agawi74 30.11.2011 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Ja właśnie też przerzucałam wątek, żeby się dowiedzieć skąd taki. A na prv to i o cenę mogę zapytać... Aneczka jak chcesz, to mogę Ci wysłać, bo w wątku to raczej nie znajdziesz:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 30.11.2011 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Aneczka jak chcesz, to mogę Ci wysłać, bo w wątku to raczej nie znajdziesz:no: Ty się nie pytaj, tylko pisz Będzie na zaś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.11.2011 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Ty się nie pytaj, tylko pisz Będzie na zaś! Poszło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 30.11.2011 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 pysiaczek a a a a a ja mam pytanie gdzie są zdjęcia szafy i innych zdobyczy :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mleczajka 30.11.2011 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Poszło! czy ja tez mogę prosić o namiar na firmę od fotela? na [email protected] wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 01.12.2011 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Ja właśnie też przerzucałam wątek, żeby się dowiedzieć skąd taki. A na prv to i o cenę mogę zapytać... aneczko już Ci Aga wysłała, więc nie będę powielać Aneczka jak chcesz, to mogę Ci wysłać, bo w wątku to raczej nie znajdziesz:no: No na wątku nie ma informacji, ale sama nie wiem czemu w sumie? Jak ktoś chce to nie ma problemu podam - przecież mi nie wykupicie już pysiaczek a a a a a ja mam pytanie gdzie są zdjęcia szafy i innych zdobyczy :lol2: Andżeliko no racja miały być a nie ma Trochę mamy ostatnio sajgon w domu i czasu na nic nie ma - wiem, wiem takie pokrętne tłumaczenia Obiecuję fotki w weekend bo będzie imprezka rodzinna, więc i tak muszę wszystko na błysk wysprzątać to i okazja do cyknięcia zdjęć będzie czy ja tez mogę prosić o namiar na firmę od fotela? na [email protected] wielkie dzięki mleczajka nie wiem czy Aga podawała Ci już namiar, więc zaraz Ci podeślę na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 01.12.2011 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Pysiaczku opis robienia bombek wrzuciłam tutaj:http://robotkowebajdurzenie.blogspot.com/2011/12/102-bombki-tutorial.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 01.12.2011 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 No właśnie, ja się już gubię, gdzie zamawiałyście- w pewnej firmie czy u pewnego sprzedawcy z all, na forum polecanego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 01.12.2011 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Sharlot zamawiałam przez allegro ale to ten sam sprzedawca co pewna firma Niestety gdzieś mi zaginął link do ich strony internetowej, więc nie mogę go Wam podać - może Aga poratuje Dorfi dzięki zaraz sobie obejrzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 01.12.2011 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Aga,podeślij w takim razie namiary, bo się już gubię!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 01.12.2011 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Dostałam namiary od Agi i będę sobie marzyć o krześle Lion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 01.12.2011 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Dziewczynki na allegro jest to sprzedawca iwonamaciej, a link do ich strony niech poda agawi bo ja nie mogę namierzyć aneczko czasem warto zrealizować marzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mleczajka 01.12.2011 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 pysiaczku, a powiesz jeszcze, skąd masz podwójny karnisz? I czy ta delikatna firanka w salonie jest z ikei? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 01.12.2011 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 mleczajka firanki w salonie są z LM z jakiejś wyprzedaży po 10zł sztuka dlatego wzięłam, żeby tymczasowo okna przysłonić Docelowo potrzebuję coś bardziej przeźroczystego i totalnie gładkiego. Myślę o woalu, ale to chyba na wiosne zlecę uszycie Podwójne karnisze mam: w sypialni z castoramy a w salonie w LM. W obu przypadkach są one składane przez nas z pojedynczych elementów kupionych w tych sklepach. Tzn. kupowaliśmy osobno drążki, osobno łączniki do nich i osobno trzymania. A dlatego mamy jeden stąd, a drugi stąd, że w castoramie nie mieli 3m rurek a takie potrzebowaliśmy do salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.12.2011 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 (edytowane) czy ja tez mogę prosić o namiar na firmę od fotela? na [email protected] wielkie dzięki Pysiaczek już wysłała:) Dziewczynki na allegro jest to sprzedawca iwonamaciej, a link do ich strony niech poda agawi bo ja nie mogę namierzyć Pysiaczku skoro już ujawniłaś, to podaję link (ale żeby nie było, że robię firmie reklamę) http://chesterfield-meble.com.pl/ Moja mam szyje teraz do całego domu firanki z woalu w kolorze krem- materiał jest piękny- leciutki, lejący i elegancki:rolleyes: Edytowane 1 Grudnia 2011 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.12.2011 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 A gospodyni gdzie??? Ładnie to tak zaniedbywać własny wątek pysiaczku?:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 07.12.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Obiecuję fotki w weekend bo będzie imprezka rodzinna, więc i tak muszę wszystko na błysk wysprzątać to i okazja do cyknięcia zdjęć będzie już dawno po weekendzie a fot jak nie było tak nie ma! I na wc dalej trzeba czekać! Ach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 07.12.2011 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Dziewczyny, wiem przepraszam obiecałam i nawaliłam Na swoje usprawiedliwienie mam tylko to, że od piątku choroba położyła mnie do łóżka. A w sobotę urodziny męża z imprezą u nas! Cały piątek przespałam, dzięki czemu w sobotę rano w końcu miałam normalną temperaturę. Wstałam więc z rana, zrobiłam torta (całe szczęście u nas był tylko deser a obiad w restauracji, bo inaczej nie dałabym na pewno rady i trzeba by było wszystko odwołać), wysprzątałam mieszkanie i tak się tym wszystkim nakręciłam, że jakoś funkcjonowałam do wieczora. A potem jak poszłam do łóżka to leżę do dziś a od poniedziałku jestem na antybiotyku Mam nadzieję, że dziś już będzie lepiej i wstanę, a najdalej jutro będę mogła zrobić jakieś zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 07.12.2011 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Zdrówka życzę...pij herbatkę z malinką lub z bzem czarnym, duuużo cytrynki i zdrowiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 07.12.2011 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Dzięki kochane Herbatkę z sokiem malinowym piję już od października i jakoś póki co się trzymałam, ale teraz to już mnie coś zmasowanego musiało dopaść Najważniejsze, że z każdym dniem coraz lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts