Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kolejna aukcja dla Frania - damy rady Szanowna Redakcjo?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 114
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To jeśli dobrze zrozumiałam, do prowadzenia aukcji prócz mnie zgłosili się KachnaP i ngel.

Ready, już było, steady chyba jest, teraz jeszcze tylko go!

Dziewczyny gdzie jesteście, na posterunek, ale już!

Obecna! Czekam :)

Tylko kochana Żelko czekam na Twoje instrukcje :yes:

Pozdrawiam

Kochani, własnie wrócilismy z kolejnej wizyty lekarskiej we Wrocławiu.

Po wizycie zajechalismy do PZG dogadać szczegóły zakupu aparatów.

Jak bylismy w trasie zadzwoniła do mnie Żelcia z pytaniem o cenę - Redakcja pytała (teraz zresztą tez znalazłam w skrzynce mail od Redakcji z pytaniem o cenę).

Przedstawiono nam różne propozycje, od najtańszych po najdroższe. Celujemy w środek stawki, w aparaty z klasy tych, które mały ma teraz wypozyczone z banku aparatów.

W tej chwili Franiu ma aparaty Phonak microEleva, które są już wycofane z rynku (bo weszły nowe lepsze rozwiązania). One kosztowały 5500/szt.

Zdecydowalismy sie na Phonak Solana microP za ok 5300/szt. Dokładny kosztorys otrzymam w najbliższą środę.

Od tej sumy nalezy odliczyć 3 tys z NFZetu. Na dzień dzisiajszy wygląda więc, że potrzebujemy ok 8 tys.

Aguś ja wiem, że lata pracy przed Wami, ale teraz trzeba mysleć tylko pozytywnie. Jeszcze nie było aby się na tym forum coś dobrego nie udało! Tylko szkoda, że Tomek i Maksio nie mogą młotkiem stukać i nam babom przyjdzie robić męską robotę. Ale Edzia już nas przypilnuje abyśmy sobie po palcach nie stukały! ;-)

A tak w ogóle Matka, to Ty idź spać już i nas tutaj nie strachaj!

Bo zaraz nas wszystkich Nefer wyprostuje, a Depsia zamiast w garach mieszać, łyzką nam natrzepie. :-)