Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mieszkanie pysiaczka

Recommended Posts

Pysia, ja to tak się cieszę z tego Twojego szczęścia, że aż dzisiaj w nocy mi sie śniło, że też się rozpakowałyśmy z Alą. A nam jeszcze conajmniej 1,5 miesiąca zostało do końca :p

Skrobnij coś do nas. Zdjęciami Lenki mam nadzieję po powrocie do domu nas poczęstujesz...? Ale teraz daj znać jak się czujesz :bye: :hug:

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dziekuje wszystkim razem bo nie umiem wielocytowac na telefonie ;)

Mała poki co faktycznie dosc spokojna, więc oby sprawdzily sie Wasze przepowiednie co do imienia Lena :yes:

Mamy niestety antybiotyk a mialysmy dzis wyjsc :(

Malutka opila sie wod a te w dniu porodu byly juz zielone i dlatego musieli to podac. Do tego wychodzi nam chyba zoltaczka ale raczej w granicach normy bo nie mowia nic o naswietlaniu.

Nie musze Wam chyba pisac jak sie cieszylam że dzis wyjdziemy a tu...

Szpital zdecydowanie zle na mnie dziala i na laktacje niestety tez...

A malutka jest sliczna ale póki co musicie wierzyc mi na slowo bo nie umiem tu fot wstawiac. No ale skad jej sie 3700 wzielo to ja nie wiem :lok2:

pysiaczku :hug:.

Moje dziecię też miało żółtaczkę, ale nas wypuścili, bo nie potrzebował naświetleń - trzymam kciuki, żeby i u Ciebie tak było :yes:. Najwyższe stężenie będzie w 4-5 dobie, jak do tego czasu nie będzie naświetlania, to później z górki. Żeby szybciej minęło, Lenka musi dużo pić :yes:, poproś może o wodę z glukozą dla małej?

Trzymam kciuki za laktację i szybki, szczęśliwy powrót do domu :yes:.

PS Ja też odżyłam dopiero na własnych "śmieciach" :), także rozumiem :yes:.