lady in red 25.07.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 (edytowane) Hej Pysiu Nawet nie będę udawać,że nadrobię wątek .Ale usprawiedliwieniem niech będzie,że na razie troszkę podróżujemy I dziś- dopiero pierwszy raz od momentu wyjazdu z domu zalogowała się na FM .Dużo wokół się dzieje i szkoda mi czasu Wakacjujemy i podróżujemy .Na razie ( kompletnie spontanicznie ) wylądowaliśmy w Poznaniu . Ale tylko do jutra :/.Szkoda,bo jest fajnie..... Apropo komarów....Byłam na szkoleniu dot, świadomego macierzyństwa i był- między innymi pokaz opasek odstraszających komary.Mogą być stosowane od pierwszych dni życia dziecka i są z naturalnych skłądników.Ja nie zakupiłam,więc trudno wypowiedzieć mi się na temat ich skuteczności .Dodam,że opaski nie należa do tanich-kosztują ( z tego co pamiętam) 65 zł My używamy kremu odstraszającego kaomaty (od 6 miesiąca życia) ale jest on prawie w ogóle nie skuteczny .Pachnie przyjemnie,ziołowo. Wózek (po wcześniejszym wyjęciu Poli) pryskamy offem dla dorosłych.To trochę odstrasza te małe bzyczące krwiopijce : Edytowane 25 Lipca 2013 przez lady in red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.07.2013 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Hej Pysiu Nawet nie będę udawać,że nadrobię wątek .Ale usprawiedliwieniem niech będzie,że na razie troszkę podróżujemy I dziś- dopiero pierwszy raz od momentu wyjazdu z domu zalogowała się na FM .Dużo wokół się dzieje i szkoda mi czasu Wakacjujemy i podróżujemy .Na razie ( kompletnie spontanicznie ) wylądowaliśmy w Poznaniu . Ale tylko do jutra :/.Szkoda,bo jest fajnie..... Apropo komarów....Byłam na szkoleniu dot, świadomego macierzyństwa i był- między innymi pokaz opasek odstraszających komary.Mogą być stosowane od pierwszych dni życia dziecka i są z naturalnych skłądników.Ja nie zakupiłam,więc trudno wypowiedzieć mi się na temat ich skuteczności .Dodam,że opaski nie należa do tanich-kosztują ( z tego co pamiętam) 65 zł My używamy kremu odstraszającego kaomaty (od 6 miesiąca życia) ale jest on prawie w ogóle nie skuteczny .Pachnie przyjemnie,ziołowo. Wózek (po wcześniejszym wyjęciu Poli) pryskamy offem dla dorosłych.To trochę odstrasza te małe bzyczące krwiopijce : ja polecam moskitierę, u mnie przy dwójce sprawdziła się znakomicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 26.07.2013 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 pysiaczku, wrzucam i tu, bo pewnie nie masz czasu biegać po wątkach, plasterki Mosbito: http://nokautimg3.pl/p-b9-ca-b9ca6cec040340f7c2ff796b4bb63ffd500x500/mosbito-natura-plastry-12-sztuk.jpg Dzięki Ilonko! Hej Pysiu Nawet nie będę udawać,że nadrobię wątek .Ale usprawiedliwieniem niech będzie,że na razie troszkę podróżujemy I dziś- dopiero pierwszy raz od momentu wyjazdu z domu zalogowała się na FM .Dużo wokół się dzieje i szkoda mi czasu Wakacjujemy i podróżujemy .Na razie ( kompletnie spontanicznie ) wylądowaliśmy w Poznaniu . Ale tylko do jutra :/.Szkoda,bo jest fajnie..... Apropo komarów....Byłam na szkoleniu dot, świadomego macierzyństwa i był- między innymi pokaz opasek odstraszających komary.Mogą być stosowane od pierwszych dni życia dziecka i są z naturalnych skłądników.Ja nie zakupiłam,więc trudno wypowiedzieć mi się na temat ich skuteczności .Dodam,że opaski nie należa do tanich-kosztują ( z tego co pamiętam) 65 zł My używamy kremu odstraszającego kaomaty (od 6 miesiąca życia) ale jest on prawie w ogóle nie skuteczny .Pachnie przyjemnie,ziołowo. Wózek (po wcześniejszym wyjęciu Poli) pryskamy offem dla dorosłych.To trochę odstrasza te małe bzyczące krwiopijce : Lady fajnie Wam tak sobie podróżujecie z Malutką U nas na komary musi być coś co się nadaje od urodzenia ale dzięki za cynk. A o opaskach nie słyszałam - poszperam w necie ja polecam moskitierę, u mnie przy dwójce sprawdziła się znakomicie Też mam moskitierę ale na wózek Ale zastanawiam się co zastosować w domu właśnie jakby jakieś komary wpadły. Bo takiej moskitiery na łóżko to nie mam jak zamocować. Byliśmy dziś na kontroli bioderek z Lenką i wszystko jest ok Kolejna wizyta za 4 miesiące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 26.07.2013 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Pysiu, ja kupie w ikei ta do sufitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.07.2013 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 a moskitiera okienna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 26.07.2013 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Okienna juz nawet instalowalismy i odpadla bo jakas lipna tasme dali do tego. Musze kupic cos porzadniejszego koniecznie. Taka w suficie odpada bo mamy rygipsy w sypialni. Ale dzis byl u nas skwar! Nie ma mozliwosci wyjsc na spacer nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 26.07.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Domiś, ja mam regipsy w całym domu co to ma do rzeczy U nas też bardzo gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 27.07.2013 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 najlepiej takie na ramce montowane w skrzydło, ja takie będe u siebie montować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 28.07.2013 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Yokasia bo sypialni nad lozeczkiem nie mamy żadnej belki nad rygipsami żeby w nią wbić kolek do zamocowania moskitiery. Bo tak w samego regipsa się wkrecic to byłabym się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 28.07.2013 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Eee no cos Ty kupujesz specjalny kolek i juz. U nas tak lampy wisza a moskitiera prawie nic nie wazy . Belki to mam pod szafki kuchenne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.07.2013 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Tak Pysiu - do regipsów są specjalne kołki i haczyki . Przecież u nas na poddaszu też są wszędzie regipsowe sufity, to jak byśmy mięli żyrandole powiesić, gdyby się nie dało w regipsy? W mieszkaniu też miałam sufity obniżane - podwieszane i sytuacja ta sama. A skoro Ty też to masz, to jak masz zamontowane oświetlenie? Także na samą moskitierę śmiało możecie sobie pozwolić nawet jeśli to się wydaje "nie za bardzo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 28.07.2013 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 (edytowane) Żyrandole mamy powieszone ale pod nie specjalnie były belki wcześniej położone zanim obnizylismy sufit, stąd moje zdziwienie Yokasia a ewentualnie wybierasz się kiedyś do Ikei? No i wklejam obiecane zdjęcie corci naszej kochanej Edytowane 9 Września 2013 przez pysiaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 28.07.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Ale Pysiol słodziutki uśmiechnięty! Domiś, ile malutka już ma? Ale podobna do rodziców . Włosy rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 28.07.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Ale uśmiechnięta Gwiazda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 28.07.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Słodkie pysie ma ta Wasza Pysia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.07.2013 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Ale duża ta Wasza panna! Pysiaczku, jakie ma słodkie poliki i te śliczne włoski . Nasz nadal jest małym łysolkiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 29.07.2013 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Pysiu, Laurka do zacałowania!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkota 29.07.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Pysiu - jakie pucołki cudne ma Lenka Super dziewczyneczka Po naszych ciężkich początkach z karmieniem cieszę się każdą nową fałdką Bartka i coraz większymi pućkami na buzi Masz to samo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 29.07.2013 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Pysiu, jaka cudowna malutka:hug: Taka do zacałowania. Te pysiole takie słodkie i roześmiane oczka:D Cudowna:yes: Jak sobie dzisiaj z upałem radzicie? Potwierdzam to co dziewczyny napisały o sufitach z g-k:yes: Te kołki nazywają się molly:) Jak ładnych kilka lat temu robiliśmy remont w mieszkaniu zrobiliśmy podwieszony sufit w korytarzu. Później wymyśliłam sobie oświetlenie takie na linkach (wiecie co mam na myśli?) Trzeba je było dosyć mocno naciągać i m. mówi, ze nie wytrzyma ta płyta. Ktoś nam wtedy o tych "molach" powiedział więc m. do sklepu i prosi o... moskity:lol2::lol2: Nazwę do dziś pamiętam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.07.2013 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 yuka, upał . Nasz maluch kilka razy dziennie wchodzi z mężem pod prysznic. W kryzysowych sytuacjach jedziemy na basen. A jutro wybieramy się na kilka dni nad morze, także mam nadzieję będzie czym oddychać, bo w mieście makabra . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts