Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mieszkanie pysiaczka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Drop_Inn to prawda lampka jest śliczna (przemalowaliśmy tylko oczywiście to co było złote na szaro :D)

Specjalnie dla Ciebie i ateny0 (witaj :D) jeszcze raz ceglana ściana podświetlona kinkiecikiem :)

DSC_0081.JPG

Jej, dzięki pysiaczku! Przypominaj nam jak najczęściej. W końcu na piękne rzeczy można patrzeć i patrzeć... :)

pysiaczku tak zawsze się kończy jak są przeceny ;).Moje lustro, które mam nad atrapą kominka w taki sam sposób kupiłam :lol2:. Nawet jakbym chciała napisać, że lusterko mi się nie podoba - to nie mogę :no:.... booooo mam takie same :lol2::yes: i jest cudne ;). Kącik wypoczynkowy z fotelem ( fotel w szczególności :) ) nastrojowi i zachęcający do odpoczynku.....

Śliczny masz ten pokój dzienny :) powtórzę się ale cegła wygląda bosko, chyba muszę gdzieś sobie taką zafundować :)

A klimacik baaaardzo cieplutki :)

Dzięki mugatko. Ze ściany z cegłą jestem bardzo zadowolona. Ta z kanapą jakoś tak ciągle nie ma tego czegoś. Mamy tam jeszcze kupione ramy, ale z wieszaniem wstrzymuję się póki nie zdecydujemy się na jakąś komodę bo chcę żeby po środku wisiały :D

Jej, dzięki pysiaczku! Przypominaj nam jak najczęściej. W końcu na piękne rzeczy można patrzeć i patrzeć... :)

Ja sobie całe wieczory na tą ścianę patrzę :yes: :)

Pysiaczku cuudny zakup to lustro:jawdrop: Bez słupka jest rzeczywiście lepiej, jak nie potrzebujecie półek i szuflad to może zrezygnuj z tej komody:rolleyes:

Aga no właśnie problem jest taki, że ten stolik nocny z Ikei to za mały stanowczo jest. A już ta jego szufladka to w ogóle. Jednak jakieś coś do przechowywania przydałoby się, ale teraz już wiem, że nie może to być za wysokie. Bo teraz się zrobiło fajnie proporcjonalnie, ale obie szafki (i ta z Ikei i ta z TkMaxxa) są za wąskie i jakieś takie szpary za duże mi się wydają między nimi, kanapą i z jednej strony zasłoną a z drugiej ścianą z tapetą.

A znowu jak zdecyduję się na szerszą komodę to kanapa może nie będzie mogła stać po środku? Nie wiem, które zło jest mniejsze ;)

PS. Miałam pytac się skąd masz tą szafkę niską w salonie , a Ty już napisałaś.

Buuu szkoda że takich nie widziałam bo jest obłędna.

atena no ja też bardzo żałuję, że nie ma więcej takich szafeczek :( Od razu byłoby po problemie z doborem komody na drugą stronę kanapy, bo wzięłabym coś z tej serii. A tak sama widzisz :D

Nawet jakbym chciała napisać, że lusterko mi się nie podoba - to nie mogę :no:.... booooo mam takie same :lol2::yes: i jest cudne ;). Kącik wypoczynkowy z fotelem ( fotel w szczególności :) ) nastrojowi i zachęcający do odpoczynku.....

Andżeliko Twoje też z Jyska? :D

Z tym fotelem jeżdżę od jednej ściany do drugiej i sama nie wiem jak go tu ostatecznie ustawić. Ewidentnie za mały mam salon na wszystko to co bym chciała, ot co :lol2:

Choinkę wywaliłaś?

nemi choinka na balkonie czeka na lepsze czasy i wsadzenie do gruntu :)

Andżeliko Twoje też z Jyska? :D

Z tym fotelem jeżdżę od jednej ściany do drugiej i sama nie wiem jak go tu ostatecznie ustawić. Ewidentnie za mały mam salon na wszystko to co bym chciała, ot co :lol2:

Dominiko moje lustro też Made in Jysk ;)... coraz częściej chodzi mi po głowie myśl....przemalować ramę, przemalować ramę na biało :D:lol2:

To jak się zdecydujesz to najwyżej zgapię, ale póki co nacieszę się tym co mam :lol2:

Cały czas nie wiemy co z tą komodą/szafką. Że o kominku nie wspomnę :oops: Ale za wszelkie namiary bardzo Ci dziękuję dobra kobieto i na pewno skorzystam prędzej czy później :yes:

Wiem, wiem wszystko musi nabrać urzędowej mocy ( też tak mam ;) ), ale jak już przyjdzie czas to pójdzie jak z płatka :). Przykładem u mnie jest sofa i fotel...też długo dumałam: skóra czy materiał, kolor, kształt ( całe trzy lata mi to zajęło ;) ) , a teraz już pod koniec lutego będą mebelki i z czasem się okaże czy to był dobry wybór :p

psosin wiem, ale Ty masz to dużo a mi by ono już nie weszło a szkoda :D

yokasia dzięki :)

mugatko tak znam i podoba mi się np. ta komoda stąd, ale gdyby nie miała tego frezowanego elementu na dole. A obawiam się, że jakbyśmy go zdjęli to będzie to widać niestety

http://www.impresje24.pl/data/gfx/pictures/medium/2/8/82_1.jpg

Na tym się pewnie skończy Aguś tylko jakoś koncepcji mi brak i dlatego zabrać się za to nie mogę :( A to musi być już zadecydowane na poważnie, bez możliwości późniejszej zmiany, bo nie mam gdzie lokować już więcej takich rzeczy co kiedyś kupiłam a obecnie nie chcę :D