yuka 11.06.2013 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Ja idę na 12:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 11.06.2013 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 co? gdzie? jak? bo sie pogubilam pysia ty na nogach jeszcze?! bez marudzenia! raz dwa rodzimy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 11.06.2013 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 No na nogach A raczej na dupie siedzę właśnie na kanapie Yuka to czekam na wieści po! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.06.2013 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Pysia to może okna umyj albo chociaż po schodach pobiegaj:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 11.06.2013 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 ...ale to forum dzieciowe się zrobiło , trzymam kciuki za szybki i bezpolesny poród . Może byś już urodziła, bo nie możemy się doczekać !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 11.06.2013 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Hej Pysiaczki dalej w dwoje Ale byłaby niespodzianka jakbyście po tych dzisiejszych ktg razem urodzily , tego samego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 11.06.2013 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Dzięki gajzo No naprawdę chętnie bym już urodziła - uwierzcie mi Anetko chyba naprawdę wezmę się za te okna dziś jak nic znów na ktg nie wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 11.06.2013 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 yuczka i pysia umówiły się pewnie na popołudnie.......to czekamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 11.06.2013 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Ja dzisiaj nie:no::no: Mamy zebranie w szkole naszego pierwszaka, pewnie m. pójdzie, ale ja chciałabym, żeby był ze mną przy porodzie Więc jeżeli dzisiaj to dopiero w nocy:yes: Pysiaczku, możesz iść "na pierwszy ogień":rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 11.06.2013 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Nie idę na pierwszy ogień W ogóle nigdzie nie idę. Ciszaaaaaaaaaaaaaaaa na ktg i tyle. Kolejne w piątek rano i zadecydują czy mnie zostawiają czy nie. Widać to jeszcze nie ten czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 11.06.2013 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 A ja przyszłam, bo miałam nadzieję zobaczyć jakąś małą Pysię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 11.06.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Też czekamy na fotki Pysiaczku, też słyszałam pochlebne opinie na temat mycia okien, mnie nie dane było spróbować bo mnie trzymali w szpitalu już kilka dni przed, więc wolałam nie ryzykować bo dość wysoko była ta porodówka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.06.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 i ja o oknach duzo dobrego słyszałam:lol2: moja dwójka urodzona dokładnie tydzień przed terminem więc nie mam doswiadczenia w tej kwestii Pysia a jak Ty się czujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 12.06.2013 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 W dzień urodzin Oskara wyśmigałam całe mieszkanie, myjąc min okno w małym pokoju - czyli coś w tym jest Obydwa moje brzdące urodzone dokładnie 10 dni przed terminem. Trzymam mocno kciuki, żebyście z maleństwem przeszli wszystko jak najszybciej i jak najmniej boleśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 12.06.2013 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Czuję się dobrze Anetko Okien nie pomyłam jednak wczoraj bo mi się już nie chciało jak wróciliśmy z miasta Dziś też wychodzimy na większość dnia, także po powrocie nie wiem czy się zbiorę na to mycie Aga dzięki Zdjęcie będzie, mam nadzieję po weekendzie o ile tylko mnie na weekend wezmą już do szpitala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 12.06.2013 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 pysiaczku i jak ? Rodzisz, czy czekasz do najbliższej pełni (23 czerwca) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 12.06.2013 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Nie nie do 23 na pewno nie czekam Ale dziś raczej nie rodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 12.06.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Hej Pysiu !! O oknach też słyszałam ,ale bezpieczniejsze jest mycie podłogi:yes: Może razem z Yuczką bedziecie rodzić? Trzymam kciuki za szybie i bezbolesne ( w miarę ) rozwiązanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 12.06.2013 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 U mnie nic nie podziałało, ani mycie okien, ani podłóg, ani malowanie, sprzątanie łazienki, składanie mebli. Nawet seks nie pomógł:lol2: Jak przyjdzie czas to dzieciątko samo wyjdzie pysiaczku, nie znasz dnia ani godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkota 12.06.2013 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Pysiaczku, a może tatę-pysia trzeba włączyć do akcji?? U nas tatuś rozpoczął lawinę zdarzeń... Trzymam kciuki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts