kubel30 21.12.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Pysiaczku pięknie i zdjęcia też fajnie wyszły , podoba mi się :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 21.12.2011 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Ja chcę białą choinkę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I te świeczki w szkle z piórkami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.12.2011 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Pysiaczku do inspiracji zapisałam sobie wszystkie wasze świąteczne zdjęcia omg cuuudnie, jak z zagranicznych designerskich blogów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 21.12.2011 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 http://img64.imageshack.us/img64/8964/snowflakechristmascardp.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 22.12.2011 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Pięknie tu u Ciebie, pięknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 22.12.2011 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Pysiaczku, jak pięknie wszystko to zgrałaś! Ze zdjęć aż bije świąteczny klimat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 22.12.2011 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Andżeliko, rere dziękuję za życzenia Ja będę jeszcze składać w późniejszym terminie Ale cudnie i nastrojowo:jawdrop: Choineczka śliczna- pasuje stylem do Waszego mieszkanka:yes: Pysiaczku wstawiłam Ci u siebie ten przepis na roladę- myślę, że to dobry pomyśł na świąteczne ciasto:D Dzięki Aguś I za przepis dziękuję - zaraz pędzie do Ciebie i go sobie skopiuję tutaj ok? AAAAA no pieknie!!!!!!!!! a te piórka?! skad masz??? i wogole ta lampka i te piórka ze swieczkami ale cudo!!! pieknie!!! a choinka biała cudna!!! Dzięki Aniu Piórka to zeszłoroczny zakup akurat - kupowałam w LM i Realu. Ale z pewnością i w tym roku gdzieś będą To takie małe płaskie przeźroczyste paczuszki są i kosztują kilka zł dosłownie bosko u ciebie , choineczka malusia ale jaka pięknisia, prawie wszedzie białe ozdoby w tym roku Dziękuję reni Choinka faktycznie mała (metr bez doniczki) ale to jak pisałam dlatego, że chcemy ją później do ziemi wsadzić a ponoć im mniejsza tym łatwiej się przyjmie Faktycznie biel chyba króluje w tym roku ale tu na forum widziałam kilka pięknych choinek w kolorze Pięknie, choinka i ozdoby bardzo mi się podobają. Już kombinuję, jak wykorzystać u siebie patent ze świeczkami i piórami w szklanym wazonie Dziękuję Ilonko To bardzo miłe jak można być dla kogoś inspiracją Oooooojaaaa - jaki słodziak z tej choinki ! Cudna jest po prostu ! A zdjęcia baaaardzo klimatyczne - jednym słowem - REWELKA arcobaleno takie słowa od Ciebie to zaszczyt - dziękuję pięknie pysiaczku...cudnie, klimacik piękny, świąteczny:) A choinka śliczna.... Dziękuję Beatko jaki nastrój:) cud-miód:) Dzięki Asiu Ależ pięknie pysiaczku! Dzięki nemi A gdzie Twoja choinka co? Pysiaczku pięknie i zdjęcia też fajnie wyszły , podoba mi się :D Dzięki kubełku Ja chcę białą choinkę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I te świeczki w szkle z piórkami.... waderko nic prostszego - rób!!!!! :) Pysiaczku do inspiracji zapisałam sobie wszystkie wasze świąteczne zdjęcia omg cuuudnie, jak z zagranicznych designerskich blogów Venus to jest dopiero komplement :jawdrop:Aż nie wiem co napisać! Dzięki Pięknie tu u Ciebie, pięknie... Witaj Basiu Dziękuję Pysiaczku, jak pięknie wszystko to zgrałaś! Ze zdjęć aż bije świąteczny klimat! Dziękuję narendil - czyli cel osiągnięty Najlepsze jest to, że ta ozdoba piórka i świeczki w szkle wyszła mi całkiem niechcący i przypadkowo, że tak powiem, bo po prostu nie wiedziałam gdzie wsadzić te piórka żeby mi ich nie rozwiewało a świeczki też leżały luzem na stole i nie chcialo mi się ich odnieść na miejsce i je po prostu wrzuciłam do tego szkła Rada dla mnie na przyszłość - nie starać się za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 22.12.2011 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Rolada biszkoptowa Agi Pysiaczku mogę Ci podać przepis na roladę biszkoptową Ciasto musi być cienkie, żeby dało się zwinąć- pieczone koniecznie na papierze:D Na biszkopt: - 4 jajka - 4 łyżki mąki - 3 płaskie łyżki cukru - 0,5 łyżeczki proszku do pieczenia - kilka kropel aromatu waniliowego Białka oddzielić od żółtek. Białka ubić na sztywno, pod koniec ubijania dodać cukier. Dalej miksując dodawać po jednym żółtku. Na końcu wmieszać delikatnie(!) mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia. Ciasto wylać na dużą blachę (tą z piekarnika) wyłożoną papierem do pieczenia. Wyrównać ciasto. Piec około 10-15 minut w temp. 170oC. Upieczony, gorący biszkopt przełożyć papierem do góry na lnianą ściereczkę. Usunąć papier, zwinąć ciasto ze ściereczką w rulon wzdłuż dłuższej krawędzi. Odstawić do całkowitego ostygnięcia. Następnie trzeba zrobić krem wg uznania- może to być bita śmietana lub świąteczne jabłka z cynamonem, rodzynkami i orzechami:) Wystudzony biszkopt odwinąć delikatnie ze ściereczki. Wyłożyć masę, wyrównać. Zwijać biszkopt w roladę lekko dociskając. Delikatnie owinąć roladę w ściereczkę i tak wstawić do lodówki na co najmniej 3 godziny. Podawać z lodówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 22.12.2011 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 ))) e tam nie badz taka skromna;-) pieknie i juz;-) A wogole to zawsze zaskakuje mnie Twoje mieszkanie, bo wyglada bardzo przestronnie (ile masz m2?) i tak jakby to powiedziec "lekko";-) Pamietam w naszym mieszkaniu zawsze wszedzie cos stało, bo ciagle brakowało miejsca... teraz nie powiem co sie dzieje na strychu i w garazu..... ale my to jakies chomiki jestesmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 22.12.2011 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Aniu mieszkanie ma dokładnie 73,3mkw. Spróbuję może zrobić jakiś rzut w paintcie My wprowadzaliśmy się do totalnie pustego mieszkania, bo wszystko co w nim zostało wcześniej było podczas remontu wyrzucone. No dobra skłamałam Szafy z drzwiami przesuwnymi w przedpokoju nam zostały bo nie było nas już stać na nowe - to wydatek na kiedyś tam Ale poza tym wszystkie meble były wymienione i ze względów finansowych daliśmy ich mało Jedyny błąd zrobiliśmy ze stołem. Kupiliśmy go równocześnie z kanapą i jak się okazało to już było za wiele na ten salon. I teraz stół robi za biurko w pokoju "komputerowym" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 22.12.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Pysiaczku,piekny klimat u Ciebie! za rok tez zrobie chyba choinke na bialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 22.12.2011 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 A propos białego - piękne białe wnętrze! No z czarnymi i szarymi akcentami http://in-search-of-beauty.blogspot.com/2011/09/sesja-weranda.html Kasiu dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 22.12.2011 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Pysiaczku,pięknie,świątecznie u Ciebie Ja dzisiaj biorę się za naszą sypialnię,zobaczymy co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 22.12.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Pysiaczku,pięknie,świątecznie u Ciebie Ja dzisiaj biorę się za naszą sypialnię,zobaczymy co z tego wyjdzie Paula,znajac Ciebie, napewno cos pieknego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.12.2011 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Dzięki Aguś I za przepis dziękuję - zaraz pędzie do Ciebie i go sobie skopiuję tutaj ok? Nie ma za co- przepisik, nie jest mój pysiaczku, tzn tez go od kogoś dostałam:D Mam nadzieję, że Ci wyjdzie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 22.12.2011 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Pysiaczku,absolutne cudności ta Twoja choinka - jaka magiczna biel!!!!!!!!!!!!!!!!Pozostałe dekoracje równie urokliwe.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 22.12.2011 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 ZDROWYCH, SPOKOJNYCH I RADOSNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA:) http://img267.imageshack.us/img267/1196/sam7256.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 22.12.2011 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Cudne dekoracje i wszystko do siebie pasuje i mieszkanko wygląda przepięknie. http://www.infloral.pl/murator/kartkay.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 22.12.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 nemi A gdzie Twoja choinka co? Nie ma choinki i nie będzie. Nie ma chętnego do ubierania... Ale jest mała jemioła. Byłam wczoraj w I. - chciałam kupić sobie latarenkę białą ROTERA i ZONK nie ma. Wykupili wszystkie - zostały tylko te srebrne. A ponieważ nie udało mi się kupić kilku zaplanowanych rzeczy (jakiś pogrom w Ikei) to się zezłościłam trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magduśka1719509122 22.12.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Cudownych Świąt Bożego Narodzenia i samych szczęśliwych chwil w Nowym Roku pysiaczku http://img850.imageshack.us/img850/9702/christmasdecorationb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts