pysiaczek 10.01.2012 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 To tak jak u mnie...:rolleyes: Oj Aga u Ciebie to piękne zasłony i lada dzień kapa mam nadzieję? U mnie totalny zastój, a poza tym zrobiłam sobie weekend bez neta Codziennie mieliśmy gości, więc nie bardzo odpoczęłam, także byle do kolejnego weekendu I świeczniki pewnie dalej w piwnicy Kasiu, a wcale, że nie bo przyszły do góry W czwartek wieczorem Obiecuję dziś zrobić zdjęcie Muszą urzędowej mocy nabrać Boszszszsz... skąd ja to znam? U mnie tak wszystko nabiera mocy, a jeszcze te wszystkie urzędy tak się ślimaczą mada Ty narzekać chyba jednak nie możesz - poszewki wychodzą spod Twojej ręki wręcz hurtowo Wpraszam się........ mieszkanie piękne ! Będę podglądać i zbierać pomysły. Witaj arrass i dzięki za miłe słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 10.01.2012 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Dzień dybry... Chciałabym skorzystać z wc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.01.2012 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Oj Aga u Ciebie to piękne zasłony i lada dzień kapa mam nadzieję? U mnie totalny zastój Też mam nadzieję pysiaczku Jakiż to U Ciebie zastój? A wybieranie nowej komody? U nas na tapecie batalia o stół i krzesła:sick: Muszę Wam pokazać moje propozycje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 10.01.2012 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 a ja czekam na te obiecane fotki świeczników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 10.01.2012 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 alana myślisz, że tym podchwytliwym tekstem namówisz mnie na pokazanie wc? No nie wiem, bo szczerze nienawidzę swojego przycisku , który niestety jest zaraz na wejściu Aga u nas ta komoda to ciężki orzech do zgryzienia. Niby wiem co chcę, a zabrać się za to zamówienie nie mogę. Sama nie wiem na co czekam? Czas oczekiwania na mebelek to i tak kilka miesięcy, więc naprawdę wypada wziąć się za to, a tu leń, leń i jeszcze raz leń codziennie wygrywa mugatko jako, że obiecałam to są i świeczniki Niestety w tym sztucznym świetle wpadają trochę w niebieski Prawdopodobnie i tak je machnę na biało a z szarego i tak zrobię przecierkę, ale to wiadomo - urzędowej mocy musi nabrać takie postanowienie I moje posrebrzone (czego nie widać!) szyszeczki modrzewiowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 10.01.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Pysiaczku piękne te świeczniki!!!!!!!!!! a skąd ci one? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 10.01.2012 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 martaibartek świeczniki mam od Kasi_sw, która szczęśliwie kiedyś zakupiła ich za dużo i dzięki temu teraz ja jestem ich przeszczęśliwą posiadaczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 10.01.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 aaa super swieczniki!! masz jeszcze swiateczne dekoracje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 10.01.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 alana myślisz, że tym podchwytliwym tekstem namówisz mnie na pokazanie wc? No nie wiem, bo szczerze nienawidzę swojego przycisku , który niestety jest zaraz na wejściu no tak myślę To, ze Ty nie lubisz tego przycisku nie znaczy, ze nam sie nie będzie podobał A nawet gdyby, to przynajmniej ten przycisk nie byłby idealny w Twoim mieszkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 10.01.2012 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 alana zapewniam Cię, że ten przycisk podobać się nie może, bo to najbrzydszy przycisk dostępny na rynku Dzięki za miłe słowa, w takim razie już wiadomo na 100%, że przycisk idealny nie jest psosinku właśnie pisałam u Ciebie, że do czwartku choinkę przetrzymam Dekoracje w weekend posprzątam, bo wiosnę trzeba przyciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 10.01.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 ślinie się na takie świeczniki...a moc urzędowa normalka;) każda z nas może coś o tym powiedzieć..pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 10.01.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Świeczniki śliczne, są drewniane ? Co do przycisku to proponuję wypuzlować w PS bo jeśli on ma zaważyć na ujrzeniu przez nas Twojej łazienki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 10.01.2012 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 mugatko to jest myśl Świeczniki są drewniane asiulkowo ja też się na nie śliniłam długo aż tu się okazało, że Kasia ma u siebie taki skarb i to na zbyciu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.01.2012 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 (edytowane) Piękne świeczniki:o Moje kominkowe są podobne, tylko trochę wyższe. Oczywiście kolor brąz, ale tylko takie kiedyś dowalam w BRW:rolleyes: Pysiaczku ja Cie mobilizuję do komody, bo inaczejhttp://www.polishbikers.com/images/smilies/inne/pirate.gif Edytowane 10 Stycznia 2012 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 10.01.2012 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Pysiaczku ale fajnie wyglądają świeczniki w szarości ładny kolor ....a co to za farba ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 11.01.2012 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Aga dobra to chyba się posłucham, bo się boję tej szabelki Kasiu to farba w sprayu duplicolor czy jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 11.01.2012 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 (edytowane) Pysiaczku wklejam tylko na minutkę swoją pociechę , wieczorkiem usuwam daj znać ja zobaczysz , bo nie chcę Jej w sieci zostawiać Edytowane 11 Stycznia 2012 przez kubel30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 11.01.2012 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 WoW tutaj też się załapałam pysiaczku świeczniki super, a kolorek niesamowity..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 11.01.2012 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Tu tylko dla Pysiaczka ... babki nie bądźcie takie , zaraz i tak znika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 11.01.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Gdzie jesteś Pysiaczku ... bo ja tu zaraz kasuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts