asiazett 19.06.2013 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Pysia, ja to tak się cieszę z tego Twojego szczęścia, że aż dzisiaj w nocy mi sie śniło, że też się rozpakowałyśmy z Alą. A nam jeszcze conajmniej 1,5 miesiąca zostało do końca Skrobnij coś do nas. Zdjęciami Lenki mam nadzieję po powrocie do domu nas poczęstujesz...? Ale teraz daj znać jak się czujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 19.06.2013 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 pysiaczku, serdecznie Wam gratuluję. Ucałuj Lenkę w piętkę Trzymajcie się zdrowo i pochwal nam się Lenką jak już będziecie w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 19.06.2013 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Pysiu,serdecznie gratuluję Córeczki :wave: O imionach też mogę coś dodać ..córke mam Zuzie ,więc solidaryzuje sie z Mamami córek o takim imieniu:lol2:...Natomiast mój brat ma 5 miesięczną córeczkę o imieniu Lena....najspokojniejsze dziecko na świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkota 19.06.2013 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 GRATULACJE!!!!! Pysiaczku, zuch dziewczyny jesteście!!! A swoją drogą z Twojej Lenki niezła laska od samego urodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 19.06.2013 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Super! GRATULACJE!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 19.06.2013 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Wpaniałe wieści Pysiaczku, życze Wam teraz cudownego, pełnego radości i miłości okresu macierzyństwa oraz dużo sił i cierpliwości niech Wam Lenka zdrowo i szczęśliwe rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 19.06.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 pysiaczku GRATULACJE!!!Całuski dla was:) Wracajcie jak najszybciej do domu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 19.06.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Pysiu gratuluję Kochana :wave::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 19.06.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Fantastyczna wiadomość PysiuGratkiŻyczę zdrówka i dużo wytrwałosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 20.06.2013 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Pysiu Gratuluję i bardzo się cieszę, że to już i tulisz już swoją córeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 20.06.2013 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Pysiu, ogromne gratulacje z całego serca!!!!!Dużo zdrowia i radości z bycia razem!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 20.06.2013 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Dziekuje wszystkim razem bo nie umiem wielocytowac na telefonie Mała poki co faktycznie dosc spokojna, więc oby sprawdzily sie Wasze przepowiednie co do imienia Lena Mamy niestety antybiotyk a mialysmy dzis wyjsc Malutka opila sie wod a te w dniu porodu byly juz zielone i dlatego musieli to podac. Do tego wychodzi nam chyba zoltaczka ale raczej w granicach normy bo nie mowia nic o naswietlaniu. Nie musze Wam chyba pisac jak sie cieszylam że dzis wyjdziemy a tu... Szpital zdecydowanie zle na mnie dziala i na laktacje niestety tez... A malutka jest sliczna ale póki co musicie wierzyc mi na slowo bo nie umiem tu fot wstawiac. No ale skad jej sie 3700 wzielo to ja nie wiem :lok2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 20.06.2013 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 pysiaczku . Moje dziecię też miało żółtaczkę, ale nas wypuścili, bo nie potrzebował naświetleń - trzymam kciuki, żeby i u Ciebie tak było . Najwyższe stężenie będzie w 4-5 dobie, jak do tego czasu nie będzie naświetlania, to później z górki. Żeby szybciej minęło, Lenka musi dużo pić , poproś może o wodę z glukozą dla małej? Trzymam kciuki za laktację i szybki, szczęśliwy powrót do domu . PS Ja też odżyłam dopiero na własnych "śmieciach" , także rozumiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 20.06.2013 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 I już się nie mogę doczekać fotek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 20.06.2013 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 trzymam kciuki za szybki powrót do domciu:hug: Pysia ja już to pisałam ale dla mnie to szacowanie wagi wg usg to totalna porażka:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 20.06.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Lenka jest przesliczna . Skąd wiesz ja też chce zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 20.06.2013 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Bardzo serdecznie gratuluję! http://groovyholidays.com/images/products/detail/BANEMILY.jpg Oby jak najlepiej się Wam chowała i była przyczyną wielu radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 20.06.2013 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 PYSIU SERDECZNE GRATULACJE ZOSTAWIAM :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 20.06.2013 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Pysiu, Gratulacje i najlepsze życzenia zostawiam dla całej Rodzinki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 20.06.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Martus, poczekajmy az Pysia pokaze . Po ladnych rodzicach i mała sliczna, nie ? Ania po prostu chciała się pochwalić że już widziała A my sobie czekajmy z kapiącym na klawiaturę ozorem Takie coś a'la "a ja wiem i wam nie powiem :P" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts