Polina 28.03.2012 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Oliwka, Ostatecznie uzgodniliśmy, że rynny będą (i już częściowo są) ukryte w elewacji. Systemu dokładnie nie znam (to nie moja działka) - nie wiem czy to się tak nazywa jak "skrzynki rozsączające" ale coś tam jest... Zrobię dla Ciebie fotę jak będę na budowie (może jutro?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliwka 29 29.03.2012 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Tak tak , tak to sie madrze nazywa System rozsaczajacy . To sa takie skrzynki , ktore montuje sie pod ziemia . Dawaj fotki , dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakula 04.04.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Brama boska Aż trudno uwierzyć, że da się ją otworzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 05.04.2012 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 a ja przyznam że o ile elewacja mi sie podoba to brama mnie nie przekonuje... wiem że nie dało rady inaczej ale według mnie za dużo jest podziałów poziomych i pionowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliwka 29 10.04.2012 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Polinka gratuluje postepow i dzieki za fotke rynny Pieknie ukryta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polina 10.04.2012 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Dzięki, dzięki za opinie nt bramy garażowej W realu wygląda ładniej niż na zdjęciach Chciałabym żeby postępy prac były bardziej widoczne, ale co zrobić... Elektryka to nudy więc zdjęć nie zamieszczam Tynkarze mieli wejść dzisiaj a wejdą w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 10.04.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Polinka, zazdroszczę wolnego po Świętach U mnie niezła orka aż do czwartku, nie wiem nawet czy dam radę w tym tygodniu podjechać z wnioskiem do gminy Kochana, może i zdjęć elektryki nie masz, ale posiadasz wnętrzarskie zaległości, na które wszyscy czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 20.04.2012 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Heloł, wczoraj przy okazji spacerku zajrzałam do Ciebie:) Elewacja wygląda nieziemsko - na pewno baaardzo oryginalnie. I rzeczywiście w realu brama wygląda lepiej niż na zdjęciach. Odważyłam się nawet zajrzeć do środka - chyba pracowali tynkarze? Jak poczułam ten zapach... to stwierdziłam, że Ci współczuję Dokładnie pamiętam ten etap, ten zapach tynku, wylewek... Trzymam kciuki. PS> Kiedy wpadniesz na kawę?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polina 23.04.2012 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 tak tak - tynkarze pracują. Anula, Sama sobie też współczuję Anula - Może jakoś w weekend majowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliwka 29 23.04.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 (edytowane) Nareszcie nowe fotki !!!!! No pieknie , pieknie Polinko No i jaka cudna natura za oknami .... u mnie to same skosne dachy z okna bedzie widac zamiast drzew ..wrrrrr :/ Edytowane 23 Kwietnia 2012 przez Oliwka 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 23.04.2012 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Nie mogę się doczekać, kiedy zobaczę Twój domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.04.2012 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Polinko, pozwól, że odpowiem Ci tutaj, bo nie mam siły czyścić skrzynki;). Witam serdecznie:D. Już z avatarka widać było, że wybudujesz cuudny dom! Ja też podglądam Twoją budowę i cichutko kibicuję. Drzwi są klejone folią matową od wewnątrz, ale nie szarą. Ja jestem bardzo zadowolona. Pozdrów ode mnie Pana Pawła i powiedz, że czekam na Niego;). Pozdrawiam cieplutko, asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polina 24.04.2012 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Rasiu - dziekuje za odpowiedz. Mi ta szara folia sie nie podoba wlasnie (jest efekt lustra z jednej strony) a wydawalo mi sie ze Twoje drzwi sa ladne Pozdrowie Pana Pawla Lullaby- zapraszam w weekend majowy Oliwka - dzieki za mile slowa :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 03.05.2012 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Dziś miałam przyjemność zobaczyć domek Poliny na żywo Jest pięknie! Bryła zachwyca, działka zachwyca, we wnętrzach czuć przestrzeń... Jeszcze raz bardzo bardzo dziękujemy za gościnę i życzymy Wam, żebyście zamieszkali w tym cudownym domu jak najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polina 03.05.2012 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Dziś miałam przyjemność zobaczyć domek Poliny na żywo Jest pięknie! Bryła zachwyca, działka zachwyca, we wnętrzach czuć przestrzeń... Jeszcze raz bardzo bardzo dziękujemy za gościnę i życzymy Wam, żebyście zamieszkali w tym cudownym domu jak najszybciej Dziękujemy! I przyjemność po naszej stronie Zapraszamy częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliwka 29 08.05.2012 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Polinka jakie Ty masz wymiary bramy garazowej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polina 09.05.2012 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Oliwka, szerokość bramy to 5 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliwka 29 09.05.2012 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 A wysokosc ? Bo o to mi najbardziej chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Polina 10.05.2012 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 A wysokosc ? Bo o to mi najbardziej chodzi 2 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 19.05.2012 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Hello, jak tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts