Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mieszkanie pysiaczka

Recommended Posts

aneczka coś pomyślę może ;)

psosin najgorszy odcinek to chyba Gorzów-Nowy Tomyśl. Reszta to pikuś :D

Wyjeżdżamy z samego rana żeby już na otwarcie sklepu być, żeby właśnie tych tłumów ludzi uniknąć :rolleyes:

Potrzebujemy przede wszystkim szafy bo już nie mamy gdzie ciuchów pakować po przeprowadzce a i na dokumenty jakaś szafka się przyda. No i pewnie coś tam jeszcze jak to zawsze :D

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

no ale to i tak 9 godzin minimum my liczylismy.... 3 w tamtą, 3 tam, 3 powrót.... :bash:

sprawdz najpierw dostepnosc, bo my sie tak zrobilismy , mielismy wybrane a tam du..a, niema;-(

Dobrze radzisz psosin - zaraz posprawdzam ;)

A droga no cóż faktycznie niefajna i ciągnie się, ale Ikea wynagradza to w 100% :D A 3h w sklepie to chyba jednak na mnie za mało :rotfl:

Ale ja mam głód Ikei http://www.jettaclub.pl/images/smilies/2glodny.gif

Ja też i dlatego mam nadzieję, że jutro go choć trochę zaspokoję :D

Aniu by zawsze 2 razy conajmniej ja dookoła obchodzimy;-)

My dokładnie tak samo :D

Życzę udanych zakupów :), a drogi szczerze nie zazdroszczę znam ją ;).... za to wizyta w Ikea będzie na 100% udana :lol2:

Myślę, że jutro fotel dojdzie po długaśnej drodze do domku :yes::D

Dzięki Andżeliko :)

Teraz dzięki S3 jest już trochę lepiej - nie wiem czy jak jechałaś była już otwarta?

Fotel ma czas do dziś bo inaczej http://muzycznaplaneta.pl/images/smilies/nowe2/ryczy.gif

Czejena dzięki - zaraz sobie popatrzę co jeszcze mają w tym sklepie :yes:

A szafka była skręca po części na profile a po części na kantówki. W sumie na to co nam zostało, bo to taki składak ;)

Blaty olejowaliśmy białym olejem

Dzięki pysiaczku,ale jeszcze Cię trochę podręczę-może pamiętasz jaki to olej?No i jak te blaty sprawują się przy kontakcie z wodą?

Wieszaczki może w takim razie znajdziesz w ikei...?Suknia piękna-może pokażesz jak prezentowała się gotowa?

A z tym fotelem to już takie napięcie się wytworzyło,że już mnie też skręca z ciekawości ...:rotfl:

No właśnie a fotel przyjedzie i okaże się, że nie będzie "wow" i co wtedy? :p

Czejana w sprawie oleju to dokładnie nie pomogę bo dostałam resztkę od kuzyna co mu zostało z bielenia podłogi. Głowy sobie uciąć nie dam, ale to chyba olej z fluggera. Blat mamy bambusowy i jak na razie nie widzę aby cokolwiek złego się z nim działo pod wpływem wody :)

Wieszaczki w Ikei jakieś tam są, ale raczej nie w tym typie. Aczkolwiek może i coś kupię - nie wykluczam :D

A w sprawie sukni obiecuję, że coś kiedyś wrzucę ;)