anagat 12.04.2013 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Powiedza.czemu nie? Mi Franek sie podoba, Franciszek tez. De gustibus non est disputandum.Franio dla mnie debilnie. Franus juz tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 12.04.2013 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 vesila chodzi o problem tzw aborcji selektywnej, czyli usuwaniu płodu ze względu na jego płeć. aaa:eek: to nie wiedziałam, dziwni ludzie:roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 12.04.2013 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Powiedza.czemu nie? Mi Franek sie podoba, Franciszek tez. De gustibus non est disputandum.Franio dla mnie debilnie. Franus juz tak. No bo jak napisałaś, że w Ire prawie żadna nie zna płci to myślałam, że to zakazane może jakoś Franek mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 12.04.2013 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Pysiaczku bez daty he he he oczywiście pokażę jak wyszyję na razie wyszywam śpiącego dzidziusia z króliczkiem, a potem wyszyję imię i datę urodzenia jak już będę znała dokładnie:) A Twoja malusia ma już super wymiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 12.04.2013 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 No jasne rozumiem Trochę pewnie takie wyszywanie trwa to trzeba się przygotować z tematem nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 12.04.2013 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Oj tak już od tygodnia męczę, a że z dzidziusiami nigdy nic nie wiadomo wolałam szybciej zacząć, poza tym chce jeszcze uszyć małej króliczka identycznego jak na obrazku który haftuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 12.04.2013 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Uwielbiam uszate króliki w dziecięcych pokojach, z imieniem lepiej zaczekać jak się urodzi, zawsze można go zapytać o zdanie, żeby później reklamacji nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 12.04.2013 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Powiedza.czemu nie? Mi Franek sie podoba, Franciszek tez. De gustibus non est disputandum.Franio dla mnie debilnie. Franus juz tak. Mnie się od kilku lat strasznie podoba imię Tymon. Ale Tymona u nas nie będzie, bo dwóch facetów w domu o imionach Tomek i Tymek jest niestety nie do zaakceptowania. No chyba, że męża zmienię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 12.04.2013 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Uwielbiam uszate króliki w dziecięcych pokojach, z imieniem lepiej zaczekać jak się urodzi, zawsze można go zapytać o zdanie, żeby później reklamacji nie było Pendraczku a odpowie mi takie maleństwo? Jak tak to mogę zaczekać Mnie się od kilku lat strasznie podoba imię Tymon. Ale Tymona u nas nie będzie, bo dwóch facetów w domu o imionach Tomek i Tymek jest niestety nie do zaakceptowania. No chyba, że męża zmienię. Ładnie Tomek i Tymek No chyba, że boisz się, że nie będę za bardzo reagować bo będą myśleć, że to zawsze do tego drugiego akurat mówisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.04.2013 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 My wczoraj byliśmy na usg także wszystko jest ok, Mała główką w dół a waży jakieś 1760g. Drobna ale w normie Super wieści Pysiaczku Ty też jesteś drobna, prawda? Może Malutka wrodzi się w Mamusię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 12.04.2013 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Ładnie Tomek i Tymek No chyba, że boisz się, że nie będę za bardzo reagować bo będą myśleć, że to zawsze do tego drugiego akurat mówisz W sumie to nie pamiętam, kiedy ja do Tomka mówiłam po imieniu. Ooo, a tak w ogóle to jeszcze Kajetan mi się podoba. Nie wiem, czy Wam o tym pisałam - jakiś czas temu (dość dawno, ale ja mam płynność czaso-przestrzeni) moja koleżanka będąc w ciąży wymyśliła imię dla swojej córki - Delfina. Sprawa była już na dość zaawansowanym poziomie - wśród wyprawki pojawiły się jakieś gadżety z literką D lub pełną wersją imienia, itp. Spora część naszych znajomych przyjmowała ten fakt z taktownym milczeniem do momentu, kiedy ktoś w towarzystwie nie zapytał, czy pomyślała już jak będzie wołać na małą (jakieś zdrobnienie czy coś). Dziewczyna na chwilkę zaniemówiła, nastąpiła chwila ciszy bo wszyscy byli ciekawi co wymyśli, a nemi jakoś tak bez zastanowienia palnęła "Flipper". Do dziś pamiętam minę przyszłej matki. Generalnie nie wyrażała niczego dobrego i w sumie to zrobiło mi się trochę głupio... Niedoszła Delfina ma na imię Zosia. I tak, z perspektywy czasu sobie myślę, że wyszło jej to na dobre. Pysia świetne wieści o Malutkiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 12.04.2013 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Super wieści Pysiaczku Ty też jesteś drobna, prawda? Może Malutka wrodzi się w Mamusię No teraz to już taka drobna nie jestem Ale urodziłam się z wagą 2850g to możliwe, że tu Malutka wda się we mnie (...) Do dziś pamiętam minę przyszłej matki. Generalnie nie wyrażała niczego dobrego i w sumie to zrobiło mi się trochę głupio... Niedoszła Delfina ma na imię Zosia. I tak, z perspektywy czasu sobie myślę, że wyszło jej to na dobre. Ojjjj ja też myślę, że to dobra zamiana była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 12.04.2013 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Jaaaa NEMI!!!! Haha Flipper;p Dla mnie Kajtek absolutnie NIE .Za nic...Ale dla chlopcow ciezko imie wybrac. Ja mialam duzy problem. Ale jestesmy zadowoleni. W sumie Ignatius to stare lacinskie imie. Znaja je i Irlandczycy czesc Afrykanczykow tez jak sie okazalo. A doIga pasuje jak ulal;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 12.04.2013 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 super wiesci pysiaczku, szczegolnie ze mala glowa w dol, moja uparta to konca nie chciala sie przekrecic do dzis ma te ceche, chociaz teraz sie wierci owsik jeden. imie jest strasznie ciezko wybrac, najlepiej zwalic te zadanie na tatusia choc wola sie po swojemu. moja mala reaguje na wszystko, perelke, serduszko, alusie, alutka, alcie, czorta, diabla, niedobrotke, teletubisia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.04.2013 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 No teraz to już taka drobna nie jestem Ale urodziłam się z wagą 2850g to możliwe, że tu Malutka wda się we mnie A na fotkach byłaś drobniutka:lol2: Faktycznie za dużo to Ty nie ważyłaś- w takim razie nie masz co się martwić wagą Malutkiej:) Czekamy na imię, mam nadzieję, ze nas wkrótce oświecisz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 13.04.2013 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 super wiesci pysiaczku, szczegolnie ze mala glowa w dol, moja uparta to konca nie chciala sie przekrecic do dzis ma te ceche, chociaz teraz sie wierci owsik jeden. imie jest strasznie ciezko wybrac, najlepiej zwalic te zadanie na tatusia choc wola sie po swojemu. moja mala reaguje na wszystko, perelke, serduszko, alusie, alutka, alcie, czorta, diabla, niedobrotke, teletubisia... Niby tak Edi choć wiem, że może się jeszcze obrócić ze 100x w tę i z powrotem No ale co zrobić - ufam, że już jej tak zostanie jednak Właśnie obecnie dwa typy które pozostały to jeden bardziej mój, a drugi bardziej tatusia, także wiecie Nie da się zrobić by wilk był syty i owca cała A na fotkach byłaś drobniutka:lol2: Faktycznie za dużo to Ty nie ważyłaś- w takim razie nie masz co się martwić wagą Malutkiej:) Czekamy na imię, mam nadzieję, ze nas wkrótce oświecisz:D Ahhh Aguś widocznie takie korzystne te moje fotki Wam wklejałam Wiesz autopromocja ważna rzecz I ja też mam ogromną nadzieję, że wkrótce się zdecydujemy na to jedno jedyne imię, bo teraz zmienia się z dnia na dzień wersja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 14.04.2013 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Flipper ha ha ha padłam No a Waszych typów jestem bardzo ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 14.04.2013 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Widzę że o imionach dyskusja. Ja nigdy nie przepadałam za swoim imieniem. Anek jak psów więc się wkurzałam że mało oryginalne imię mam. Potem jakoś mi przeszło ale od jakiegoś czasu mam problem. Nie wiem jak sie przedstawiać. Jestem w takim głupim wieku że Anka brzmi za bardzo frywolnie a Anna jakoś tak za poważnie. Jakbym miała na imię Magda nie byłoby problemu. Imiona też nie dostałam od razu. Po urodzeniu mama z babcią siedziały i głowiły się. Jakie mi imię nadać. Wymyślały najróżniejsze. A tymczasem ojciec za ich plecami poszedł do urzędu i zgłosił mnie jako Anna. Wrócił do domu nikomu nic nie mówiąc i się nabijał po cichu jak się rodzina dalej zastanawiała jakie dać mi imię Mój brat natomiast dostał imię od razu jak tylko się dowiedziałam że mama jest w ciąży. Powiedziałam "Filip"! Koniec i kropka! Nigdy nie przyjęłam do wiadomości że to może nie być chłopak bo tak chciałam brata. Nikt nie brał mojego gadania na poważnie i trochę się śmiali na to imię że "Filip z konopi" ale przez te kilka m-cy ciąży tak się wszyscy przyzwyczaili do "Filipa" że jak się pojawił na świecie to nikt nawet nie pomyślał że mógłby mieć inaczej na imię Przez długi czas mój brat był jedynym Filipem na osiedlu. Reszta to Keviny, Nataniele, Brajany itp po jakimś czasie gdy minęła moda na zagraniczne imiona ludzie nam pozazdrościli i nagle zrobił się wysyp Filipów heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 14.04.2013 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Korozja. Nigdy w zyciu nie przedstawialam sie vel Anka. Osobiscie nie trawie tej formy. Na szczescie tu mowia Ana i nie ma problemu. W PL probowalam wymusic wersje Anna, ale ludzie sa widac zbyt ograniczeni.Coz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 14.04.2013 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 A Ania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts