Paula_71 21.10.2011 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Pysiaczku,witam się i już zaklepuje sobie kącik u Ciebie. Bardzo podoba mi się sypialnia,połączenie kolorów,ceglana ściana w salonie no i szafka,która stoi koło kanapy rewelacyjna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olga1719509509 21.10.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Ja tez zostaje, kibicuje i czekam na kolejne fotki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 21.10.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 No cudne mieszkanko! Będę się inspirować! pokaż więcej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 21.10.2011 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Karna, Magduśka, psosin, narendil, ida2, madileo, GUMISIOWA, ane3ka1, AgaKuba, kasia_sw, nicol21, yokasta, paula_71, ol(g)a i kasia_1982 o rany jak Was dużo!!! Przede wszystkim witam Was serdecznie i dziękuję za wszystkie miłe słowa i pochwały pod moim (naszym) a w zasadzie naszego mieszkania adresem agawi tapeta w sypialni to dokładnie Rasch Soft Velvet Zastanawiałam się nawet nad tą drugą wersją kolorystyczną, ale wydawała mi się za ciemna do sypialni. A teraz patrząc u Ciebie wcale już tak nie uważam - jest świetna. W zasadzie obie podobają mi się na równi i naprawdę problem z doborem tapet to ja miałam okropny! Tapet w wersji mnogiej bo w salonie też jedna ściana (ta, której jeszcze nie pokazałam ) będzie w tapecie. W końcu się zdecydowałam, zakupiłam i jak nic nie pokrzyżuje nam planów to jutro kładziemy psosin u mnie problem był taki, że podobały mi się i meble nowoczesne i takie ciut postarzane. Zdecydowałam się na ich mix a w zasadzie jedną szafeczkę tak bardziej na staro i cieszę się, że i Wam się to podoba U Ciebie też będzie na pewno super. Mnie zachwyca Twój kredens ale w mieszkaniu nie mam jednak przestrzeni na takie meble no i z wkomponowaniem go do tego co już mam musiałabym się jednak bardziej nagłowić madileo u nas to akurat mąż mnie urabiał na tą cegłę w kuchni Cieszę się, że udało mu się mnie przekonać aneczko cegły to tak naprawdę płytki Tutaj link do aukcji gdzie je kupowaliśmy http://allegro.pl/stara-cegla-skalna-plytki-ceglane-scienne-i1864683147.html Z tego co się orientuję jest to dość popularny sprzedawca, polecany na wątku o Cegle we wnętrzach. kasiu dziękuję To wszystko też dzięki dodatkom od Ciebie yokasta takie słowa od Ciebie to jest dopiero komplement Bardzo serdecznie Ci dziękuję bo chyba w końcu odkryłam nazwę stylu tego co mam w mieszkaniu - to faktycznie jak patchwork paula ja u Ciebie nieustannie bukuję kącik w sypialni ten z wiadomym białym stoliczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 21.10.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź. Prawdę powiedziawszy to już przytupywałam niecierpliwie http://emots.yetihehe.com/2/tuptup.gif bo wątek mi jakoś nieznany. No ale trudno znać wszystko, bo by trzeba było nie odchodzić od kompa. A swoją drogą to sprzedawca na Allegro ma pikne zdjęcia! W szczególności kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 21.10.2011 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 To prawda - nas też urzekły zdjęcia tego sprzedawcy i to dlatego zdecydowaliśmy się na tą płytkę W wątku o "Cegle we wnętrzach" dużo osób też poleca i pokazuje wnętrza właśnie z tą cegłą skalną, więc możesz sobie popatrzeć jak to się u różnych osób prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.10.2011 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 agawi tapeta w sypialni to dokładnie Rasch Soft Velvet Zastanawiałam się nawet nad tą drugą wersją kolorystyczną, ale wydawała mi się za ciemna do sypialni. A teraz patrząc u Ciebie wcale już tak nie uważam - jest świetna. W zasadzie obie podobają mi się na równi i naprawdę problem z doborem tapet to ja miałam okropny! Noo ja też się nie mogłam zdecydować- myślałam, że ta jaśniutka będzie za blada, bo sypialnię mamy dość dużą. U Ciebie pysiaczku wygląda super:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 22.10.2011 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 pysiaczek Piękne mieszkanko, świetny klimat Dlaczego tak długo ukrywałaś te cudowności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 22.10.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 To i ja melduję się jako podglądająca! Super że w końcu masz swój wątek o tym że mi się u Ciebie podoba pisałam już w swoim wątku ale się powtórzę: bardzo mi sie u Ciebie podoba Na samym początku urządzania naszego M. też miałam ochotę straszną na cegłę w kuchni. Potem mi przeszło. Następnie po głowie chodziła biała cegła ale też przeszło. Ale jak zobaczyłam Twoje cudne wnętrza to miłość do cegły wróciłam z dwojoną siłą! Zamęczam M. zdjęciami Twojego mieszkania i planami o cegle w kuchni A tak w ogóle to na którym piętrze mieszkasz? Żebym wiedziała w które okna się gapić wypatrując cegły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.10.2011 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 22.10.2011 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Witam sie i ja. Wspaniale i klimatyczne wnetrza stworzylas:) baaaaaardzo podoba mi sie sciana tv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 22.10.2011 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 To i ja przyszłam się przywitać Piękne wnętrza, podziwiam....i będę odwiedzać Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mleczajka 22.10.2011 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Ale super mieszkanie. Bardzo bardzo. Zaintrygowało mnie zdjęcie z fragmentem łazienki, pokażesz więcej. Co jest za umywalką? Czym jest pomalowana ściana i jak uzyskaliście taką fajną fakturę? Zostaję u Ciebie na dłużej, buźka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 23.10.2011 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Witam serdecznie Ilonkę, Korozję, reni, hazeleyes, bogumil = Beatę i mleczajkę Dziękuję za wszystkie komplementy i cieszę się, że podoba Wam się u nas Noo ja też się nie mogłam zdecydować- myślałam, że ta jaśniutka będzie za blada, bo sypialnię mamy dość dużą. U Ciebie pysiaczku wygląda super:yes: Ja myślę agawi, że u Was lepsza jest ta, którą wybrałaś Ty, a u nas ta którą wybrałam ja Właśnie ze względu na gabaryty pomieszczenia pysiaczek Piękne mieszkanko, świetny klimat Dlaczego tak długo ukrywałaś te cudowności? Ilonko bardzo dużo czasu zajęło nam doprowadzenie mieszkania do takiego stanu, że można je było pokazać Na początek mieliśmy tylko sypialnię gotową i łazienkę i kuchnię tyle o ile tzn.żeby dało się mieszkać. A salon dopiero teraz w październiku (od grudnia zeszłego roku!) w końcu się skończył (no prawie!) i nadaje się do pokazania Zamęczam M. zdjęciami Twojego mieszkania i planami o cegle w kuchni A tak w ogóle to na którym piętrze mieszkasz? Żebym wiedziała w które okna się gapić wypatrując cegły Aniu życzę pomyślnego zamęczania M. Musi ulec - nie ma wyjścia A cegiełkę kładzie się naprawdę przyjemnie. Gorsze jest fugowanie, ale i to poszło mężowi sprawniej niż przypuszczaliśmy Mieszkamy na I piętrze. A Wy? Zaintrygowało mnie zdjęcie z fragmentem łazienki, pokażesz więcej. Co jest za umywalką? Czym jest pomalowana ściana i jak uzyskaliście taką fajną fakturę? mleczajka tak naprawdę to jest wc a nie łazienka. Łazienki nie pokazywałam jeszcze wcale (czekam aż mąż zawiesi lustro - może się kiedyś doczekam ) Wc jest tak małe, że ciężko pokazać w nim cokolwiek więcej Struktura na ścianie jest robiona tynkiem gotowym, np.knaufem i "blachą". Ściany w tym pomieszczeniu były baaaaardzo krzywe (blok z płyty) i jak zaczęlibyśmy kłaść rygipsy i je równać to pomieszczenie byłoby jeszcze mniejsze. Tak więc był tylko na szybko narzucony na ścianę jakiś rotban i na to później taką packą kładziona ta gotowa gładź. Potem farba 2x. Ciężko się trochę maluje po takiej strukturze. Jakby co to polecam wałek z długim włosem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 23.10.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeej co to za zakładanie nowych wątków jak mnie nie ma? I potem mi jest głupio, bo pojawiam się dopiero po 3 dniach... Mieszkanko superowe - nie sprawiało wrażenia, że jest takie duże. Chciałam się zapytać o to co masz za dywan i jaką szafkę RTV. Chyba nie pisałaś nigdzie, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 23.10.2011 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Wczoraj udało nam się w końcu położyć tapetę w salonie, dzięki czemu w końcu wszystkie ściany nadają się do pokazania Wczoraj wieczorem przy świetle: I dziś rano przy świetle dziennym: Powiesiłam też tymczasowe firanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 23.10.2011 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Witaj nemi Z tego co kojarzę miałaś urlop, więc absolutnie nie masz co sobie zarzucać, że Cię tu nie było, bo byłaś w duuuuuużo lepszym miejscu :D:D Dywan jest z Ikei nazywa się Erslev, ale z tego co wiem nie ma już w sprzedaży szarych. Tutaj link do innego dostępnego koloru http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00070088/ Szafka pod tv to dwie 120cm szafki z serii Besta z Ikei z frontami białymi w połysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 23.10.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 No nareszcie Pysiaczku!!! :wave: Macie świetnie urządzone mieszkanie:yes: Yokasia doskonale je podsumowała;)Jest spójne - mimo pozornej wielości wzorów i stylów:) OSZCZegam, że będę stałą podglądaczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 23.10.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Z tego co kojarzę miałaś urlop, więc absolutnie nie masz co sobie zarzucać, że Cię tu nie było, bo byłaś w duuuuuużo lepszym miejscu :D:D No powiedzmy. Ale na pewno TAM było cieplej. Dziś w Krakowie mamy całe 6 stopni. Dywan jest z Ikei nazywa się Erslev, ale z tego co wiem nie ma już w sprzedaży szarych. Tutaj link do innego dostępnego koloru http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00070088/ Szafka pod tv to dwie 120cm szafki z serii Besta z Ikei z frontami białymi w połysku. Ja to mam jednak pecha z tymi dywanami - to już trzeci, który mi się spodobał i znów nie ma. No nic, wrócę chyba do koncepcji wykładziny, bo nic innego chyba nie znajdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.10.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Tapeta prezentuje się PIĘKNIE pysiaczku Zrobiło się jeszcze przytulniej:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts