aksamitka 17.01.2012 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 i brak szafek naroznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiaka 17.01.2012 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 (edytowane) Kolej na pierwsze wizu łazienki - tak, jak poprzednio - nie przywiązuję się do kolorystyki sprzętów, ścian, podłóg - szukam najkorzystniejszego urozkładu. Wiem, że zmieści się na scianie z oknem i wanna i brodzik, ale ponieważ w mniejszej łazience jest wnęka na brodzik, bardzo mnie mnie kusi aby w tej większej "dać sobie trochę luzu". Za to pasuje mi opcja podwójnej umywaliki oraz bidet. Wszelkie sugestie mile widziane http://img259.imageshack.us/img259/8659/azienka1.png Uploaded with ImageShack.us http://img43.imageshack.us/img43/8370/azienka2.png Uploaded with ImageShack.us http://img710.imageshack.us/img710/6697/azienka3.png Uploaded with ImageShack.us Edytowane 17 Stycznia 2012 przez dusiaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motylek0503 17.01.2012 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 dusiaka obserwuję twój dziennik bo anatol podoba mi się lecz finanse nie pozwalają życzę powodzenia aby wszystko poszło z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 17.01.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 skoro prysznic bedzie w drugiej lazience to mysle ze dobrym pomyslem jest sama wanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weronikka1 17.01.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 To ja mam jeszcze inną wizję odnośnie kuchni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiaka 17.01.2012 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 motylku - witaj Nam też finanse nie pozwalają. Na domek będzie potrzebny kolejny kredyt hipoteczny. Oby nam dali, pierwsze podejście zrobię pod koniec marca. aksamitka- a może podpowiesz jeszcze kolorystykę? weronikka- proszę, pokaż, pokaż swoją wizję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 18.01.2012 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 dusiaka co do kolorystyki to nie wiem- jakie lubisz kolory a jakie nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiaka 18.01.2012 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 aksamitka- chyba lubię neutralne kolory - kremowe, pastelowe beże, brązy. Choć bywam nieprzewidywalna- kilka lat temu duży pokój pomalowaliśmy na kolor oranż. Dziś już bym wolała inaczej, ale wtedy wyglądało to orginalnie Siedzę dziś jak na szpilkach - czekam na telefon od architekta - rano pojechał do Starostwa. Oby to był ten dzień, oby nareszcie papiery wraz z wnioskiem zostały złożone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 18.01.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 ja tez lubie beze brazy, maz nie zgodzil sie na biala kuchnia wiec bedzie nexus brazowoczarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weronikka1 18.01.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Ja się zakochałam w tej kuchni (chodzi mi o układ mebli i barek) http://www.magnolia0joaska.mojabudowa.pl/?page=20. Ale płyta indukcyjna będzie po lewej stronie i planuje odstęp pomiędzy szafkami 160cm, tu jest tylko 100cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiaka 18.01.2012 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 weronikka- czyli miłość trwa - tą kuchnię widziałam w Twoim dzienniku. Masz więc o jeden kłopot mniej - i nie łamiesz głowy nad tym, jak urządzić kuchnię. A ja dzięki Wam, Tobie i aksamitce mam kolejne koncepcje do przemyślenia. Muszę sobie wieczorkiem zwizualizować Twój pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weronikka1 18.01.2012 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Ja chętnie zobaczę tę wizualizację Jakbyś mogła, to zrób też dla mnie, bo ja nie umiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiaka 18.01.2012 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Ta-dam! A jednak, lubię 18 stycznia Papiery i wniosek złożone, jupi Oczywiście nie obeszło się bez potknięć. Chyba mogłabym zostać detektywem: Rano architekt prosił o podesłanie smsem danych z aktu własności i księgi wieczystej działki. Wybierał się właśnie do starostwa. Ponieważ dłuuuuugo się nie odzywał(no nie ma się co dziwić, że 2 godziny to dla mnie długo -jak człowiek na coś czeka, to czas odczuwa się inaczej) zadzwoniłam tam osobiście. Usłyszałam od miłej urzędniczki, że niestety- w Starostwie nikawo niet:bash: Przyczyna- zwolnienie lekarskie. Na drzwiach była natomiast karteczka, że w czasie nieobecności sprawy można załatwiać w pobliskim Starostwie w Łodzi. Zatem zadzwoniłam i tam - dowiedziałam się, że jak najbardziej papiery można złożyć. Czas urzędowy zacznie płynąć. Weryfikacją dokumentów zajmie się jednak ta właściwa osoba, jak tylko wróci ze zwolnienia. Architekt milczał kolejne dłuuuugie 2 godziny (ja spokojnie w tym czasie zdążyłabym załatwić sprawę). Znowu zadzwoniłam do Łodzi -tym razie usłyszałam, że właśnie dokumenty przyjęto!!!. Yes, yes, yes. Teraz, po problemach z ZUDem (architektem?) liczę bardzo na łaskawość losu i sprawne wydanie PnB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiaka 18.01.2012 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Ja chętnie zobaczę tę wizualizację Jakbyś mogła, to zrób też dla mnie, bo ja nie umiem. weronikka- jasne, że zrobię - wieczorkiem, jak będę w domku, oki? Mogę wkleić do Twojego dziennika, jeśli chcesz? Bo jeśli pamiętam, to jedyną największą różnicę mamy taką, że nasze Anatolki są w odbiciu lustrzanym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weronikka1 18.01.2012 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 No to gratuluję!!! Teraz tylko czekać i starać się o kredyt:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weronikka1 18.01.2012 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 (edytowane) weronikka- jasne, że zrobię - wieczorkiem, jak będę w domku, oki? Mogę wkleić do Twojego dziennika, jeśli chcesz? Byłoby super:) Ja mam dwie wizje. Gdybyś podała mi swojego maila, to wyślę szkice, a Ty zrobisz wizualizację. Ok? Edytowane 18 Stycznia 2012 przez weronikka1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 18.01.2012 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 noo to teraz juz z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiaka 18.01.2012 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Kochane jesteście, nie dziękuję, żeby nie zapeszać weronikka- wysłałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 18.01.2012 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 dusiaka a jak ma na imie Wasza corcie? chyba jest w wieku mojej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mai 18.01.2012 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 nie gratuluję żeby nie zapeszać a tak na serio, jak wsio będzie ok, to najpóźniej za 65 dni pozwolenie będzie czyli marzec/kwiecień świętowanie chyba że się szybciej uwiną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts