Zbigniew100 27.10.2011 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 (edytowane) http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=81420&d=1319700596 O ja cię........:jawdrop: Będzie ostra walka. Edytowane 27 Października 2011 przez Zbigniew100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.10.2011 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Zbychu, kochany jesteś! A to tylko część kompletu! Reszta w swoim czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 27.10.2011 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Wkrótce zaczniemy aukcję. Bardzo, bardzo dziękuję. Ja tez wierzę, że Franula kiedyś osobiście podziękuje i Redakcji i Żelce i Wam wszystkim. Niesamowicie jesteście, co tu dużo mówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.10.2011 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Żelka, przepiękna ta butelka! No to czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.10.2011 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 [ATTACH=CONFIG]81422[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]81421[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]81420[/ATTACH] Tutaj są fotki butelki na nalewkę! Jestem z niej dumna, bo większosć tam jest malowana. Na malutkim zdjęciu probowałam złapać efekt brokatu, bo cała się świeci brokatem. Nef, jak mówisz, że się da, to ja chętna jestem, daj znać kiedy! Kochana, dziś odebrałam lak, ale złoty nie pasuje. Zaraz zamówię albo biały albo niebieski. Piękna ta butelka, że normalnie brak słów. Myślę, że damy wybór zwycięzcy w kwestii nalewki. Do wyboru jest : malinowa, truskawkowa, wiśniowa i mix. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.10.2011 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Dzięki Ewuś! Dzięki Nef, kochana jesteś! A może ja domaluje coś co do złota będzie pasowało a to zostawimy bez nalewki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.10.2011 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Już kupiłam niebieski lak. Pewnie będzie bliżej wtorku, ale mamy chwilę czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.10.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 A malować drugą butelkę możesz już zacząć :) możesz jej zostawić przeźroczysty pasek i zrobić w kolorze złota - nalewka będzie miała głęboko owocowy kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 27.10.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Żelka, wysoko ustawiłaś poprzeczkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.10.2011 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Zobaczę Nef, może cuś mi siem uda jeszcze zrobić. Agduś, no co Ty, ja mam kłopot kurz na podłodzę przeskoczyć a gdzie dopiero jakieś poprzeczki... Poprzeczki to Franio będzie przeskakiwał.., z naszą pomocą. Nas wszystkich razem, jednakowo, tu nie ma lepszych i gorszych, tu się tylko serce liczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.10.2011 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Gadaj sobie Żelka, gadaj, ale masz dar od Bozi i umiesz go wykorzystać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.10.2011 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Nef, ja wiem, że Tobie się nie należy sprzeciwiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.10.2011 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Kochani, potrzebne są osoby które będą prowadzić licytację, czyli aktualizować oferty. Ja mogę robić, ale potrzebuję jeszcze kogoś do pomocy, bo wiecie jak to z nami bywa. Tfu, tfu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 28.10.2011 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 to może ja bym mogła pomóc? nie jestem jakoś "znana" na forum ale może to nie jest przeszkoda? Chętnie wesprę Ciocię Żelkę w nadzorowaniu aukcji- będzie to dla mnie wielki zaszczyt i wielka przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.10.2011 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Dzięki ngel! To jest nas już dwie. Jeszcze ktoś by chciał poprzeliczać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.10.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Dziękuję, Żelcia za sms .... Ty masz kobito złote serducho - nie znam drugiej takiej osoby Fajnie, że nadal są osoby które niezależnie od wszystkiego potrafią się zjednoczyć i pomóc. Trzymam kciuki za Frania i za powodzenie aukcji . Będę zaglądać . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.10.2011 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Daguś!!!! Jak ja się cieszę, że Cię widzę!!!! Tak jest Kochana, są sprawy gdzie wszyscy jesteśmy po tej samej stronie. Czasami myślę czy to nie po to właśnie takie dzieciaczki się nam rodzą..., czy one czasami zanim tutaj przyjdą, nie godzą się na takie życie, po to własnie aby jednoczyć świat w miłości??!! Eh!!! Dobrze, że jesteś Daga!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 28.10.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Daguś!!!! Jak ja się cieszę, że Cię widzę!!!! z wzajemnością ... http://forum.muratordom.pl/images/smilies/biggrin-2.gif Tak jest Kochana, są sprawy gdzie wszyscy jesteśmy po tej samej stronie. Masz rację , Żelcia ... masz rację.... Dobrze, że jesteś Daga!!! krucho ostatnio z czasem u mnie , ale postaram się zaglądać... mam nadzieję, ze odzew ludzisków na aukcję będzie jak za starych dobrych czasów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.10.2011 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Ja też, ja też! No dziś z 15 sms-ów wysłałam. " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 29.10.2011 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Do mnie także sms od Żelci dotarł i - jak co roku - melduję, że czaję się do ..skoku. Dwa razy już nalewka była wylicytowana przeze mnie. Czy nie wyjdzie, że ja tak jakoś nałogowo do tematu podchodzę? No, nic...czekam na fanty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts