pysiaczek 11.12.2011 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 No drugi fotel by się przydał to fakt Ale chyba za bardzo już by się z nim zagraciło, więc póki co się wstrzymamy Stolik z singera jest cały czas nie zrobiony - stoi bo stoi, ale kupy się nie trzyma (dosłownie bo blat jest nawet nie przykręcony ). Coś się nie możemy za niego zabrać, dlatego wszelkie przedmioty na nim też są przypadkowe Mimo tego, że zdjęcia słabej jakości bo fotograf ze mnie marny w takich warunkach dziękuję Wam, że coś tam dojrzałyście i skomentowałyście edit: Aga Ty nie masz jakichś emotek? TY? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 11.12.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Wiesz co Marjelko, jak mogłaś:lol2: My go komentowałyśmy ze 3 dni:yes: Ja już tak mam:p, ale lepiej późno niż wcale;) Agwi, przyszła Ci okrągła podusia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.12.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 edit: Aga Ty nie masz jakichś emotek? TY? No właśnie ja:oops: Nie mam nastrojowych pysiaczku... Ja już tak mam:p, ale lepiej późno niż wcale;) Agwi, przyszła Ci okrągła podusia? No właśnie nie przyszła:cry: jutro tam dzwonię z awanturą A Tobie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 11.12.2011 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 MarJel ja się nie gniewam Aga mam nadzieję, że podusia dojdzie i jakaś sesja będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 11.12.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 No właśnie nie przyszła:cry: jutro tam dzwonię z awanturą A Tobie? Też nie przyszła:wtf: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.12.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Też nie przyszła:wtf: Jakiś dziwny ten sklep:eek: Zaraz napiszę do nich milutkiego maila;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 11.12.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Jakiś dziwny ten sklep:eek: Zaraz napiszę do nich milutkiego maila He, he:lol: Pozdrów ich też serdecznie ode mnie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 11.12.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 pieknie Pysiaczku, ciepło klimatycznie, przysiade sobie u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.12.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 He, he:lol: Pozdrów ich też serdecznie ode mnie:lol2: Się robi:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 12.12.2011 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 psosinku dzięki Zaraz idę zobaczyć do Ciebie co tam z konsolką Aga i co odpisali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 12.12.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 pysiaczku pięknie a tyle zwlekałaś, zeby nam swoje mieszkanie pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 12.12.2011 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Eeee bo ja nadal uważam, patrząc na Wasze galerie, że u nas to nic specjalnego A poza tym jeszcze rok temu to salon był pusty, stały w nim tylko 2 krzesła, stół z kuchni i tv na komodzie z sypialni Teraz też jest jeszcze nie skończony (czekam na powrót taty, który zawiesi nam kinkiety - może przed świętami się uda!), że o różnych niedoróbkach malarskich to już nawet nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.12.2011 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Pysiaczku bardzo klimatycznie...a przy świecach to nic tylko siedzieć z lampką dobrego winka i "chwilo trwaj"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 12.12.2011 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Dokładnie Anetko Szukam przepisu na jakieś danie z filetem z łososia - pamiętam, że tu na forum były przepisy (na pewno u yokasi). Przekopanie trochę mi zajmie, więc jakby się którejś nawinęło pod rękę to podeślijcie co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 12.12.2011 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Dobra u Anetki znalazłam przepis, po lekkiej modyfikacji tzn.zamianie tuńczyka na łososia myslę, że będzie ok Wklejam zapożyczony przepis: tagliatelle z tuńczykiem, w śmietanowym sosie, z cytrynowym pieprzem i pomidorkami suszonymi Smak co najmniej zaskakujący i jeśli ktoś pomyśli - bleee, tuńczyk na ciepło - niech tylko spróbuje. Jeszcze nie spotkałam osoby, która by nie mlaskała przy tym daniu. Mój mąż jak słyszy, że będzie "makaron z tuńczykiem" skręca się z niecierpliwości Tajemnicą jest tu sok z cytryny, który wydobywa głęboki smak sosu. Składniki: 2 puszki tuńczyka w oleju w kawałkach kilka -6-8 suszonych pomidorków w zalewie (tych dobrych, bez octu) duuużo czosnku (ja daję powiedzmy 6 ząbków) śmietana słodka (najlepsza kremówka, używam 18% łaciatej) sok z ok połówki cytryny pieprz cytrynowy sól natka pietruszki (ja ubóstwiam, wrzucam dużooo pod koniec gotowania) Wyrzucam na lekko rozgrzaną patelnię tuńczyka (można odlać trochę oleju, chociaż on i tak się za chwilę wchłonie), podsmażam 2-3 minuty, dodaję przeciśnięty przez praskę czosnek, pokrojone w paseczki pomidorki i razem to smażę ok 3-4 minuty. Zalewam śmietanką, jak zaczyna bulgotać dodaję sok z cytryny (lepiej po trochu i próbować by nie przesadzić), sól, pieprz, posiekaną natkę. U mnie dodatkowo jest jeszcze posiekana papryczka chili, w dużej ilości, już na talerzu Na zachętę (tu dodałam kaparki - opcjonalnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 12.12.2011 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Witam Jak tu ładnie i pysznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 12.12.2011 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 yokasia my też ryż tylko Basmati Ale dziś chyba zrobię z makaronem? A może nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 12.12.2011 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 yokasia a ten sos śmietanowy to śmietana z czym? Bo ja znam tylko taki do carbonary z żółtkiem, pieprzem i parmezanem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 12.12.2011 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Raz można zaszaleć z tłustą - dzięki yokasia Przekazałam dyspozycje mężowi a ja przyjadę na gotowe hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 12.12.2011 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Jezzzzzu.... Wy o jedzeniu, a ja taka głodna jestem.... zjem dopiero po 16-ej jak dojadę do domku :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts