mleczajka 23.10.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 (edytowane) pysiaczku, dziękuję za odpowiedź. A napiszesz, co to za płytka za umywalką? Już wiem Edytowane 23 Października 2011 przez mleczajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 23.10.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Przepięknie wszystko idealnie do siebie pasuje szafeczka z lamką robi wrażenie na tle tej ciemnej ściany....pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 23.10.2011 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Aniu życzę pomyślnego zamęczania M. Musi ulec - nie ma wyjścia A cegiełkę kładzie się naprawdę przyjemnie. Gorsze jest fugowanie, ale i to poszło mężowi sprawniej niż przypuszczaliśmy No u nas jeśli o to chodzi to kładłby fachowiec albo...ja :DM. nie lubi tego typu "robótek ręcznych". Mieszkamy na I piętrze. A Wy? my na 3:rotfl: na stronie developera widac nawet nasze okno:p p.s. jak zobaczysz dwa fejsy gapiace sie w Twoje okna to będziemy my:lol: Tapeta prezentuje się znakomicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 24.10.2011 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 No nareszcie Pysiaczku!!! :wave: Macie świetnie urządzone mieszkanie:yes: Yokasia doskonale je podsumowała;)Jest spójne - mimo pozornej wielości wzorów i stylów:) OSZCZegam, że będę stałą podglądaczką Witaj mada Bardzo mi miło, że Ci się u mnie podpoba - u Ciebie przecież całkiem odmienny styl i ja go kupuję w całości, ale niestety chyba dopiero przy jakimś kolejnym lokum bo tu mi się mąż na kolejny remont szybko nie zgodzi na bank No powiedzmy. Ale na pewno TAM było cieplej. Dziś w Krakowie mamy całe 6 stopni. Ja to mam jednak pecha z tymi dywanami - to już trzeci, który mi się spodobał i znów nie ma. No nic, wrócę chyba do koncepcji wykładziny, bo nic innego chyba nie znajdę. Ja nie wiem nemi ile było dziś u mnie po 6 jak do pracy szłam, ale czapka, szalik, rękawiczki, płaszcz, kozaki to już mus, bo ja jestem straszny zmarźluch i jak weszłam do pracy to od razu były komentarze w stylu "oho zima idzie :D" Za dywanem możesz popatrzeć na allegro bo ja jakiś czas temu widziałam tam jeszcze szary w sprzedaży. Nawet się na niego czaiłam, ale akurat udało nam się pojechać do Poznania (a więc do Ikei ) i tam na końcówkach asortymentu co są przed kasami wisiały jeszcze dwa Czasem warto tam zaglądać Tapeta prezentuje się PIĘKNIE pysiaczku Zrobiło się jeszcze przytulniej:D Dziękuję Aga Przez tą tapetę nie miałam czasu na pieczenie i zrobiłam tylko na szybko jakiegoś gotowca z kartonika i był taki Także dobrze, że chociaż sobie popatrzeć mogłam na Twoje ciasteczka pysiaczku, dziękuję za odpowiedź. A napiszesz, co to za płytka za umywalką? Już wiem Płytka to Tubądzin seria Colors, ale to już wiesz jak widzę Przepięknie wszystko idealnie do siebie pasuje szafeczka z lamką robi wrażenie na tle tej ciemnej ściany....pięknie Dziękuję Kasiu No u nas jeśli o to chodzi to kładłby fachowiec albo...ja :DM. nie lubi tego typu "robótek ręcznych". Aniu no u nas to ja nie mam cierpliwości do takiej dłubaniny dlatego robi to mąż Ale wcale nie twierdzę, że kobieta nie dałaby rady my na 3:rotfl: na stronie developera widac nawet nasze okno:p p.s. jak zobaczysz dwa fejsy gapiace sie w Twoje okna to będziemy my:lol: Raz tam kiedyś koło Was przejeżdżaliśmy bo chcieliśmy sobie popatrzeć na nowe budownictwo Zwrócił naszą uwagę balkon, na którym ktoś na pleksi czy nie wiem na czym miał jakieś zdjęcia z ciepłych krajów? Ogromne takie, robiły za osłony z boku Gapić się w okna nie zabraniam, ale nasze osiedle spore jest i nie wiem czy udałoby Wam się odnaleźć nasz blok Poza tym przez okna chyba za bardzo to nic nie widać - no może wieczorem jak zapali się światło, więc zapraszam wtedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaKuba 24.10.2011 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 pysiaczku przepięknie Zazdroszczę Ci tego zmysłu. Ja jedynie wiem jak urządzić pokój syna, jeśli chodzi o reszte pomieszczeń to czarna dziura http://ggmania.eu/Emo/emoty_duze/rozne/chybanie.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 24.10.2011 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 no Pysiaczku wreszcze wątęk !! Ja już Ci u siebie pisałam, że pięknie -cegła w pokoju, cegła w kuchni - UWIELBIAM przedpokój bombowy i widzę zdjęcia waszych ukochanych gór oczywiscie sama wiesz, że nasze "m" bardzo podobne i podobne elementy szary ektrop oczywiście podglądam i pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 24.10.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Połączenie tapety z ciemną ścianą świetne,strzał w 10kę!!!Ja myślę nad takim kolorem wnęki u siebie w sypialni,w tym okupowanym przez Ciebie kąciku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominika i Łukasz 24.10.2011 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Witaj pysiaczku Dziękuje za tak miłe słowa u Kasi ale jak u Ciebie cudnie cudnie, uwielbiam takie klimaty...Pozdrawiam Dominika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tasiorro 24.10.2011 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Pysiaczku jeżeli możesz podaj symbol farby, którą pomalowana jest ściana za kanapą. Dziękuję. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 25.10.2011 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 pysiaczku przepięknie Zazdroszczę Ci tego zmysłu. Ja jedynie wiem jak urządzić pokój syna, jeśli chodzi o reszte pomieszczeń to czarna dziura http://ggmania.eu/Emo/emoty_duze/rozne/chybanie.gif Aga ja patrząc na poczynania dziewczyn na forum wcale nie uważam, żebym miała aż taki zmysł Jest tyle pięknych wątków do których mogę tylko powzdychać bo sama na niektóre rzeczy nie mam odwagi, pomysłu a czasem i funduszy Ale fajnie jeżeli piszesz, że mimo wszystko udało mi się jakoś wybrnąć z tego misz maszu i jest ok no Pysiaczku wreszcze wątęk !! Ja już Ci u siebie pisałam, że pięknie -cegła w pokoju, cegła w kuchni - UWIELBIAM przedpokój bombowy i widzę zdjęcia waszych ukochanych gór oczywiscie sama wiesz, że nasze "m" bardzo podobne i podobne elementy szary ektrop oczywiście podglądam i pozdrawiam gorąco dagunia witaj No zdjęć gór oczywiście nie mogło zabraknąć Mąż wczoraj kupił jakieś dwie nowe górskie grafiki, więc pewnie zastąpią obecne zdjęcia w przedpokoju Wiem wiem, że u nas pewne rzeczy podobne Bardzo żałuję, że u mnie kanapa musiała wyjść pod ścianą i nie mogę dać za nią tej ławy hemnesa, którą Ty masz! Połączenie tapety z ciemną ścianą świetne,strzał w 10kę!!!Ja myślę nad takim kolorem wnęki u siebie w sypialni,w tym okupowanym przez Ciebie kąciku Dzięki Paula U nas sypialnia była pierwszym malowanym pomieszczeniem - baliśmy się jeszcze wtedy ciemnych kolorów, a teraz pewnie i tam poszlibyśmy w ciemniejsze odcienie, bo z grafitowymi zasłonami jest super Witaj pysiaczku Dziękuje za tak miłe słowa u Kasi ale jak u Ciebie cudnie cudnie, uwielbiam takie klimaty...Pozdrawiam Dominika. Dziękuję Dominiko za miłe słowa Twój domek naprawdę ogromnie mi się podoba! Pysiaczku jeżeli możesz podaj symbol farby, którą pomalowana jest ściana za kanapą. Dziękuję. pozdrawiam tasirro podam numer farby jak wrócę do domu i sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 25.10.2011 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Pozazdrościłam dziewczynom plecionych wianków i w końcu udało mi się coś takiego stworzyć z derenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 25.10.2011 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Tapeta w salonie wyszła Wam świetnie to taka przysłowiowa kropka nad "i" . Wianki z derenia fiu fiu kolorek mają fajny . Mam nadzieję, że spodobała Ci się prace ręczne = czytaj wicie wianków . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 25.10.2011 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Andżeliko spodobało mi się wicie wianków Dereń wyjątkowo sztywny jest ale zaraz po ścięciu jakoś się jeszcze poddał Kolorek piękny jesienny to fakt, ale ja chyba i tak je posprejuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 25.10.2011 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Podkradam od agawi przepis na pyszne ciasteczka A na weekendowy deser polecam bardzo cytrynowe ciasteczka, które mogą przybierać różne kształty i można je przełożyć marmoladą Kruche ciasteczka cytrynowe Składniki: 0.5 kg mąki 30 dkg masła 2 żółtka 15 dkg cukru pudru cukier wanilinowy 1 łyżeczka proszku do pieczenia skórka z cytryny sok z 1 cytryny marmolada Masło, cukier i cukier wanilinowy utrzeć mikserem. Dodać otartą skórkę i sok z cytryny i ucierać przez kilka minut do uzyskania jednorodnej masy. Następnie połączyć ją z mąką (zmieszaną z proszkiem do pieczenia) i wyrobić na gładkie, miękkie, ale spójne ciasto. Rozwałkować na grubość ok. 0,5 cm podsypując mąką, wykrawać foremkami i piec w temp. 180ºC aż do delikatnego zrumienienia spodu. Po wystygnięciu można przekładać marmoladą. http://img849.imageshack.us/img849/4469/dsc02687w.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.10.2011 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Cudne te wianki pysiaczku i co będą jednak białe? A na Twoje ciasteczka czekam z niecierpliwością:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 25.10.2011 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Pysiaczku, nie wiem czy pisalas- mozna wiedziec ile metrow ma Wasze mieszkanie? ps.wianki super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 25.10.2011 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 tapeta wygląda ślicznie- mówię to Ja miłośniczka tapet wszelakich:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 25.10.2011 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Pysiaczku...pięknie z tapetą I strasznie mi się podobają ciemne kolorki na ścianach ......sama odważyłam się na ciemną tapetę w sypialni...jak na mnie to i tak SZAŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 25.10.2011 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Pysiaczku jeżeli możesz podaj symbol farby, którą pomalowana jest ściana za kanapą. Dziękuję. pozdrawiam tasiorro całe szczęście, że u nemi kiedyś podawałam namiary na naszą farbę. Bo jak się okazało w domu puszki już nie mam bo farba się skończyła i puszka wraz z naklejką poszła do śmieci. A musimy jeszcze domalować w paru miejscach! Także wklejam tak jak pisałam nemi Z naklejki: Rodz.farby: 78106, flutex 10, baza 3 PL Wzornik: Flugger 700 1999 (to chyba będzie kolorek 1999 z wzornika 700 o ile mnie pamięć nie myli) Kolorant jednostkowy: BB 520 YO 24 RE 56 WW 200 Cudne te wianki pysiaczku i co będą jednak białe? A na Twoje ciasteczka czekam z niecierpliwością:lol2: Aguś jeden wianek dałam mamie - ona na pewno zostawi go w tym jesiennym kolorze Ja swój może też póki co zostawię a za jakiś czas pomaluję. Mam jasnoszary sprej póki co Pysiaczku, nie wiem czy pisalas- mozna wiedziec ile metrow ma Wasze mieszkanie? ps.wianki super! Kasiu pisałam na początku, ale nie ma problemu napiszę jeszcze raz: 73,5mkw tapeta wygląda ślicznie- mówię to Ja miłośniczka tapet wszelakich:D Oj tak wiem, że jesteś miłośniczką tapet mrówko Cieszę się, że Ci się podoba i moja Pysiaczku...pięknie z tapetą I strasznie mi się podobają ciemne kolorki na ścianach ......sama odważyłam się na ciemną tapetę w sypialni...jak na mnie to i tak SZAŁ Zaraz sprawdzę tą Twoją ciemną tapetę w sypialni Beatko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.10.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Aguś jeden wianek dałam mamie - ona na pewno zostawi go w tym jesiennym kolorze Ja swój może też póki co zostawię a za jakiś czas pomaluję. Mam jasnoszary sprej póki co Aaa to nie zgadłam- myślałam, że będzie biały:D Oryginalny kolorek tez jest bardzo ciekawy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts