Żelka 09.11.2011 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Aga dzwoniła, wszystkie dokumenty potrzebne do aukcji już są! Jak tylko Redakcja da rady, to od jutra ruszamy z aukcją dla Frania!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 10.11.2011 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 to sie ciesze:)...pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.11.2011 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 To jeśli dobrze zrozumiałam, do prowadzenia aukcji prócz mnie zgłosili się KachnaP i ngel. Ready, już było, steady chyba jest, teraz jeszcze tylko go! Dziewczyny gdzie jesteście, na posterunek, ale już! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KachnaP 10.11.2011 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 To jeśli dobrze zrozumiałam, do prowadzenia aukcji prócz mnie zgłosili się KachnaP i ngel. Ready, już było, steady chyba jest, teraz jeszcze tylko go! Dziewczyny gdzie jesteście, na posterunek, ale już! Obecna! Czekam Tylko kochana Żelko czekam na Twoje instrukcje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.11.2011 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Ha, ha, ja też czekam na instrukcję. Wszystko bedzie, czekamy aż Aga napiszę do Redakcji dokładną kwotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.11.2011 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Kochani, własnie wrócilismy z kolejnej wizyty lekarskiej we Wrocławiu.Po wizycie zajechalismy do PZG dogadać szczegóły zakupu aparatów.Jak bylismy w trasie zadzwoniła do mnie Żelcia z pytaniem o cenę - Redakcja pytała (teraz zresztą tez znalazłam w skrzynce mail od Redakcji z pytaniem o cenę).Przedstawiono nam różne propozycje, od najtańszych po najdroższe. Celujemy w środek stawki, w aparaty z klasy tych, które mały ma teraz wypozyczone z banku aparatów.W tej chwili Franiu ma aparaty Phonak microEleva, które są już wycofane z rynku (bo weszły nowe lepsze rozwiązania). One kosztowały 5500/szt.Zdecydowalismy sie na Phonak Solana microP za ok 5300/szt. Dokładny kosztorys otrzymam w najbliższą środę.Od tej sumy nalezy odliczyć 3 tys z NFZetu. Na dzień dzisiajszy wygląda więc, że potrzebujemy ok 8 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.11.2011 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Edzia nasza napisała, że będzie!!! Specjalnie dłużej zostawała w pracy aby mieć potem czas na aukcje dla Frania!!! To ja już wiem, że będzie dobrze! Aguś, to chyba dziś będziesz spokojniej spać?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.11.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Bardzo sie cieszę, ze Edzia z nami będzie:)A czy spokojnie będę spała, to...zobaczymy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.11.2011 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Aguś ja wiem, że lata pracy przed Wami, ale teraz trzeba mysleć tylko pozytywnie. Jeszcze nie było aby się na tym forum coś dobrego nie udało! Tylko szkoda, że Tomek i Maksio nie mogą młotkiem stukać i nam babom przyjdzie robić męską robotę. Ale Edzia już nas przypilnuje abyśmy sobie po palcach nie stukały! A tak w ogóle Matka, to Ty idź spać już i nas tutaj nie strachaj! Bo zaraz nas wszystkich Nefer wyprostuje, a Depsia zamiast w garach mieszać, łyzką nam natrzepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 10.11.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Kochana jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.11.2011 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Od Depesi łyżką, to ja chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.11.2011 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Rozmawiałam przed kilkunastoma minutami z p Andrzejem P. Dzisiaj ruszamy.Cieszę się ogromnie.I dziękuje Wam wszystkim jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 11.11.2011 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Zapraszamy. Na pewno bedzie sukces:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.11.2011 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 gdziez ta aukcja?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 15.11.2011 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 gdziez ta aukcja?? A tu http://forum.muratordom.pl/showthread.php?190265-Tu-licytujemy.&p=5004719#post5004719 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts