pysiaczek 20.10.2011 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 (edytowane) Witam serdecznie wszystkie Forumki, a zwłaszcza te, które tak usilnie namawiały mnie na własny wątek Co prawda nie wiem co jeszcze mogłabym tu pokazać, bo u nas, że tak powiem remont ciągle trwa, a prace posuwają się bardzo wolno (w zależności od tego jak mamy czas i siły cokolwiek ruszyć). W zasadzie wszystko co do tej pory mogę Wam przedstawić znajduje się w mojej galerii na picassie w podpisie Ale nie mam już serca zaśmiecać innym Forumkom ich wątków dlatego otwieram ten temat, w razie gdyby ktoś chciał o coś spytać to tu będzie do tego odpowiednie miejsce W skrócie: * mieszkanie 4pokojowe, * 73,5mkw, * jedno z osiedli z wielkiej płyty, wybudowane jeszcze pod koniec lat 80-tych, * remont zaczęty w marcu 2010r. i trwa do teraz, * wszystko (no dobra zdecydowana większość ) robiona własnymi ręcyma. Witam zatem jeszcze raz i zapraszam do odwiedzin edit: Ponieważ udało mi się zrobić jako taki plan mieszkania (w Paintcie ) to wklejam go też w pierwszym poście dla zobrazowania tych 73i3 dokładnie mkw Edytowane 29 Grudnia 2011 przez pysiaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 20.10.2011 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 (edytowane) Wszystkie zdjęcia jakie posiadam do tej pory chciałabym umieścić w jednym poście, a później będę ewentualnie dodawać to co się jeszcze zmieni PRZEDPOKÓJ KUCHNIA Edytowane 20 Października 2011 przez pysiaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 20.10.2011 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 (edytowane) SYPIALNIA SALON Edytowane 20 Października 2011 przez pysiaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 20.10.2011 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 PIERWSZA!!!!!!!!! Gratuluję pięknego, świetnie urządzonego dużego mieszkania!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 20.10.2011 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 (edytowane) Jestem pierwsza i muszę przyznać pod ogromnym wrażeniem !!!!!!!! P.S nareszcie jest galeria naszego pysiaczka Edytowane 20 Października 2011 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.10.2011 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Hi, hi mogłam być pierwsza, ale dałam Wam fory:lol2: Pysiaczku nie wierzę i strasznie się cieszęhttp://emoty.blox.pl/resource/bravojs0.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/clapping.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/jupi2.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/102.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/509.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 20.10.2011 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 o to i ja się witam - a tych 4 pokoi zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 20.10.2011 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Anja, Juszczakówka, agawi i mrówka witam Was serdecznie Pokoje są co prawda 4, ale żaden wielkością nie grzeszy Póki co wykończone w miarę mamy dwa (sypialnia i salon) a w dwóch pozostałych jest graciarnia, suszarnia i prasowalnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karna 20.10.2011 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Ściana z cegły w kuchni wygląda świetnie... muszę się jeszcze chwilę pogapić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.10.2011 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Pysiaczku, mamy chyba taką samą tapetę w sypialni- czy to Rasch- Soft Velvet na fizelinie?Moja jest w wersji szaro-fioletowej.Ten Twój kolorek jest też śliczny, taki delikatny:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magduśka1719509122 20.10.2011 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Pysiaczku, ostatnio weszłam na Twoją galerię i zdziwiłam się, że same śliczności, a Ty nie masz jeszcze swojego wątku! Dalszym remontom będę oczywiście kibicować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 20.10.2011 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Witam sie i ja;-)) Kurcze no pieknie u Ciebie no! w bloku wcale nie tak łatwo stworzyc takie klimaty nie zagracając. Bardzo mi sie podoba! własnie ja tez wymysliłam sobie ze obok takiej błyszczacej szafki tv chce postawic jakąś starą szafke (w stylu jak ta twoja z tk maxx) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.10.2011 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 O! Jakie miłe wnętrza! Zapisuję się na podglądanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 20.10.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 pysiaczku i ja zapisuję się na listę podglądających kuchnia i salon z cegłą my favorite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madileo 20.10.2011 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Melduję się i oznajmiam, że już kombinuję jak tu urobić moją druga połowę i w kuchni cegłę położyć...ach i och.. Fajnie, że założyłaś wątek..na pewno będę podglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 21.10.2011 01:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 WOW!!!!W "zwyklym" bloku takie CUDA!!!!!Slicznie!!!Gratuluje i zycze powodzenia!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 21.10.2011 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 A dzień dobry! Wyczytałam u yokasty, że jest, więc się kulam... Bardzo, bardzo pięknie w Twoim M. Ja 25 lat przemieszkałam w wielkiej płycie, tylko na 54 metrach. Ja od razu z pytaniem co mnie nurtowało - o te cegiełki. To płytki? Pisz wszystko, skąd, za ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaKuba 21.10.2011 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Podoba mnie się :] Gratuluję pięknego mieszkanka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 21.10.2011 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 No wreszcie teraz możemy oficjalnie podziwiać i wypytywać o wszystko a nie podglądać z ukrycia pysiaczku jeszcze raz gratuluję pięknego mieszkania i świetnych pomysłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 21.10.2011 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Witam, witam, wczoraj pogonilam za dziewczynami na picasa a tam super zdjecia! i fajnie ze sie nimi chwalisz teraz na fm! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts