Tomkos 17.10.2011 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Witam, tynkarze zaproponowali mi wykonanie sufitow na poddaszu przy uzyciu siatki Stucanet.Od roku myslalem ze bede mial plyty gipsowe, a tu taki pomysl. Mial ktos do czynienia z takim wynalazkiem ? Powierzchnia sufitow mysle ze cos kolo 150m2 - goscie wolaja za ocieplenie i ten stucanet 14 tysiakow - duzo? normalnie ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radosław Krasowski 18.10.2011 04:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Bardzo fajna sprawa ta siatka.Na płytach k-g na łączeniach często pojawiają się pęknięcia,stosując siatkę stucanet unikniesz tego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olleo 30.11.2012 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 (edytowane) Wszystko pieknie, tylko bardzo ciezko znalezc wykonawce czegos takiego, a jak juz sie znajdzie, to za niebotyczne ceny. Edytowane 26 Listopada 2014 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ansang 21.01.2014 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Podbijam bo rozważam stucanet u siebie. Jakieś za i przeciw od kogoś kto ma? Od razu mówię - cena nie jest tu przeszkoda, wolę miec dobrze zrobione niż oszczędzać i potem się martwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SebaZgr 22.01.2014 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Ja mam zrobione juz 3 lata i wszystko jest ok.Prawda trudno znalesc wykonawce ale moge polecic firme Best Tynk ze Zgierza woj Łódzkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ansang 27.01.2014 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Ok., dziękuję Panu. Też słysze pozytywne opinie o Stucanecie – proszę mi tylko naświetlić –w porównaniu do innych metod ile % drożej wychodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klama 29.12.2014 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 (edytowane) Witam robie stucanet od 3 lat polecam może nie taniej niż zabudowa gk.ale trwałej i szybciej REKLAMY SA ZABRONIONE Pozdrawiam! Edytowane 29 Grudnia 2014 przez finlandia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtf23 26.02.2018 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2018 Ktoś może więcej się wypowie. Lat już minęło a nikt chwali albo narzeka. Jestem ciekawy tego wynalazku bo już mam dość płyt G-K. A mało opinii bądź informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts