pysiaczek 29.11.2011 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Sharlot, narendil dzięki Czemu ten czas się tak wlecze? Marzę o powrocie do domu i kawce w fotelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 29.11.2011 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 mogę trochę na nim posiedzieć cuudniasty !!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 29.11.2011 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 zuz@nka zapraszam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 29.11.2011 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Pysiaczku fotel jest idealny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 29.11.2011 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 bardzo ładny kolorek fotela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.11.2011 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 o mój fotel!! tzn kiedyś, bo w planach mam 2 w salonie. Ślicznie wygląda, kolor u mnie na monitorze też super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.11.2011 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Aga pierwsza niestety nie będziesz bo ja już wczoraj go testowałam Ale zapraszam serdecznie na herbatkę i nawet miejsca Ci ustąpię :hug: Ty jedyna wiesz jak ten kolor może wyglądać w rzeczywistości Naprawdę jest to taki elegancki odcień fioletu, że tak powiem Taaaak, to piękny odcień fioletu- taki głęboki i ciemny:D mam nadzieję, że ten zapach szybko wywietrzeje bo dziś rano jak wstałam i przeszłam koło salonu to http://emoty.blox.pl/resource/651.gif Pysiaczku to potrwa parę dni- u nas nic już nie czuć. Może go w weekend wystaw na balkon na kilka godzin? Każdy materiał ma inny zapach. Naszych sof np. kompletnie nic, a nic nie było czuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czejena 29.11.2011 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Rzeczywiście fotel idealny-i kształt,i kolor... A co to za tkanina?To czekam również na zdjęcia pozostałych mebelków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 29.11.2011 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Piękny fotelik...a i wygodny pewnie bardzo...ja też mogę w nim troszeczkę z kawką posiedzieć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 29.11.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Fotel super I widzę, że skusiłaś się na ten sam kocyk z Ikei, co ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 29.11.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Pysiaczku,cudny fotel!!!Ach,marzę o podobnym do nasiadówek z książką i lampką wina... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 29.11.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Pysiaczku,cudny fotel!!!Ach,marzę o podobnym do nasiadówek z książką i lampką wina... Ja też http://emoty.blox.pl/resource/smiley_img.gif Piękny Pysiaczku zazdraszczam pozytywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 30.11.2011 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 (edytowane) Dziewczynki dzięki - utwierdzacie mnie tylko w przekonaniu, że to był dobry zakup Aga nie mam pojęcia jaka pogoda ma być w weekend a poza tym chyba nam nie przejdzie przez drzwi balkonowe (mąż go ledwo do salonu wcisnął ) Czejena materiał to welur Beatko oczywiście zapraszam Ilonka kocyk fajny zwłaszcza na zimowe wieczory na kanapce Paula póki co nie miałam czasu na poczytanie w nim książki ale z pewnością będzie do tego idealny Edytowane 1 Grudnia 2011 przez pysiaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 30.11.2011 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Bardzo zgrabny fotel!! no to chyba teraz przyjdzie kolej na moje łóżko! Masz jakieś uwagi co do firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 30.11.2011 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Beauty poza tym, że zatrudniają najgorszą z możliwych firmę kurierską to nie Fajnie można z nimi wszystko dogadać, wszelkie zmiany co chciałam zrobili, także jestem zadowolona No i mógłby tak ten mebelek nie capić, ale nie wiem czy to akurat uwaga do firmy, czy do tkaniny Masz jakiś konkretny termin na łóżko? Takie duże gabaryty to oni swoim transportem przywożą, więc nie powinno być obsuwy w tej kwestii u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 30.11.2011 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Pysiaczku kochany! Ja jak zwykle spóźniona. Fotel jest PJJJJĘĘĘĘĘKNY! Kocham fiolet! Z chęcią bym Ci go ukradła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 30.11.2011 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Beauty Masz jakiś konkretny termin na łóżko? Takie duże gabaryty to oni swoim transportem przywożą, więc nie powinno być obsuwy w tej kwestii u Ciebie Co do terminu ,to obiecali mi ,że na początku grudnia to łóżko będzie i tak właśnie Pani mówiła ,że przywiozą własnym transportem:)a zapach to pewnie jest od tkaniny ,bo próbki które mi przysłali też tak capiły:Dpo kilku dniach pewnie przestanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 30.11.2011 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 (edytowane) No fakt, że już dziś rano mniej capiło niż wczoraj A początek grudnia jest już jutro aneczko nie kradnij tylko zamawiaj A poważnie to dziękuję bardzo kochana Edytowane 1 Grudnia 2011 przez pysiaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 30.11.2011 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Cuuudny fotel!!!!! skąd takie śliczności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 30.11.2011 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Ja właśnie też przerzucałam wątek, żeby się dowiedzieć skąd taki. A na prv to i o cenę mogę zapytać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts