziala , 24h na dobe . Ja tu lepie kopytka na obiad a na blacie obok kopytek laptop z muratorem otwarty Moj malz mnie chce na" odwyk muratorowy " gdzies wyslac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 14.03.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Byłam, widziałam, rusztowania rozstawione, górale zaczynają działać u Poliny:)Piękny domek będzie. Piękna działka - zazdroszczę, bo 2x większa od mojej. Szkoda tylko, że sąsiadka nie zamieszka w tym roku. Czekam z utęsknieniem. Może do czasu wprowadzki dorobię się ekspresu:)Paulina, czekam na Ciebie, wpadaj przy najbliższej okazji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliwka 29 22.03.2012 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 No no Polinka dawaj fotki z dnia , na ktorych lepiej widac Gratulujeeeee !!! Bomba ten Twoj domek noooo zaczyna sie , ale chociaz baterie naladowaliscie i na bank dacie rade z wszytskim Trzymam kciuki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M.A.G. 22.03.2012 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 melduje się w komentarzach i już na bieżąco jestem z dziennikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polina 22.03.2012 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Cześć dziewczyny i chłopaki M.A.G. ja też już przebrnęłam przez Twój dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 22.03.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Brawa dla Pana Staszka! Za MMSa, no i oczywiście za piękną blachę Elewacja wygląda jak na wizkach, równo, czysto, naprawdę fajnie to wyszło Archi widział? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliwka 29 24.03.2012 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Polinka Ty bedziesz miec podlogowke wszedzie ? nie robisz kanałówek nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 25.03.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Polinka, jak tam weekend na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polina 26.03.2012 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Oliwka, tak - u mnie będzie tylko podłogówka. Jedynie w łazienkach i pralni zamontujemy grzejniki elektryczne (na wszelki wypadek). Lullaby - archi nie widział blachy - brak czasu Może w tym tygodniu podjedzie? Jak nie to Pan Staszek ma mu wyjaśnić sprawę przez telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 26.03.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Zapowiada się pracowity kwiecień i maj u tych Waszych ekip )) Super, oby tak dalej! Czy to oznacza, że w połowie roku startowalibyście z wnętrzami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliwka 29 27.03.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Polinka czy Ty bedziesz miec centralny odkurzacz ? Bo wiem ze decyzje na samym poczatku sie podejmuje ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polina 27.03.2012 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Nie będziemy robić odkurzacza centralnego - stwierdziliśmy że na naszą powierzchnię oraz zważywszy że to parterowy domek, to wystarczy nam tradycyjny odkurzacz Oj tak tak - najbliższe miesiące będą bardzo pracowite! Blacha na bramie garażowej będzie wyglądać ładnie Dzisiaj widzieliśmy próbkę Pan Staszek powinien do końca tygodnia zakończyć pracę. Teraz elektrycy wojują z kabelkami Poza tym na razie spokój... Mam zdjęcia z dzisiaj, ale nie mam już siły zamieszczać ich dzisiaj Przepraszam! Jutro nadrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 27.03.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Wrzuć koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliwka 29 28.03.2012 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 My tez ostatecznie zrezygnowalismy z OC . Polinka czekamy na fotki !!! Jeszcze przy okazji zapytam ... Czy Ty bedziesz miec rynny ukryte ? Jesli tak rozumiem ze montujecie skrzynki rozsaczajace , tak ? Dawaj fotyyyyy !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts