Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Dziennika Poliny

Polina

Recommended Posts

Oliwka, Ostatecznie uzgodniliśmy, że rynny będą (i już częściowo są) ukryte w elewacji. Systemu dokładnie nie znam (to nie moja działka) - nie wiem czy to się tak nazywa jak "skrzynki rozsączające" ale coś tam jest... Zrobię dla Ciebie fotę jak będę na budowie (może jutro?) :)

• Odpowiedzi 239
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

Heloł,

wczoraj przy okazji spacerku zajrzałam do Ciebie:)

Elewacja wygląda nieziemsko - na pewno baaardzo oryginalnie. I rzeczywiście w realu brama wygląda lepiej niż na zdjęciach.

Odważyłam się nawet zajrzeć do środka - chyba pracowali tynkarze? Jak poczułam ten zapach... to stwierdziłam, że Ci współczuję:) Dokładnie pamiętam ten etap, ten zapach tynku, wylewek... Trzymam kciuki.

PS> Kiedy wpadniesz na kawę?!

Polinko, pozwól, że odpowiem Ci tutaj, bo nie mam siły czyścić skrzynki;).

Witam serdecznie:D.

Już z avatarka widać było, że wybudujesz cuudny dom!:D Ja też podglądam Twoją budowę i cichutko kibicuję:).

Drzwi są klejone folią matową od wewnątrz, ale nie szarą. Ja jestem bardzo zadowolona.

Pozdrów ode mnie Pana Pawła i powiedz, że czekam na Niego;):D.

Pozdrawiam cieplutko,

asia

• 2 weeks później...
Dziś miałam przyjemność zobaczyć domek Poliny na żywo :) Jest pięknie! Bryła zachwyca, działka zachwyca, we wnętrzach czuć przestrzeń...

Jeszcze raz bardzo bardzo dziękujemy za gościnę i życzymy Wam, żebyście zamieszkali w tym cudownym domu jak najszybciej :hug:

Dziękujemy! I przyjemność po naszej stronie :) Zapraszamy częściej :wiggle:

• 2 weeks później...