kubel30 15.12.2011 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 U mnie choinka typowo dziecięca , będą misie pluszowe , bałwanki , głowy mikołajów , miś uszatek i kolorowe migające światełka , cóż poradzić jak moje skarby tak uwielbiają . Kiedyś miałam białą choinkę z własnoręcznie robionymi łańcuchami z piórek ( na żyłce) , była piękna . Za rok planuję dziecięcą dać na górę a w salonie zrobić na biało , o piękne są całe zielone . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 15.12.2011 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Pysiaczku,piękne te komody, konsola boska.....Cudne turkusiaste inspiracje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 15.12.2011 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Cudne turkusowe świąteczne inspiracje a mi mąż kupił pudełko turkusowych bombek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 15.12.2011 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 diana a gdzie? yokasia, nie no dość dokładnie przejrzałam dział z ozdobami i nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 15.12.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 piękne turkusy:)pozdrawiam ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.12.2011 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Pysiaczku świetne inspiracje Konsolki są fajne, ale jak ma się dużo miejsca na przechowywanie gdzie indziej, jestem za komodą...ale nie z tymi brylantami na uchwytach - ale to wiem że też Ci przeszkadza U nas w tym roku chyba nawet stroika nie będzie, zawisiłabym bombki do karnisza w salonie - ale go nie mam, zawiesiłabym bombki na choince - ale jej nie mam, zawiesiłabym bombki - ale ich nie mam wyżyję się w następnym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 16.12.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Pysiaczku w Mrówce były turkusowe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 16.12.2011 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Dzieeeń doobryyy ja sobie na chwilkę przysiądę i pooglądam bo się tak świątecznie zrobiło. Śliczne inspiracje i mieszkanko piękniachne U nas w tym roku chyba nawet stroika nie będzie, zawisiłabym bombki do karnisza w salonie - ale go nie mam, zawiesiłabym bombki na choince - ale jej nie mam, zawiesiłabym bombki - ale ich nie mam wyżyję się w następnym roku To tak jak u mnie ale ja mam taki głód że jak nigdy wszystkie wystawy i dekoracje mnie przyciągają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 16.12.2011 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Pysiaczku ja mogę podejść do takiego sklepiku koło mnie (właściwie dwóch), w którym są różne różności- obecnie świąteczne głównie Może akurat będzie coś w turkusie,dam znać wieczorem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 16.12.2011 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Pysiaczku,ja upolowałam cudne czubki choinkowe w Tesco, i turkus, i kobalt - w zawrotnej cenie za sztukę: 0.75 PLN minus 30% rabatu:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 17.12.2011 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Pysiaczku, byłam w tym sklepie koło mnie i takie ozdoby turkusowo-niebieskie mają : http://img546.imageshack.us/img546/1691/zdjcie0516j.jpg Duże bombki 8,90zł Małe bombki 4,90zł Sopelki 7,90zł Sorki za jakość zdjęcia ale robiłam komórką. Te małe bombki i sopelki są przezroczyste, pięknie to wygląda w połączeniu ze srebrnymi ozdobami Daj znać to usunę zdjęcie jak trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 17.12.2011 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Kasiu zdjęcie jak najbardziej może zostać Powiedz proszę ten sklep to jakaś sieciówka może czy niestety nie? Sharlot u mnie w Tesco była bieda w tym temacie kolorystycznym - co za jawna niesprawiedliwość diana niestety nie kojarzę sklepu Mrówka TwoOfUs witam serdecznie Venusku ja zawiesiłam bombki do karnisza (szczęśliwe mam to i to ) ale na choinkę muszę jeszcze poczekać Ale ja w zeszłe święta nie miałam nic, bo to zaraz po przeprowadzce było, więc odbijam sobie w tym roku, także jest tak jak mówisz - Ty odrobisz z nawiązką za rok W kwestii komody/konsoli jestem już na 100% pewna, żeby zdecydować się na komodę. Ale na spokojnie poszukam czegoś po świętach Cieszę się, że inspiracje Wam się podobają Ponieważ słabo u nas z turkusem (koleżanka dała mi co prawda cynk o turkusowych bombkach w TkMaxxie, ale ponoć w sporych wymiarach, a u nas choinka będzie malutka, więc obawiam, się, że źle by to wyglądało) to będąc dziś na zakupach ze znajomymi () w Niemczech dość blisko za granicą dokupiłam jeszcze kilka szklanych bombek. Tak więc będzie biało/szaro/srebrno/przeźroczysto a za rok jakiś kolor sobie do tego dokomponuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 17.12.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Pysiaczku, to nie sieciówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 17.12.2011 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 No szkoda, ale w sumie dałaś mi pomysł by zaglądać do takich małych niepozornych sklepików Tylko kiedy jak na wszystko teraz czasu brak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 17.12.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Pysiaczku, jeśli chciałabyś to w pon mogłabym Ci kupić te bombki, i wysłać, ale wątpię żeby doszły przed Wigilią a poza tym pisałaś,że zdecydowałaś się na inne kolory więc jak chcesz Ja mam koło siebie dwa cudowne sklepiki więc nie mam problemu żeby tam zajrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 17.12.2011 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Kasiu kochana dziękuję Ci bardzo, ale właśnie obawiam się tego, że przed świętami te bombki by nie doszły A jednak po świętach to już nie to samo Ale dziękuję za chęć pomocy. Mam nadzieję, że uda mi się coś na wyprzedażach znaleźć i będzie na za rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 17.12.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 18.12.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Pysiaczku chyba w pepco widziałam turkusowe ozdoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 18.12.2011 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 martaibartek zdaje się, że w Pepco nic mi się w oczy nie rzuciło - być może u mnie nie było akurat Jak mi się nic nie nawinie samo pod rękę to w tym roku odpuszczam już ten temat, bo ozdób w sumie już sporo mam. Wiadro na choinkę też już czeka, tylko drzewka brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 18.12.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 W nanu nana też były turkusy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts