Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mieszkanie pysiaczka

Recommended Posts

Witam serdecznie wszystkie Forumki, a zwłaszcza te, które tak usilnie namawiały mnie na własny wątek :D

Co prawda nie wiem co jeszcze mogłabym tu pokazać, bo u nas, że tak powiem remont ciągle trwa, a prace posuwają się bardzo wolno (w zależności od tego jak mamy czas i siły cokolwiek ruszyć). W zasadzie wszystko co do tej pory mogę Wam przedstawić znajduje się w mojej galerii na picassie w podpisie ;)

Ale nie mam już serca zaśmiecać innym Forumkom ich wątków dlatego otwieram ten temat, w razie gdyby ktoś chciał o coś spytać to tu będzie do tego odpowiednie miejsce :yes:

W skrócie:

* mieszkanie 4pokojowe,

* 73,5mkw,

* jedno z osiedli z wielkiej płyty, wybudowane jeszcze pod koniec lat 80-tych,

* remont zaczęty w marcu 2010r. i trwa do teraz,

* wszystko (no dobra zdecydowana większość ;)) robiona własnymi ręcyma.

Witam zatem jeszcze raz i zapraszam do odwiedzin :) :welcome:

edit:

Ponieważ udało mi się zrobić jako taki plan mieszkania (w Paintcie :D) to wklejam go też w pierwszym poście dla zobrazowania tych 73i3 dokładnie mkw ;)

plan%252520naszego%252520mieszkania.JPG

Edytowane przez pysiaczek

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A dzień dobry! Wyczytałam u yokasty, że jest, więc się kulam... Bardzo, bardzo pięknie w Twoim M. Ja 25 lat przemieszkałam w wielkiej płycie, tylko na 54 metrach. Ja od razu z pytaniem co mnie nurtowało - o te cegiełki. To płytki? Pisz wszystko, skąd, za ile?