pysiaczek 24.11.2011 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 aneczka coś pomyślę może psosin najgorszy odcinek to chyba Gorzów-Nowy Tomyśl. Reszta to pikuś Wyjeżdżamy z samego rana żeby już na otwarcie sklepu być, żeby właśnie tych tłumów ludzi uniknąć Potrzebujemy przede wszystkim szafy bo już nie mamy gdzie ciuchów pakować po przeprowadzce a i na dokumenty jakaś szafka się przyda. No i pewnie coś tam jeszcze jak to zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 24.11.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 no ale to i tak 9 godzin minimum my liczylismy.... 3 w tamtą, 3 tam, 3 powrót.... sprawdz najpierw dostepnosc, bo my sie tak zrobilismy , mielismy wybrane a tam du..a, niema;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 24.11.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Ale ja mam głód Ikei http://www.jettaclub.pl/images/smilies/2glodny.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 24.11.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Aniu by zawsze 2 razy conajmniej ja dookoła obchodzimy;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 24.11.2011 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 Życzę udanych zakupów , a drogi szczerze nie zazdroszczę znam ją .... za to wizyta w Ikea będzie na 100% udana Myślę, że jutro fotel dojdzie po długaśnej drodze do domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 25.11.2011 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 no ale to i tak 9 godzin minimum my liczylismy.... 3 w tamtą, 3 tam, 3 powrót.... sprawdz najpierw dostepnosc, bo my sie tak zrobilismy , mielismy wybrane a tam du..a, niema;-( Dobrze radzisz psosin - zaraz posprawdzam A droga no cóż faktycznie niefajna i ciągnie się, ale Ikea wynagradza to w 100% A 3h w sklepie to chyba jednak na mnie za mało Ale ja mam głód Ikei http://www.jettaclub.pl/images/smilies/2glodny.gif Ja też i dlatego mam nadzieję, że jutro go choć trochę zaspokoję Aniu by zawsze 2 razy conajmniej ja dookoła obchodzimy;-) My dokładnie tak samo Życzę udanych zakupów , a drogi szczerze nie zazdroszczę znam ją .... za to wizyta w Ikea będzie na 100% udana Myślę, że jutro fotel dojdzie po długaśnej drodze do domku Dzięki Andżeliko Teraz dzięki S3 jest już trochę lepiej - nie wiem czy jak jechałaś była już otwarta? Fotel ma czas do dziś bo inaczej http://muzycznaplaneta.pl/images/smilies/nowe2/ryczy.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 25.11.2011 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 No ja czekam bardzo na Twój fotel, Pysiaczku!!! Jak na szpilkach. Zupełnie, jakby był MÓJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.11.2011 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 O rany! Jaki fotel? Chyba nie jestem z temacie Idę szukać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 25.11.2011 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 narendil chyba tu nie pokazywałam fotela, bo nie ma dokładnie takiego jak zamówiliśmy Mam nadzieję, że dziś przyjdzie i będę mogła Wam pokazać W skrócie: uszak w fiolecie jak u Agi fotelik w sypialni Sharlot trzymaj zatem kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czejena 25.11.2011 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Czejena dzięki - zaraz sobie popatrzę co jeszcze mają w tym sklepie A szafka była skręca po części na profile a po części na kantówki. W sumie na to co nam zostało, bo to taki składak Blaty olejowaliśmy białym olejem Dzięki pysiaczku,ale jeszcze Cię trochę podręczę-może pamiętasz jaki to olej?No i jak te blaty sprawują się przy kontakcie z wodą? Wieszaczki może w takim razie znajdziesz w ikei...?Suknia piękna-może pokażesz jak prezentowała się gotowa? A z tym fotelem to już takie napięcie się wytworzyło,że już mnie też skręca z ciekawości ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 25.11.2011 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 No właśnie a fotel przyjedzie i okaże się, że nie będzie "wow" i co wtedy? Czejana w sprawie oleju to dokładnie nie pomogę bo dostałam resztkę od kuzyna co mu zostało z bielenia podłogi. Głowy sobie uciąć nie dam, ale to chyba olej z fluggera. Blat mamy bambusowy i jak na razie nie widzę aby cokolwiek złego się z nim działo pod wpływem wody Wieszaczki w Ikei jakieś tam są, ale raczej nie w tym typie. Aczkolwiek może i coś kupię - nie wykluczam A w sprawie sukni obiecuję, że coś kiedyś wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.11.2011 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Fotel ma czas do dziś bo inaczej http://muzycznaplaneta.pl/images/smilies/nowe2/ryczy.gif Ale wyszedł już z tej cholernej Bydgoszczy???:mad: Ja też siedzę pysiaczku jak na szpilkach... już tydzień i trochę już mnie tyłek boli:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 25.11.2011 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Fotel już jest u mnie w mieście, ale czy kurier mi go dziś dowiezie http://imgx.wizaz.pl/forum/images/smilies/tmp/noniewiem.gif Aga wałeczki sobie pod pupę podłóż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.11.2011 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Fotel już jest u mnie w mieście, ale czy kurier mi go dziś dowiezie http://imgx.wizaz.pl/forum/images/smilies/tmp/noniewiem.gif Będzie, będzie!!! Oni podobno pracują do 17:D Aga wałeczki sobie pod pupę podłóż No wiesz co, nowe wałeczki:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 25.11.2011 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 No zobaczymy bo w domu będziemy dopiero chwilę po 16 Jak przyjdzie to dam znać A wałeczki no co Chyba wygodne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 25.11.2011 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Jesuuuuu.Kiedy ten fotel w końcu dotrze????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 25.11.2011 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 No nieeeeee???? Telefonu od kuriera brak póki co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.11.2011 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 No nieeeeee???? Telefonu od kuriera brak póki co Ja już 3 jajka zniosłam i NIC:lol2: Zaraz zacznę je malować http://smileys.smileycentral.com/cat/8/8_3_22.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 25.11.2011 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Agawi BOSKA JESTES!!!!:lol2: fotel, fotelik.... gdzie jestes?...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 25.11.2011 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Wow piękne mieszkanko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts