yokasta 27.08.2013 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Dorko, ja odpuscilam. Maly od urodzenia nienawidzi byc w zaden sposob skrepowany chuste oddalam siostrze i swojej nie kupuje. Za jakis czas pomyslimy o nosidelku ale tez bede musiala pozyczyc i sprawdzic . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 27.08.2013 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 No właśnie? Gdzie się wszyscy podziali? Dorkota - moja Ala, dwa tygodnie po urodzeniu włożona w chustę usnęła od razu! Pamiętam, że kiedyś Zuzia pierwsze chustowanie zniosła tak sobie, ale przy kolejnych było już bardzo fajnie i w ogóle obydwie to uwielbiałyśmy. Ale mojej kuzynki córcia nie lubiła ewidentnie chusty i nie udało im się przeforsować więc może to od dziecka zależy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 27.08.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 no jak ja się cieszę, że wróciłam na forum ...co wejdę na swoje ulubione wątki a tam podobne problemy do moich i radości też Pysiaczku)) gratuluje ...ależ dużo straciłam przez ta moją nieobecność ...ale serdecznie gratuluje mega mega się cieszę wielkie buziaki dla was ode mnie i TYmona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 27.08.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 a co do chustownia ..ja swojego Tymona chustowalam i chyba to bardzo lubił ..podkreślam lubił ...pierwszy raz włożyłam go jak miał 2,5 miesiąca , wtedy już był sztywniejszy . wcześniej jak próbowałam to się jakoś nie udawało ... Lubiłam też to chustowanie i było zdecydowanie przydatne np. w górach czy nad morzem , na lotnisku itd. jak Tymon skończył 8 miesięcy już zaczął się wyrywać i chyba przestałó to być dla niego atrakcyjne ...ale wiadomo wolał sam się jakoś poruszać .. .więc moje dwie czy nawet trzy chusty ( bo kupiłam i elastyczna i tkaną ) leżą grzecznie w szafie. A co do diety i rozszerzania to uważam że trzeba mniej więcej trzymać się zaleceń tego co jest w schemacie żywienia ...i przy wprowadzaniu czegoś nowego maluszkowi wprowadzać jednoskładnikowo... obserwować i dopiero mieszać składniki i podawać ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkota 30.08.2013 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Pewnie zależy od dziecka, ale może trzeba zaczynać jak Asia od razu po urodzeniu? Ja próbowałam z Bartkiem dopiero w 3m-cu, może dlatego mu się nie podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 30.08.2013 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Z Zuzią to chyba też dopiero jak miała 2 miesiące. Choć faktycznie - obstawiam, że im wcześniej tym łatwiej się dziecku w niej odnaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 30.08.2013 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Z Zuzią to chyba też dopiero jak miała 2 miesiące. Choć faktycznie - obstawiam, że im wcześniej tym łatwiej się dziecku w niej odnaleźć Zdecydowanie tak Myśmy zaczynali z Maciem jeszcze przed skończeniem 4 tygodni i u nas był strzał w dziesiątkę! pysiaczku, hop hop! Jak tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 07.09.2013 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 (edytowane) Cześć dziewczyny My się mało chustowaliśmy póki co, bo pogoda temu nie sprzyjała - upały! Ale raczej się Lence podobało w chuście Zamierzamy niedługo pojechać na kilka dni na wakacje to na pewno zabierzemy chustę i z pewnością wtedy z niej więcej pokorzystamy U nas powoli do przodu. Choć czas wcale nie leci powoli Wręcz zasuwa! Nie wiem kiedy to zleciało ale moje dziecko za 10dni kończy 3 miesiące Z każdym dniem jest już lepiej jeśli chodzi o brzuszek, ale np. w zeszły weekend to była jakaś masakra albo nam się to ze skokiem nałożyło i tak jakby cofnęliśmy się w czasie co nas nieźle wytrąciło z równowagi. Na szczęście ostatnie dni są już naprawdę duuuużo lepsze. Rośnie nam panna niesamowicie i na wadze też przybiera, no ale w końcu dziwne by było gdyby na mm nie przybierała Śmieje się na głos, głuży i popiskuje, pakuje piąstki do buzi, ssie przedramię, czyta materiałową książeczkę. Mamy z niej czasem kupę śmiechu Edytowane 18 Września 2013 przez pysiaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 07.09.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 (edytowane) Pysiak mój duży i mały. Cały Kuba, nie? Edytowane 8 Września 2013 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 07.09.2013 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Wszyscy tak mówią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 08.09.2013 04:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Sama słodycz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 08.09.2013 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Aaaaaa do schrupania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 08.09.2013 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 To mam dobre oko Antoś teraz się zmienia i już jest pół na pół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 08.09.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 No nareszcie! Piękne zdjęcia Lenki Rozkoszna, uśmiechnięta dziewusia http://emotikona.pl/emotikony/pic/0flirt.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.09.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 O , trafiłam na zdjęcia . Fajna ta Wasza Lenka i już nie taka mała . Co do zmian, potwierdzam, u nas w sumie wszystko wskazywało na to, że Robert to czysty mąż, ale nie - ma moje oczy . Jestem dumna jak paw, bo spodziewaliśmy się szarych (i takie były, zanim przebiłam kanalik), a one nagle poszły w błękit, są duże i wyłupiaste (jak u mnie ), tylko ciągle trzeba paprochy z nich wyjmować (ja całe życie mam ten sam problem , są wyjątkowo "czepliwe" ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 08.09.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Małe Pysiątko do schrupania Pozdrawiam!!! Ale mi robicie smaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 08.09.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Nelcia, coś Ty to dawaj pomieścicie się! Ilonka, toć ja mówiłam że Robert ma Twoje oczy chociaż męża nie widziałam fakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 09.09.2013 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Kiedyś ktoś (niestety nie pamiętam kto ) szukał takiej ławki jak mamy w przedpokoju. Od czwartku 12 września mają znów być one w Lidlu http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-D478CF57-DB0B4409/lidl_pl/hs.xsl/index_45137.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 09.09.2013 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Dzięki za wszystkie komplementa No niestety póki co Mała Pysia to czysty tatuś Ale wierzę, że coś tam po mnie jeszcze będzie mieć Bo na razie to tylko wszyscy żartują, że od pasa w dół jest po mnie ___________________ I w ogóle przepraszam, że się mało udzielam, że się u Was nie udzielam ale jakoś ogarnąć się nie mogę i naprawdę na internet nie mam już tyle czasu co w ciąży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkota 09.09.2013 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Pysiu, Lenka śliczna, na ostatnim zdjęciu po prostu boska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts