psosin 18.12.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Pysiaczku Mrówka jest w Goleniowie, ale nie wiem czy tam były turkusowe ozdoby, szkoda ze nie wyczytałam wczesniej bo maz dzisiaj był w mrówce.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 19.12.2011 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Jak zdążę w tym tygodniu to najwyżej do Nanu Nana skoczę psosin w Goleniowie to ja bywam ale raz na rok mniej więcej To co odliczanie do świąt chyba czas zacząć bo zostało 5dni? http://smileys.smileycentral.com/cat/17/17_1_12v.gif http://smileys.smileycentral.com/cat/8/8_2_73.gif http://smileys.smileycentral.com/cat/8/8_2_59.gif http://smileys.smileycentral.com/cat/8/8_2_76v.gif http://smileys.smileycentral.com/cat/8/8_2_77v.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antracytowa 19.12.2011 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 antracytowa dziękuję pięknie Szafeczka o której piszesz jest z Lidla i była w sprzedaży jakoś we wrześniu. Śledz stronę sklepu bo tam są gazetki, a czasem takie towary się powtarzają a, no właśnie coś mi się kojarzyło, że gdzieś podobną już widziałam była we wrześniu na reklamie przystankowej, ale niestety jej wymiary mnie trochę odstraszyły - myślę, że mogłaby nie zmieścić się do mojego mini-przedpokoju. Jestem ciągle pod wrażeniem zagospodarowania metrażu nieapartamentowego. Chyba widziałam gdzieś pośród postów info dotyczące ogólnych wymiarów mieszkania, a mnie ciekawi jakiej wielkości jest pokój z tym szarym 3os. Ektorpem oraz jaki jest metraż sypialni (bo też planowałam wstawić w okolicy łóżka 3 Malmy). W galerii na picassie natknęłam się na zdjęcie desek na balkonie, które bardzo fajnie odmieniły blokowy balkon. Chciałam więc zapytać czy one są na stałe? A jeśli tak, to czy są już po zimowaniu? I jak się sprawuje takie drewno wystawione na deszcz, śnieg i mróz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.12.2011 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 http://smileys.smileycentral.com/cat/8/8_2_59.gif Umarłam:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 19.12.2011 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Pysiaczku melduję że w realu są turkusowe ozdoby (może ich ilość nie powala ale może coś tam wypatrzysz dla siebie ) i śliczne srebrne brokatowe reniferki za 1 zika! Kupiłam 3 ale jutro idę dokupić jeszcze:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 20.12.2011 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 a, no właśnie coś mi się kojarzyło, że gdzieś podobną już widziałam była we wrześniu na reklamie przystankowej, ale niestety jej wymiary mnie trochę odstraszyły - myślę, że mogłaby nie zmieścić się do mojego mini-przedpokoju. Jestem ciągle pod wrażeniem zagospodarowania metrażu nieapartamentowego. Chyba widziałam gdzieś pośród postów info dotyczące ogólnych wymiarów mieszkania, a mnie ciekawi jakiej wielkości jest pokój z tym szarym 3os. Ektorpem oraz jaki jest metraż sypialni (bo też planowałam wstawić w okolicy łóżka 3 Malmy). W galerii na picassie natknęłam się na zdjęcie desek na balkonie, które bardzo fajnie odmieniły blokowy balkon. Chciałam więc zapytać czy one są na stałe? A jeśli tak, to czy są już po zimowaniu? I jak się sprawuje takie drewno wystawione na deszcz, śnieg i mróz? antracytowa ja wymiarów siedziska z głowy nie podam, ale nasz przedpokój równie miniaturowy i weszła i nie zawadza co najważniejsze Bardzo dobrze to ujęłaś, że nasz metraż nie jest apartamentowy Mieszkanie ma 73,3mkw dokładnie. Nie mam niestety nigdzie jego rzutu bo ma już lat a lat i kiedyś to się chyba takich rzeczy nie dostawało wraz z zakupem mieszkania Przybliżone wielkości pokoi znam i podaję: salon ma nieco ponad 18mkw a sypialnia 12mkw w maleńkim haczykiem Oba pomieszczenia to prawie kwadraty Deski na balkonie to modrzew ryflowany. Są przytwierdzone na stałe, ale były kładzione dopiero w październiku, więc zimy za sobą jeszcze nie mają. Mam nadzieję, że nic złego z nimi dziać się nie będzie - w końcu to takie samo drewno jak ludzie kładą na tarasy w domach a też przecież na zimę ich nie zakrywają - chyba mam rację I dziękuję bardzo za wszystkie pochwały raz jeszcze Umarłam:rotfl: Ha! Choć raz udało mi się Ciebie Aga zaskoczyć Pysiaczku melduję że w realu są turkusowe ozdoby (może ich ilość nie powala ale może coś tam wypatrzysz dla siebie ) i śliczne srebrne brokatowe reniferki za 1 zika! Kupiłam 3 ale jutro idę dokupić jeszcze:lol: Korozjo melduję, że choinka ubrana (wczoraj) i tak nam się podoba cała na biało, że nawet już się nie fatyguje po inne bombki Poza tym i tak nie byłoby ich już gdzie zawiesić Zostawiam misję turkus na za rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antracytowa 20.12.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Pewnie rzeczywiście z tym drewnem na balkon jest tak samo, jak na tarasy - zaimpregnowanemu drewnu zima nie jest straszna A kwadratowych pokoi trochę zazdroszczę u mnie wszystkie są na bazie prostokąta, sypialnia 9m2 też - wszystko miniaturowe. Ale jak się nie ma co się lubi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 20.12.2011 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 No właśnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 20.12.2011 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 No właśnie już wczoraj pisałam (ale nie u siebie na wątku), że próbowałam wczoraj zrobić zdjęcie tylko przy nastrojowym świetle i lampkach żeby oddać klimat jak nam się pięknie cegielki podświetlają od tych lampek choinkowych i kicha Na żywo jest super, a na zdjęciu ciemność, ciemność! A z lampą jak zrobiłam zdjęcie to już nie to samo Jak rozkminię ustawienia aparatu i uchwycę to jakoś ładnie to na pewno się pochwalę antracytowa ja mam tylko te dwa pokoje w niby kwadracie - pozostałe dwa to to wieloboki przypominające prostokąt, a kuchnia to w ogóle kiszka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 20.12.2011 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Czekamy na choinkę Ja w tym roku nie mam więc będę Was wszystkich nawiedzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 21.12.2011 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Wesołych, zdrowych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia życzy Juszczakówka z rodziną http://img207.imageshack.us/img207/9672/obrazeka.png Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 21.12.2011 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Mam zdjęcia choinki Oczywiście za dnia nie udało się jej już sfotografować - takie rzeczy to dopiero w sobotę jak coś Mam kilka zdjęć przy różnym świetle, więc mam nadzieję, że coś tam zobaczycie I kilka innych świątecznych akcentów u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.12.2011 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Ale cudnie i nastrojowo:jawdrop: Choineczka śliczna- pasuje stylem do Waszego mieszkanka:yes:Pysiaczku wstawiłam Ci u siebie ten przepis na roladę- myślę, że to dobry pomyśł na świąteczne ciasto:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 21.12.2011 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 AAAAA no pieknie!!!!!!!!! a te piórka?! skad masz??? i wogole ta lampka i te piórka ze swieczkami ale cudo!!! pieknie!!! a choinka biała cudna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.12.2011 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 bosko u ciebie , choineczka malusia ale jaka pięknisia, prawie wszedzie białe ozdoby w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 21.12.2011 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Pięknie, choinka i ozdoby bardzo mi się podobają. Już kombinuję, jak wykorzystać u siebie patent ze świeczkami i piórami w szklanym wazonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 21.12.2011 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Oooooojaaaa - jaki słodziak z tej choinki ! Cudna jest po prostu ! A zdjęcia baaaardzo klimatyczne - jednym słowem - REWELKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 21.12.2011 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 pysiaczku...cudnie, klimacik piękny, świąteczny:) A choinka śliczna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 21.12.2011 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 jaki nastrój:) cud-miód:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 21.12.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Ależ pięknie pysiaczku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts