pysiaczek 18.11.2011 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Aga no właśnie fotelika to nie będzie raczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.11.2011 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Pysiaczku, dzwoń do p. Iwonki:yes: TERAZ!:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 18.11.2011 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Dzwoniłam przed chwilką Właśnie to napisałam u Ciebie na wątku, bo coś się tak ganiamy w kółko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.11.2011 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Podałam Ci u mnie drugi nr telefonu- może odbiorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 18.11.2011 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Pani odebrała. W skrócie to jest na zwolnieniu, więc nie wiele wie. Ma się dowiedzieć czy fotel był wysłany i dać mi znać. Ale mówiła, że raczej nie. Buuuuuuu. No trudno może jakoś przeżyję Dzięki za numery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.11.2011 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Nie ma za co pysiaczku:hug:Szkoda, że jutro nie będzie... Może w poniedziałek? Ja też czekam na 2 wałki do łóżka, których zapomnieli przywieźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 18.11.2011 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Nie ma fotela i będzie najwcześniej w środę Pani powiedziała, że jak jest na zwolnieniu i jej nie ma to oczywiście nikt nic dopilnować nie umie No trudno jakoś damy radę chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.11.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Przykro mi pysiaczkuŚroda niedługo:wiggle: Ja też dzisiaj zadzwoniłam do szefa z awanturką, że cały tydzień wałków nie mogą dosłać Podobno dzisiaj wysłali i mają być jutro lub w poniedziałek:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 19.11.2011 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Skończyłam niedawno malować lustro. Co prawda teraz trzeba odczekać ustawowy czas na jego powieszenie ale już mogę Wam pokazać naszą łazienkę. Jest tak mała, że bardzo ciężko zrobić w niej jakieś sensowne zdjęcia, dlatego są jakie są - mam nadzieję, że coś tam na nich będzie widać mimo wszystko Brakuje jeszcze listw przypodłogowych, kinkietu, gniazdka po lewej nad umywalką no i jakiegoś wieszaczka na ręcznik do rąk. Kompletnie nie wiem na jaki się zdecydować, żeby w miarę wpasował się w klimat. Podobają mi się takie z porcelanowymi gałkami, ale znalazłam same z obrazkami lawendy itp. a mam wrażenie, że to nie będzie tu pasować. Także może jakieś pomysły? A tu najbardziej rzeczywisty kolor kafli, ale niestety wtedy ściana wychodzi zupełnie biała a w rzeczywistości jest jasnoszara (zdjęcie robione z lampą). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 19.11.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Pysiaczku,łazienka jest świetna:) Widzę, że idealnie udało się Wam połączyć pierwiastek męski i żeński;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 19.11.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Pięknie gdzie kupiłaś to śliczne lusto ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 20.11.2011 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 pysiaczku ależ jestem zaskoczona tym co zobaczyłam! Oczywiście bardzo pozytywnie Myślałam, ze to co wcześniej widziałyśmy (prostokątna umywalka, okrągłe lustro i tubądzin Colour) to łazienka a wychodzi na to, ze to wc było W takim bądź razie czuję niedosyt po raz kolejny i chcę zobaczyć wc Aaaa...łazienka miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 20.11.2011 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 pysiaczku...piękne kafle!! Jak oglądam te wasze domki....to teraz całkiem inaczej bym zrobiła swój... No i śliczny woreczek:) Można wiedzieć co w nim trzymasz? O serduszku nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 20.11.2011 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 No i śliczny woreczek:) Można wiedzieć co w nim trzymasz? O serduszku nie wspomnę bogumil też byłam ciekawa i o to pytałam alana ja w tych woreczkach od Kasi mam saszetki zapachowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 20.11.2011 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Ooo, dziękuję alana:) Nie doczytałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.11.2011 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Pysiaczku no i doczekałam się Bardzo piękna i oryginalna łazienka:yes: Fajne, stonowane kolory:) Ja też tam lawendy nie widzę. Raczej coś białego, szarego lub drewnianego. A w jakim kształcie i rozmiarze ma być ten wieszaczek? Taki malutki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 21.11.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 pysiaczku, świetna łazienka, najbardziej podoba mi się umywalka i dodatki cudne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.11.2011 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Tak czekałam na łazienkę (z uwagi na kabinę) i prawie przegapiłam Raczej nie mój styl, ale podoba mi się! Co masz na ścianach? Jest taka chropowata? A kabina nie wygląda tak jak w sklepie U Ciebie jest na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 21.11.2011 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Dziękuję Wam bardzo za tyle pozytywnych opinii Pysiaczku, łazienka jest świetna:) Widzę, że idealnie udało się Wam połączyć pierwiastek męski i żeński;) mada taki mniej więcej był zamysł by to jakoś pogodzić, aczkolwiek na tak małej przestrzeni jest to nielada wyzwanie, więc zdaję sobie sprawę z tego, że może nie wszystko jest tak jak być powinno Pięknie gdzie kupiłaś to śliczne lusto ??? Kasiu lustro to Ikeowy Hemnes. W sklepie było niestety tylko czarno-brązowe (białe z tej serii występuje chyba tylko w ogromnym rozmiarze), więc przemalowałam je na jasnoszary kolor (taki jak na ścianie) a mąż poprzecierał na kantach żeby nawiązać do szafeczki pysiaczku ależ jestem zaskoczona tym co zobaczyłam! Oczywiście bardzo pozytywnie Myślałam, ze to co wcześniej widziałyśmy (prostokątna umywalka, okrągłe lustro i tubądzin Colour) to łazienka a wychodzi na to, ze to wc było W takim bądź razie czuję niedosyt po raz kolejny i chcę zobaczyć wc Aaaa...łazienka miodzio alana tak jak pisałam wcześniej tamte zdjęcia to było wc Nie jest ono piękne ale obiecuję jakieś fotki strzelić A tymczasem cieszę się, że łazienka się podoba pysiaczku...piękne kafle!! Jak oglądam te wasze domki....to teraz całkiem inaczej bym zrobiła swój... No i śliczny woreczek:) Można wiedzieć co w nim trzymasz? O serduszku nie wspomnę Beatko może pocieszy Cię to, że teraz to i ja kupiłabym inne kafle? Całe szczęście, że te są dość uniwersalne i mimo wszystko udało mi się je pogodzić z tym co mi później w duszy zagrało A w woreczkach tak jak napisała alana mam saszetki zapachowe Oba uszytki od Kasi Pysiaczku no i doczekałam się Bardzo piękna i oryginalna łazienka:yes: Fajne, stonowane kolory:) Ja też tam lawendy nie widzę. Raczej coś białego, szarego lub drewnianego. A w jakim kształcie i rozmiarze ma być ten wieszaczek? Taki malutki? Aga dzięki Wieszaczek najlepiej jakiś malutki bo musi zawisnąć na ścianie zaraz obok szafki z umywalką a tam jest tylko ok.75cm szerokości do kabiny Zdecydowanie coś białego, szarego lub drewnianego i małego Myślałam wcześniej o wieszakach z napisami HIS, HERS ale to musiałby być 2 a u nas naprawdę nie ma gdzie tego wieszać Pysiaczku, wiesz co mi się podoba? Widać, że to łazienka i dla faceta i dla babeczki , lustro, koszyki i inne szpargały super a wieszaczek z porcelanową gałką jak najbardziej. Bez lawendy , są takie na Allegro z czarnymi napisami np. . yokasiu dzięki Podobają mi się wieszaczki z takiej serii co Ty masz ale niestety nie widziałam pojedynczych pysiaczku, świetna łazienka, najbardziej podoba mi się umywalka i dodatki cudne! Dzięki MarJel! Bardzo długo to trwało zanim wszystko tak zrobiłam jak jest teraz - trzeba się było nieźle nagłowić żeby zmieścić w tej łazience wszystko co niezbędne Tak czekałam na łazienkę (z uwagi na kabinę) i prawie przegapiłam Raczej nie mój styl, ale podoba mi się! Co masz na ścianach? Jest taka chropowata? A kabina nie wygląda tak jak w sklepie U Ciebie jest na plus. narendil dzięki, że kabina tu jakoś może być Łazienka ma 1,60x1,80 i krótsza ścianka to ta z umywalką i kabiną - naprawdę nie było innego wyjścia by wstawić tu coś lepszego wizualnie i bez brodzika jednocześnie. Cieszę się, że jest jak jest bo naprawdę wygodnie można się wykąpać w kwadracie 80x80 No i niestety nie da się zrobić zdjęcia tak żeby Ci lepiej tą kabinę pokazać Ściana jest chropowata bo gładź na niej nie jest kładziona na gładko i wyszlifowana tylko kładziona jest szpachelką na sposób "jak wyjdzie" W ten sam sposób mąż wykończył szafkę pod umywalką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 21.11.2011 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Przejrzałam na szybko allegro i kurcze nie ma takiego co bym chciała Z czarnymi napisami nic nie znalazłam Kilka wpadło mi w oko (allegro): http://allegro.pl/wieszak-kuty-metal-vintage-shabby-chic-i1941328695.html Ten jest niezły ale obawiam się, że będzie spory i będzie dużo od ściany odstawał http://allegro.pl/wieszak-lazienkowy-le-bain-belldeco-i1947203171.html HIS ale po pierwsze do przemalowania, po drugie spory też chyba, a po trzecie musiałabym jeszcze HERS zakupić http://allegro.pl/wieszak-his-i1904524178.html Nie do końca przekonuje mnie tu ten kwiatek http://www.casabianca.pl/images/getimageCAF1ZRCF.jpg?osCsid=332bec75215532e629e3d1c29bd0f843 Ładny ale za bardzo babski http://retro-time.pl/foto/foto_59_0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts