edak 18.10.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Bardzo proszę o pilną pomoc. Developer chce mi zrobić nową elewacją, a raczej "upiększyć" to co jest. Błagam doradźcie jak ma to zrobić, bo to co zaproponował kompletnie mi się nie podoba. To z ciemnymi cegłami to wizualizacja devlopera. Bez "dodatków" stan aktualny. I bardzo mi zależy na czasie, bo on chce robić to już, a ja muszę zaproponować mu alternatywę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.10.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 To w czym problem? Jeżeli wolisz jak jest, to niech tak zostanie.. Swoją drogą mnie cegiełka na wizualizacji akurat się podoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edak 18.10.2011 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 bo coś być musi, a nie chcę żeby wyglądało gorzej niż jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 19.10.2011 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Mnie też się z cegłami podoba I jeszcze ten słup na tarasie kazałabym obłożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 19.10.2011 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Mnie się też z cegłami podoba, i drewniane wyjście na taras super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 19.10.2011 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 wg mnie wizualizacja jest ok, ale jeśli Ty masz takie opory, to może zamiast cegiełek zwyczajnie pomalować te ściany ciemniejszą farbą? albo zmienić tylko kolor cegiełek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts