Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mieszkanie pysiaczka

Recommended Posts

U mnie choinka typowo dziecięca , będą misie pluszowe , bałwanki , głowy mikołajów , miś uszatek i kolorowe migające światełka :( , cóż poradzić jak moje skarby tak uwielbiają . Kiedyś miałam białą choinkę z własnoręcznie robionymi łańcuchami z piórek ( na żyłce) , była piękna . Za rok planuję dziecięcą dać na górę a w salonie zrobić na biało , o piękne są całe zielone :).

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Pysiaczku świetne inspiracje :)

Konsolki są fajne, ale jak ma się dużo miejsca na przechowywanie gdzie indziej, jestem za komodą...ale nie z tymi brylantami na uchwytach - ale to wiem że też Ci przeszkadza :D

U nas w tym roku chyba nawet stroika nie będzie, zawisiłabym bombki do karnisza w salonie - ale go nie mam, zawiesiłabym bombki na choince - ale jej nie mam, zawiesiłabym bombki - ale ich nie mam :lol2: wyżyję się w następnym roku :lol2:

Dzieeeń doobryyy :D ja sobie na chwilkę przysiądę i pooglądam bo się tak świątecznie zrobiło. Śliczne inspiracje i mieszkanko piękniachne

U nas w tym roku chyba nawet stroika nie będzie, zawisiłabym bombki do karnisza w salonie - ale go nie mam, zawiesiłabym bombki na choince - ale jej nie mam, zawiesiłabym bombki - ale ich nie mam :lol2: wyżyję się w następnym roku :lol2:

To tak jak u mnie :lol2: ale ja mam taki głód że jak nigdy wszystkie wystawy i dekoracje mnie przyciągają :)

Pysiaczku, byłam w tym sklepie koło mnie i takie ozdoby turkusowo-niebieskie mają :

http://img546.imageshack.us/img546/1691/zdjcie0516j.jpg

Duże bombki 8,90zł

Małe bombki 4,90zł

Sopelki 7,90zł

Sorki za jakość zdjęcia ale robiłam komórką. Te małe bombki i sopelki są przezroczyste, pięknie to wygląda w połączeniu ze srebrnymi ozdobami :) Daj znać to usunę zdjęcie jak trzeba.

Kasiu zdjęcie jak najbardziej może zostać :yes:

Powiedz proszę ten sklep to jakaś sieciówka może czy niestety nie?

Sharlot u mnie w Tesco była bieda w tym temacie kolorystycznym - co za jawna niesprawiedliwość :lol2:

diana niestety nie kojarzę sklepu Mrówka :D

TwoOfUs witam serdecznie :)

Venusku ja zawiesiłam bombki do karnisza (szczęśliwe mam to i to :lol2: ) ale na choinkę muszę jeszcze poczekać ;) Ale ja w zeszłe święta nie miałam nic, bo to zaraz po przeprowadzce było, więc odbijam sobie w tym roku, także jest tak jak mówisz - Ty odrobisz z nawiązką za rok :D

W kwestii komody/konsoli jestem już na 100% pewna, żeby zdecydować się na komodę. Ale na spokojnie poszukam czegoś po świętach :yes:

Cieszę się, że inspiracje Wam się podobają :D Ponieważ słabo u nas z turkusem (koleżanka dała mi co prawda cynk o turkusowych bombkach w TkMaxxie, ale ponoć w sporych wymiarach, a u nas choinka będzie malutka, więc obawiam, się, że źle by to wyglądało) to będąc dziś na zakupach ze znajomymi (:D) w Niemczech dość blisko za granicą dokupiłam jeszcze kilka szklanych bombek. Tak więc będzie biało/szaro/srebrno/przeźroczysto a za rok jakiś kolor sobie do tego dokomponuję :yes:

Kasiu kochana dziękuję Ci bardzo, ale właśnie obawiam się tego, że przed świętami te bombki by nie doszły :yes: A jednak po świętach to już nie to samo :) Ale dziękuję za chęć pomocy. Mam nadzieję, że uda mi się coś na wyprzedażach znaleźć i będzie na za rok :)

martaibartek zdaje się, że w Pepco nic mi się w oczy nie rzuciło - być może u mnie nie było akurat :)

Jak mi się nic nie nawinie samo pod rękę to w tym roku odpuszczam już ten temat, bo ozdób w sumie już sporo mam. Wiadro na choinkę też już czeka, tylko drzewka brak ;)