lady in red 13.06.2013 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Pysiu , zajrzałam na chwilę do Ciebie w poszukiwaniu zdjęc malutkiej a tu jeszcze oczekiwanie No nic czekamy razem . Nie wiem czy Cię pocieszę ,ale mój Syn (pierwsza ciąża) urodził się 8 dni po terminie:eek:.I był to poród wywoływany oksydocyną . od terminu porodu codziennie jeżdziliśmy do szpitala (ze spakowaną torbą ) na zapis ktg Pola natomiast urodziła się prawie terminowo Bezbolesnego porodu zyczę i bezproblemowego dzidziusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 13.06.2013 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Lady no ja właśnie jutro będę 8dni po terminie i jeśli mnie zostawią to pod oxy mnie podłączą właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 13.06.2013 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Wiem coś o tym Pysiaczku, jak pod koniec ciągle chodziłam na ktg, to położna za każdym razem witała mnie optymistycznym okrzykiem: "to Pani jeszcze nie urodziła?" Ja w drugiej ciązy miałam brzuch tak nisko i wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazywały(rozwarcie od 6 m-ca),że urodzę dużo wcześniej (brałam leki na podtrzymanie + leżenie) ,że położna za każdym razem tak mnie witała "To Pani jeszcze z brzuchem? ":D. Nawet jej się śniłam,że urodziłam :rotfl: A Pola (grzeczna dziewczynka ) siedziała do dnia porodu.Takiego psikusa wszystkim zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 13.06.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 No my się z mężem śmiejemy, że już nas wszyscy na tym oddziale znają i jutro to się już sami pod ktg podepniemy bo już umiemy Pysiaczku, powinni być szczęśliwi z posiadania pacjenta, który sam się sobą zajmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 13.06.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Lady no ja właśnie jutro będę 8dni po terminie i jeśli mnie zostawią to pod oxy mnie podłączą właśnie. To ja obstawiam jutrzejszy termin Mnie 8-mego dnia właśnie zostawili w szpitalu Najpierw miałam założone cewniki Foleya ( nie wiem jak się prawidłowo pisze ),a póżniej oxydocyna właśnie.Na porodówce byliśmy 40 min więc spoko . Drugi poród trwał 20 min ale bolał o wiele bardziej . Powodzenia życzę i trzymam kciuki Imienia nadal niet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.06.2013 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Pysiu, ja mam nadzieję że Męża poinstruowałaś, żeby nam tu słówko w razie czego szepnął bo z czekania to wszystkie bóle porodowe będziemy miały:lol2: kciuki trzymam:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 14.06.2013 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Ja też dzisiaj bardzo mocno kciuki zaciskam . Będzie dobrze . Już się nie mogę doczekać małej Pysi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 14.06.2013 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Anetko nie instruowałam męża bo jakby co mam internet w telefonie to się odezwę jak będzie potrzeba. Ale potrzeby nie ma, kciuki możecie puścić a o ich zaciskanie będę Was prosić w poniedziałek bo wtedy mam się stawić na indukcję. A dzisiejszy zapis ktg bardzo dobry + jakieś tam skurcze nawet także wszystko w normie i do domu kazali iść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 14.06.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Anetko nie instruowałam męża bo jakby co mam internet w telefonie to się odezwę jak będzie potrzeba. ... Czyli będzie relacja na żywo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 14.06.2013 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 No tego obiecać nie mogę bo nie wiem czy mi ból na to pozwoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.06.2013 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Pysiu do poniedziałku trochę czasu jest, może Młoda zdecyduje się na wcześniejsze przybycie, oby:hug: Daj koniecznie znać, to chociaż telepatycznie będziemy mogły Cię wesprzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 14.06.2013 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Ehhh już mnie tyle wspieracie a tu ciągle nic Także może sobie odpocznijcie w weekend lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 14.06.2013 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Hej Pysiu My będziemy odpoczywac Po a Ty odpoczywaj Przed puki możesz bo jak już przyjdzie na świat twoja kruszynka to całe wasze życie wywróci sie o 180 stopni ale w dobrym tego slowa znaczeniu i juz nic nie bedzie takie jak przedtem :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 14.06.2013 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 I taki mam zamiar - odpocząć generalnie w ten weekend Także jakby mnie nie było to się nie zdziwcie i przypuszczeń nie snujcie, bo prędzej się właśnie odezwę jak się coś wydarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gajzo 14.06.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 W takim razie trzymamy kciuki za spokojny i pełen odpoczynku weekend . Od poniedziałku znów będziemy składać mantry nad Twoim brzuszkiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.06.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Pyśka, jakby co to ja tu cały czas na posterunku, może nie piszę, ale rano zawsze zaglądam http://emotikona.pl/emotikony/pic/16icon_kiss.gif Dalej trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 15.06.2013 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Pysiak ile można czekać na te wieści odpoczywaj pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 15.06.2013 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Dziewczyny wszystko wskazuje na to, że musimy cierpliwie czekać do poniedziałku Miłego weekendu Wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.06.2013 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Pysiu ja też, ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkota 15.06.2013 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 pysiaczku współczuję przedłużającego się oczekiwania. Ja 5 dni przed terminem byłam załamana, że tak się to przeciąga i myślałam, że już nigdy nie urodzę Wyobrażam sobie jak musi Ci być ciężko i niewygodnie Trzymam kciuki, żeby Malutka Pysia jak najszybciej i bezproblemowo pojawiła się na świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts