agawi74 23.11.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Żeby mieć kieckę bez gorsetu to jeszcze trzeba mieć figurę do takiej Aguś Można mieć gorset wszyty od środka, a na wierzchu nawet długi rękaw. Ja miałam suknię bez, tzn tylko gorsecik bieliźniany:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.11.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 No bo we własnej sukni ślubnej trzeba czuć się dobrze. I to jest najważniejsze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 23.11.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 ło jeruna....tu też mowa o kieckach ślubnych...buuuu.... Ale w sumie zazdroszczę Wam, ze sprawy ślubu dobrze Wam się kojarzą/wspominają. Ja jak sobie pomyślę, ze kiedyś będę musiała się chajtnąć to mnie ciarki po plecach przechodzą To ja czekam na foty wc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 23.11.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 :rotfl:Dziewczyny no to chyba musimy jakis potajemny watek slubny zalozyc , zeby poogladac te nasze kiecki ... :lol2:moja wisi i czeka na Marysie...mam nadzieje ze sie nie rozleci do tego czasu:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.11.2011 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 mam nadzieje ze sie nie rozleci do tego czasu:lol2: :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 24.11.2011 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Pięęękna i oryginalna suknia :jawdrop:Ja miałam podobny dekolt na plecach Pysiaczku:wiggle:I też powiedziałam gorsetom nie, bo prawie każda Panna Młoda Wyglądała tak samo:yes: Chowam się u Ciebie za sofką i czekam na fotel...http://emoty.blox.pl/resource/hide.gif Aga przepraszam, ale po prostu nie mogę wtytrzymać jak patrzę na tą emotkę chowającą się za kanapą Jest boska A co do fotela - niby mam numer listu przewozowego, sprawdzam od wczoraj na stronie kuriera i status się nie zmienia - ciągle jest, że oczekuje na odebranie przez kuriera, więc może wcale dziś tego fotela nie być PS. Moja suknia bardzo dziękuje ogólnie rzecz biorąc większość sukien ślubnych ( nie mam na myśli gorsetów + spódnica) jest i tak usztywniana fiszbinami, czyli poniekąd są usztywniane jak gorsety bieliźniarskie. Robi się oczywiście różne cięcia na fiszbiny , wszystko zależy co mamy nimi osiągnąć. Dokładnie mrówko, ja też miałam jakieś tam fiszbinki wszyte tak z boku ale bardziej na przedniej części Mrówka słusznie prawisz fakt, ja się źle wyraziłam bo nie miałam gorsetu tylko gorsetową górę wiązaną z tyłu ale i tak kocham moją kieckę WIEM :rotfl: przepraszam, napisałabym to nawet gdyby tak nie było. Też tak mam jestem prawie 9 lat po ślubie i nadal twierdzę , że moja suknia była najpiękniejsza Dziewczynki i chyba o to w tym chodzi, by każda z nas w takim dniu czuła się wyjątkowo, dobrze i by jej suknia jej się podobała (nie tylko w tym dniu ale i po latach ) Ja ze swojej też byłam bardzo zadowolona i gdybym teraz miała brać ślub to poszłabym w tej samej ło jeruna....tu też mowa o kieckach ślubnych...buuuu.... Ale w sumie zazdroszczę Wam, ze sprawy ślubu dobrze Wam się kojarzą/wspominają. Ja jak sobie pomyślę, ze kiedyś będę musiała się chajtnąć to mnie ciarki po plecach przechodzą To ja czekam na foty wc Dobra alana przymusu nie ma, ale wiesz jaka to frajda wbić się w taką kieckę i wiedzieć, że wszyscy na Ciebie patrzą? :rotfl:Dziewczyny no to chyba musimy jakis potajemny watek slubny zalozyc , zeby poogladac te nasze kiecki ... :lol2:moja wisi i czeka na Marysie...mam nadzieje ze sie nie rozleci do tego czasu:lol2: No taki wątek to jest myśl Sukienka się pewnie nie rozleci, tylko jaka pewność, że nasze dzieci za ileś tam lat będą podzielać nasz zachwyt nad tymi kieckami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 24.11.2011 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Hi hi a u mnie w rodzinie były zakłady robione w czym ja się do tego ślubu wybiorę bo kiedyś 100% mojej garderoby było w kolorze czarnym. Teraz już tylko jakieś 90% i np. przekonałam się, że biały to też kolor, a i dżinsy niebieskie również można założyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 24.11.2011 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 nemi dżinsy to tylko niebieskie Za to w różnych odcieniach tego niebieskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.11.2011 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Hi hi a u mnie w rodzinie były zakłady robione w czym ja się do tego ślubu wybiorę bo kiedyś 100% mojej garderoby było w kolorze czarnym. Teraz już tylko jakieś 90% i np. przekonałam się, że biały to też kolor, a i dżinsy niebieskie również można założyć. Nemi, u mnie tak samo. Tylko, że moja garderoba nadal w 100% czarna Mój tato mi przed ślubem powiedział, że jeśli na sukni znajdzie choć odrobina czerni, to zawału dostanie A już miałam taką jedną czarno-białą namierzoną! Bielizny na szczęście nie widział Jak byłam w ciąży z Jakubem, to mi znowu rodzina na głowę wsiadła. Żebym tylko nie ubierała dziecka na czarno! 8 miesięcy truli, po porodzie nie przestali... Ale za to jaka wygoda przy praniu Moje wszystkie czarne, męża czarne. Hop i do pralki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.11.2011 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Aga przepraszam, ale po prostu nie mogę wtytrzymać jak patrzę na tą emotkę chowającą się za kanapą Jest boska Wiedziałam, że Ci się spodoba:lol2: Psysiaczku, nie chcę Cie martwić, ale ja tak miałam z wałkami... Jak status jest, że nie wyszła to nie wyszła. Jest jeszcze w Bydgoszczy. Wyjdzie w nocy i jutro będzie u Ciebie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 24.11.2011 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Aga alana przymusu nie ma, ale wiesz jaka to frajda wbić się w taką kieckę i wiedzieć, że wszyscy na Ciebie patrzą? no i tego bym właśnie nie przeżyła.....buuuuu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 24.11.2011 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Aga nawet mnie nie denerwuj bo odpowiedniego emotka nie mam!!! Jeśli tak jest faktycznie to już drugi raz mnie ta firma zawiodła http://bysiak.w.interia.pl/wkurwiony.gif Ileż to można wysyłać no Co to za kurier jak ponad dobę nie zgłasza się po przesyłkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 24.11.2011 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Nemi, u mnie tak samo. Tylko, że moja garderoba nadal w 100% czarna Mój tato mi przed ślubem powiedział, że jeśli na sukni znajdzie choć odrobina czerni, to zawału dostanie A już miałam taką jedną czarno-białą namierzoną! Bielizny na szczęście nie widział Jak byłam w ciąży z Jakubem, to mi znowu rodzina na głowę wsiadła. Żebym tylko nie ubierała dziecka na czarno! 8 miesięcy truli, po porodzie nie przestali... Ale za to jaka wygoda przy praniu Moje wszystkie czarne, męża czarne. Hop i do pralki! No to przynajmniej miałaś wsparcie męża. T. jak pierwszy raz zobaczył suszarkę z moim praniem na balkonie to się zapytał, czy się do jakiejś sekty zapisałam. Bo on z czarnych elementów w garderobie to miał buty. Później nemi zaczęła wprowadzać te czarne ciuszki (to jakąś czarną bluzę mu kupiłam, to T-shirt, itp) i teraz już jest nie najgorzej. Choć u nas czarna garderoba ma jedną, podstawową zaletę - nie widać na niej kłaków kundla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.11.2011 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Aga nawet mnie nie denerwuj bo odpowiedniego emotka nie mam!!!J Ale ja mam http://emoty.blox.pl/resource/blowup.gif Pysiaczku to wina firmy kurierskiej, jak dzwoniłam, to powiedzieli, że można złożyć reklamację i tyle...http://emoty.blox.pl/resource/ranting.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 24.11.2011 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Nie no nie będę robić afery o jeden dzień, ale jednak nie podoba mi się to. Jeśli mają problemy z firmą kurierską to powinni ją zmienić. A tymczasem w sobotę chyba pojedziemy do Ikei, więc póki co humor mi dopisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.11.2011 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Masz rację pysiaczku, nie ma co sobie krwi psuć Perspektywa zakupów fajna:D My też chyba wyruszymy po prezenty gwiazdkowe, bo potem będą tłumy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 24.11.2011 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Pysiaczku dziękuję ,że u mnie byłaś , jesteś Kochana .... wiem ,że na Was dziewczęta można liczyć , bo miłe słowa i taką sympatię jaką tu na FM można spotkać to rzadkość . Pięknie jest u Ciebie Pysiaczku będę zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 24.11.2011 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 kubel ja mam nadzieję, że to może tylko jakieś przejściowe kłopoty i że jednak do nas wrócisz kochana Jeśli tylko można jakoś Ci pomóc to pisz Aguś no my raczej nie po prezenty tylko po jakieś większe gabaryty Cieszę się, bo w sumie to wyszło na spontanie, ale takie akcje są najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 24.11.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Ja to mam tempo Pysiaczku Piękna ta Twoja suknia. A czy realizację da się zobaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 24.11.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Pysiaczek zazdroszcze ale i współczuje! ta droga to masakra;-( w weekend tłumy niestety...co chcecie kupic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts