pysiaczek 11.01.2012 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 kubełku wielkie dzięki Nie było mnie na kompie ale już zajrzałam i córcię ujrzałam Śliczna I te oczy faktycznie cudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 11.01.2012 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 To dobrze już znika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 12.01.2012 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Pysiaczku gdzie kupowałas nogi od Singera? nie moge znalesc tego sprzedawcy na allegro a cos mi chodzi po głowie zeby zrobic sobie taki stolik pod normalną maszyne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 12.01.2012 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Pysiaczku Rewelacyjne te twoje świeczniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 13.01.2012 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 pasosin kupowałam na allegro ale nie od takiego sprzedawcy co miał ich hurtową ilość tylko jedną sztukę, więc raczej nie pomogę Jak się zdecydujesz napisz, żeby solidnie zabezpieczyli nogi bo do nas przyszedł ze złamaną jedną tylnią karolku dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 13.01.2012 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 aha, to chyba Agawi podawała link do tego z hurtowa iloscia?... dobra ide szukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 13.01.2012 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Być może ale jak wklepiesz w allegro to samo Ci wyskoczy np.http://allegro.pl/stolik-zeliwny-singer-najwiekszy-wybor-200szt-rach-i2029073864.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.01.2012 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 aha, to chyba Agawi podawała link do tego z hurtowa iloscia?... dobra ide szukac Tak, tak ja:lol: Ale pysiaczek już znalazł A co psosinku, kupujesz nogi:lol2:? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 13.01.2012 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 sama nie wiem knuje gdzie postawie maszyne do szycia jak juz ja bede miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.01.2012 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 sama nie wiem knuje gdzie postawie maszyne do szycia jak juz ja bede miała Knuj, knuj, miejsce się na pewno znajdzie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 13.01.2012 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 tylko nie wiem czy ten pedał od Siengera nie bedzie przeszkadzał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.01.2012 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 A w czym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.01.2012 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Przyznaję, że rozbawił mnie ten fragment opisu: Po dokonaniu zakupu proszę o wiadomośc który stolik wysłac. Mogę również wybrac losowo. Czyli można powiedzieć: drugi od prawy w piątym rzędzie patrząc od strony północnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 13.01.2012 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 narendil psosin pedał od Singera fajny pod nogi jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 13.01.2012 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 no tak ale gdzies trzeba postawic ten pedał od normalnej maszyny;-) narendil tez sie zastanawiałam jak tam wybrac którą chce??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 13.01.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Pysiaczku drogi, właśnie przejrzałam Twoją galerię na picassie i aż się uśmiechnęłam do siebie - tak u Ciebie ładnie. Wypatrzyłam dwie rzeczy, o które chciałabym Cię podpytać (jeśli oczywiście nie masz nic przeciwko:)). Pierwsza sprawa to kinkiety w salonie. Potrzebuję podobnych do łazienki, a wszystko co znajduję jest albo nie takie albo za drogie. Zdradzisz gdzie wyszperałaś swoje? Znalazłam też uroczą lampkę: I tu się powtórzę: skąd? skąd? skąd to cudeńko? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 13.01.2012 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Drop_Inn jest mi bardzo miło i aż też się uśmiechnęłam jak przeczytałam co napisałaś Lampka, którą wkleiłaś jest po dziadku męża także tutaj niestety nie pomogę - jedyne co mogę poradzić to jakieś stragany ze starociami albo allegro, bo widziałam tam lampki w takim stylu Kinkiety natomiast to tanioszka, bo to kinkiety Arstid z Ikei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 13.01.2012 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 O, jaka niespodzianka! Oglądałam niedawno lampy w Ikei i zupełnie je przeoczyłam. U Ciebie prezentują się naprawdę efektownie - jednak nie ma to jak widok w pełnej aranżacji. A lampka po dziadku jest przecudna. Macie wspaniałą pamiątkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 16.01.2012 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Drop_Inn to prawda lampka jest śliczna (przemalowaliśmy tylko oczywiście to co było złote na szaro ) Specjalnie dla Ciebie i ateny0 (witaj ) jeszcze raz ceglana ściana podświetlona kinkiecikiem A tak się kończy, jak się pójdzie w weekend na zakupy i trafi na promocje W weekend wywaliliśmy też słupek z salonu - jest o wiele lepiej, bo nie ma w końcu tego jednego górującego nad resztą elementu Póki nie zamówię jakiejś komody/bieliźniarki/witrynki wstawiłam w kąt stolik z Ikei Tak to się prezentuje u nas wieczorową porą bez lampy: A tak z fleszem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 16.01.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Pysiaczku ale pięknie lustro w przedpokoju idealne Ja juro chcę kupić białe zasłony do pokoju....Twoje są białe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts