Bhm 14.12.2011 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Kuraki piękne, wcale się nie dziwię, że mają dożywocie u Was. Ja sobie nie wyobrażam codziennie "zwierzyny" doglądać, a potem ukatrupić i zjeść: Mamy problemik i to duży - bo wczoraj jeden z kogutów opuścił ten świat- brak śladów, ze to robota psów lub kotów itd. Nie wiem jak to córce powiedzieć , w sobote jedziemy na wieś i kurcze będzie cienko .. bo to naprawdę jej ulubieńcy .. nie mam nawet pomysłu gdzie takiego dokupić na podmiankę .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajka.Z 14.12.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 (edytowane) w sprawie kurki- kogucika -a może córcia uwierzy, że zabrał ją święty Mikołaj do siebie i w zamian da prezenty...? moja by uwierzyła Chociaż dzieci czasem nie warto kłamać mój mąż swojej 7letniej wtedy siostrzenicy powiedział, ze kotek zmienił się w chomika (po tym jak też zginął w nieznanych okolicznościach) i nawet sie uczieszyła z tego chomika, ale ile było tłumaczenia, jak kotek cały i zdrowy się odnalazł! ps jak dach bedzie zafoliowany to chyba nawet jak zacznie padac to można kłaść dachówkę- chyba bez znaczenia czy blachę czy dachówkę. ale niech zakryje membraną, żeby na to nie padało, w sensie na strop. ani u Was ani u rodziców pozdrawiam i jak zawsze czekam na relacje Edytowane 14 Grudnia 2011 przez Kajka.Z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bhm 14.12.2011 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Kajka szkoda że twój dziennik tak zamilkł ... chętnie bym zobaczyła jak twój domek powstawał, i ten dach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajka.Z 15.12.2011 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 zapraszam do obejrzenia na żywo teraz robimy środek- instalacje, tynki, gładzie, reku, itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bhm 15.12.2011 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Zabrzmiało super chętnie odwiedzę, może teraz przed świętami nie będziemy Was nachodzić, ale jak będziecie mieli "wolne" to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malwina Napiórska 15.12.2011 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Dziekuje Ci Bhm za podpowiedź z zakładkami. Nie mogłam znaleźć tego na formu, a na pewno ułatwi czytanie dziennika. Domek Wasz też szybciutko rośnie. Zaraz będziecie mieli więźbe pokrytką. Trzymam kciuki za pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 15.12.2011 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Masz się z czego cieszyć zdawaj nam fotorelacje z powstawanie waszego dachu. Napisz mi, proszę jaki jest jego kąt nachylenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bhm 15.12.2011 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Domek Wasz też szybciutko rośnie. Zaraz będziecie mieli więźbe pokrytką. Trzymam kciuki za pogodę czy szybciutko to nie wiem.. widziałam i czytałam na forum, o takich ekipach co to w dużo krótszym czasie i mury i dach zrobiły, ale nie jest źle - ważne że do przodu i do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bhm 15.12.2011 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Masz się z czego cieszyć zdawaj nam fotorelacje z powstawanie waszego dachu. Napisz mi, proszę jaki jest jego kąt nachylenia ? Kąt jest 36.7 . Oglądając gołe mury wcześniej jakoś nie do końca przemawiała do mnie bryła budynku, a dziś mając już wyobrażenie o tym jak to będzie wyglądało przykryte dachem - wyjechać nie chciałam z budowy a uśmiech to jeszcze w centrum Łodzi mi z ust nie schodził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kajka.Z 20.12.2011 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Witaj Kajka - no więc z przyjemnością donoszę że ruszyło .. dziś będę to porobię zdjęcia, mam wrażenie że p. Marek chce nam zafoliować i "zwiać", do Twoich rodziców (...) Hej, wygląda na to, że mogą spokojnie kończyc u Was dach- rodzice mieli mniej cierpliwości i znaleźli inną ekipę czekamy na zdjęcia AHI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami1227 23.12.2011 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 http://www.allegaleria.pl/images/2zitt3hx2ddsfm7fywkb.jpgSerdecznych spotkań rodzinnych,pukania do drzwi,przyjaznych twarzy,dużo radości,serdecznych objęć, pocałunków,szczęśliwych wspomnień,aby Święta były właśnie tym,czym powinny być- odrobiną ciepła w środku zimy,światłem w mroku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bhm 23.12.2011 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Hej, wygląda na to, że mogą spokojnie kończyc u Was dach- rodzice mieli mniej cierpliwości i znaleźli inną ekipę czekamy na zdjęcia AHI Witaj, sorry za tą ciszę ale w ostatnim tygodniu to już prawie nie pamiętałam jak się nazywam, faktycznie pracy przy naszym prostym niby dachu okazało się sporo, ale nie mnie to oceniać- czy wyceniać bo się na tym nie znam. A Twoich rodziców podziwiam za odwagę, że podjęli taką decyzję - mnie blokowało to że p. Marek jest Kierownikiem Budowy u nas. Bo propozycji, że podeśle nam wcześniejszy wykonawca - dekarzy żeby zrobili dach - by to tak nie stało, mieliśmy kilka.. ale .... dach już zrobiony, słupy stoją - teraz jeszcze między Świętami a Nowym Rokiem - ma powstać ta wiata przyklejona do ściany garażu. A co do dachu - to czuję taki ciut niedosyt mam wrażenie iż nie widać całego "piękna" tej blachy .. powód za płaski dach... ale to już tylko moja wina moja wina i jeszcze raz ...bo to ja się na nią uparłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bhm 23.12.2011 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 I korzystając z okazji http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=91514&d=1324675174 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 24.12.2011 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 http://img208.imageshack.us/img208/3267/kartkapl.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 30.12.2011 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Heejo,A pokaż jak aktualnie wygląda domek. Dla pociechy: Z daleka na pewno widzać pięknie Wasz daszek. U nas też mały kąt, a z ulicy nasza marsylka prezentuje się świetnie. To nic, że nie widać jej z naszego podwórka. Z czasem nie będziesz zwracać uwagi na dach. Prawdę mówiąc liczy się tylko żeby dobrze zrobiony był i swoją funkcję spełniał. I za nic się nie obwiniaj. A na Nowy Rok zdrówka, wszelkiej pomyślności i realizacji planów życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bhm 31.12.2011 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Heejo, A na Nowy Rok zdrówka, wszelkiej pomyślności i realizacji planów życzę. Nawzajem nawzajem i dziękuję za dobre słowo od czasu do czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 26.04.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Zaglądam "po prośbie" Macie trochę .... gruzu ... do "oddania" ? Wiem, że pytanie śmieszne, bo ja walczyłem jakiś czas temu żeby swój wywieźć, a teraz pod słupki do różnych ogrodowych słupków potrzebuję .... Odebrałbym sam przyczepką, jakbyście mieli resztki cegieł na przykład .... daleko nie mam .... To tak w ramach sąsiedzkiej samopomocy ... ja Wam troche zabiore "problemu" a Wy będziecie mili mniej do wywożenia Dajcie znać w razie czego ... pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 20.09.2012 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 (edytowane) Widok zza kwitnących jabłoni śliczny. Naprawdę piękna bryła.Wkrótce jesień. Też pięknie będzie. Zapodaj jakieś fotki. Pozdrawiam. Całą rodzinkę. Edytowane 20 Września 2012 przez bajanadjembe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 28.09.2012 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 No proszę. Śliczne widoki masz z okien. Domek w jesiennej scenerii uroczo się prezentuje. I jakie bogactwo leśnych pyszności. Piesek, kotek, bażant...Pięknie.Trzymajcie się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof5426 11.10.2012 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Hej !To są truskawki powtarzające ? Jeśli tak, to poobrywaj im z dołu te chore liście, ale tyko te chore.I wiosną oprysk !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts