Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mieszkanie pysiaczka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

U mnie był sex i sex:D I to co robią kochani ginekolodzy tutaj czyli -cervical swipe- tydzień przed terminem w badaniu ginekologicznym (jedynym w czasie ciąży) pani gin usunęła mi czop śluzowy.. słabe skurcze dostałam w zasadzie natychmiast (10 rano) porządne o 22, do szpitala pojechałam o 2:30 w nocy.... a rano o 6 Ignac był na świecie:)

Trzymajcie się:)

Hej Pysiaczku,

wpadłam dosłownie na momencik sprawdzić co słychać u naszych forumowych ciężarówek i widzę, ze nadal nic...:o

W każdym razie mocno trzymam za Ciebie kciuki- na pewno wszystko będzie dobrze i już niedługo będziesz tulić małą Pysię :rolleyes::wiggle:

Buziaki:bye:

Jestem, jestem ;)

Yuczko u nas kładą tydzień po terminie a ten mija mi dziś, a jutro rano mam się stawić na ktg i zadecydują co ze mną zrobić. Także póki co cisza nadal i nie wiem co będzie.

Wiem tylko, że stres jest coraz większy przez to :(

Szczerze mówiąc nie spotkałam się z sytuacją by kogoś kładli już w dniu terminu, bo są przecież te +/- 2tyg zawsze od planowanej daty rozwiązania :confused:

Dziękuję za wszystkie kciuki i dobre myśli!!! :)

Pysiaczku, to ja Ci z całego serca życzę, żebyś tego jutrzejszego KTG nie doczekała w dwupaku:hug:

Ja też do końca nie wiem jak to jest z tym kładzeniem do szpitala, znajoma położna (ze szpitala, w którym będę rodzić) sprzedała mi niedawno taką rewelację:rolleyes:

P.S. Oksytocyna wywołuje skurcze, a wydzielanie oksytocyny powoduje m.inn. masaż sutków. Wiesz o tym?;)

Pysiaczku, to ja Ci z całego serca życzę, żebyś tego jutrzejszego KTG nie doczekała w dwupaku:hug:

Ja też do końca nie wiem jak to jest z tym kładzeniem do szpitala, znajoma położna (ze szpitala, w którym będę rodzić) sprzedała mi niedawno taką rewelację:rolleyes:

P.S. Oksytocyna wywołuje skurcze, a wydzielanie oksytocyny powoduje m.inn. masaż sutków. Wiesz o tym?;)

Wiem, wiem ;)

Pysia chyba nie Masz wyjścia - bierz się za okna i za seks:hug:

Seks, okno... sąsiedzi będą zachwyceni:P

Tylko jakaś dziś taka dziwna pogoda, że ja kompletnie z sił opadłam, bo właśnie byłam porobić zakupy na osiedlu i padłam dosłownie jak wróciłam!

Nie wiem czy mam dziś siłę na rodzenie :D

Seks póki co odpada bo mąż w pracy :lol2:

Zmobilizowałam się za to i umyłam największe okno - to w naszej sypialni :yes: Także już Młoda będzie mogła sobie przez nie wyglądać na świat :lol2:

Na więcej nie mam siły niestety :no:

Zrobiłam jeszcze w międzyczasie obiad a jak mąż wróci to chcę poodkurzać całe mieszkanie i ogarnąć z grubsza no bo nie wiem czy mnie jednak jutro nie zostawią w tym szpitalu...

Yuczko u nas kładą tydzień po terminie a ten mija mi dziś, a jutro rano mam się stawić na ktg i zadecydują co ze mną zrobić. Także póki co cisza nadal i nie wiem co będzie.

Wiem tylko, że stres jest coraz większy przez to :(

Wiem coś o tym Pysiaczku, jak pod koniec ciągle chodziłam na ktg, to położna za każdym razem witała mnie optymistycznym okrzykiem: "to Pani jeszcze nie urodziła?" :sick:

Zrobiłam jeszcze w międzyczasie obiad a jak mąż wróci to chcę poodkurzać całe mieszkanie i ogarnąć z grubsza no bo nie wiem czy mnie jednak jutro nie zostawią w tym szpitalu...

Ja też jak dostałam pierwszych skurczy ok. 23 to zeszłam na dół i zaczęłam sprzątać :lol2:, bo nie ufałam, że mąż o to zadba pod moją nieobecność :no:.