Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kolejna aukcja dla Frania - damy rady Szanowna Redakcjo?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 114
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

[ATTACH=CONFIG]81422[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]81421[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]81420[/ATTACH]

Tutaj są fotki butelki na nalewkę! Jestem z niej dumna, bo większosć tam jest malowana. Na malutkim zdjęciu probowałam złapać efekt brokatu, bo cała się świeci brokatem. Nef, jak mówisz, że się da, to ja chętna jestem, daj znać kiedy!

Kochana, dziś odebrałam lak, ale złoty nie pasuje. Zaraz zamówię albo biały albo niebieski. Piękna ta butelka, że normalnie brak słów.

Myślę, że damy wybór zwycięzcy w kwestii nalewki. Do wyboru jest : malinowa, truskawkowa, wiśniowa i mix.

Zobaczę Nef, może cuś mi siem uda jeszcze zrobić.

Agduś, no co Ty, ja mam kłopot kurz na podłodzę przeskoczyć a gdzie dopiero jakieś poprzeczki... Poprzeczki to Franio będzie przeskakiwał.., z naszą pomocą. Nas wszystkich razem, jednakowo, tu nie ma lepszych i gorszych, tu się tylko serce liczy. ;-)

Dziękuję, Żelcia za sms .... Ty masz kobito złote serducho - nie znam drugiej takiej osoby :)

Fajnie, że nadal są osoby które niezależnie od wszystkiego potrafią się zjednoczyć i pomóc.

Trzymam kciuki za Frania i za powodzenie aukcji .

Będę zaglądać .

Pozdrawiam :)

Daguś!!!! Jak ja się cieszę, że Cię widzę!!!!

Tak jest Kochana, są sprawy gdzie wszyscy jesteśmy po tej samej stronie. Czasami myślę czy to nie po to właśnie takie dzieciaczki się nam rodzą..., czy one czasami zanim tutaj przyjdą, nie godzą się na takie życie, po to własnie aby jednoczyć świat w miłości??!! Eh!!!

Dobrze, że jesteś Daga!!!

Daguś!!!! Jak ja się cieszę, że Cię widzę!!!!

z wzajemnością ... http://forum.muratordom.pl/images/smilies/biggrin-2.gif

Tak jest Kochana, są sprawy gdzie wszyscy jesteśmy po tej samej stronie.

Masz rację , Żelcia ... masz rację....

Dobrze, że jesteś Daga!!!

krucho ostatnio z czasem u mnie , ale postaram się zaglądać... :)

mam nadzieję, ze odzew ludzisków na aukcję będzie jak za starych dobrych czasów... :)

Do mnie także sms od Żelci dotarł i - jak co roku - melduję, że czaję się do ..skoku. Dwa razy już nalewka była wylicytowana przeze mnie. Czy nie wyjdzie, że ja tak jakoś nałogowo do tematu podchodzę? No, nic...czekam na fanty :)