Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kolejna aukcja dla Frania - damy rady Szanowna Redakcjo?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 114
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ha - Maksia nie będzie... :(

Rozmawiałąm z Nim, sytuacja jest taka, że On NAPRAWDĘ nie może, z wielu względów.

Najważniejszy to ten, że nasz Maksiu jest tak zawalony robotą, że pracuje po 70-80 godzin w tygodniu i więcej.

Fizycznie nie da rady, no bo i jakim sposobem?

Mówi, że bardzo Mu leży na sercu los Frania, że absolutnie firmuje i podpisuje się pod Franiową aukcją, ale po prostu nie da rady, ku swemu wielkiemu żalowi. :(

Maksiu, Kochany - pozdrawiamy Cię wszyscy BARDZO SERDECZNIE, życzymy, żeby jak najszybciej przyszedł czas, kiedy będziesz mógł pracować trochę mniej i zaglądać do nas choć troszkę częściej! ;)

Buziaki od wszystkich fajnych dziewczyn forumowych, a co!!!

Może któryś z administratorów foruma by się podjął...?

Albo ktoś na ochotnika...?

Trzeba mieć w miarę sprawny net, trochę chęci i trochę czasu. ;)

Na pewno znajdzie się ktoś mądry i to poprowadzi, tylko musi śmiałości nabrać, żeby się zgłosić.

Dalej, Kochani, śmiało, potrzebujemy Was tutaj!!! :lol:

Depeś dziękuję.

Jak juz pisałam ja mogę pomagać, ale nie zapisuje się na "szefa" ze względu na mój Net który na pewno przez jakis czas będzie be.

Czyli ja na pomocnika.

Wcześniej zgłosiła się ngel, jakby ktoś jeszcze chciał a ma dobry Net, to proszony jest o zgłoszenie.

A Makisa pozdrawiamy!

[ATTACH=CONFIG]82690[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]82691[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]82689[/ATTACH]

Nefeć ta jest litrowa!

Zaczapiste :):)

Czekaj czekaj,ale to jest butelka na oliwę !!! To można ją napełnić moją oliwą z prywatnego gaju oliwnego z Pugli - którą mi niedawno przyjaciel dostarczył :) Jak myślisz ?

Nef ja Ci daję te butelkę na aukcje, co Ty w niej wystawisz, to Twoja decyzja. ;-) Ja myslałam, że nalewkę jesienna jakąś, stąd taka ozdoba. Żebym wiedziala o oliwie to bym zrobila inaczej. Ale jak zrobisz, będzie dla Frania, wiec dobrze!!

Nef ja Ci daję te butelkę na aukcje, co Ty w niej wystawisz, to Twoja decyzja. ;-) Ja myslałam, że nalewkę jesienna jakąś, stąd taka ozdoba. Żebym wiedziala o oliwie to bym zrobila inaczej. Ale jak zrobisz, będzie dla Frania, wiec dobrze!!

Kochana, przyjadę , pomacam - coś uradzimy :) Będzie git :)

Jak juz pisałam ja mogę pomagać, ale nie zapisuje się na "szefa" ze względu na mój Net który na pewno przez jakis czas będzie be.

Czyli ja na pomocnika.

Wcześniej zgłosiła się ngel, jakby ktoś jeszcze chciał a ma dobry Net, to proszony jest o zgłoszenie.

Ja chętnie pomogę, mam dosyć dobry net. No i w domu z synkiem siedzę, więc czas też znajdę. Więc zgłaszam się do pomocy. Co prawda słaba jestem w obsłudze forum. Ale się naumiem jak trzeba będzie :)

Pozdrawiam

....też jestem, troche późno, ale wciąż przed godziną "O" :D:D

Mam fanta - pyszną nalewkę z imbiru i cytryny na miodzie. Z ubiegłego roku, więc już idealnie się nadaje na zimowe biesiady. Poszperam za jakąś butelczyną.

Oto mój zapas którym się z chęcią podziele :)

001.JPG

pozrowienia :)