pysiaczek 16.01.2012 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Kasiu jeśli chodzi Ci o te Merete z salonu to tak są białe, a właściwie bielone atena ramę zawsze mogę pomalować na biało, ale póki co zostaje taka jaka jest, bo takie lustro zawsze mi po głowie chodziło i w końcu się zdecydowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 16.01.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Śliczny masz ten pokój dzienny powtórzę się ale cegła wygląda bosko, chyba muszę gdzieś sobie taką zafundować A klimacik baaaardzo cieplutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 16.01.2012 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Drop_Inn to prawda lampka jest śliczna (przemalowaliśmy tylko oczywiście to co było złote na szaro ) Specjalnie dla Ciebie i ateny0 (witaj ) jeszcze raz ceglana ściana podświetlona kinkiecikiem Jej, dzięki pysiaczku! Przypominaj nam jak najczęściej. W końcu na piękne rzeczy można patrzeć i patrzeć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.01.2012 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Pysiaczku cuudny zakup to lustro:jawdrop: Bez słupka jest rzeczywiście lepiej, jak nie potrzebujecie półek i szuflad to może zrezygnuj z tej komody:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 17.01.2012 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 pysiaczku tak zawsze się kończy jak są przeceny .Moje lustro, które mam nad atrapą kominka w taki sam sposób kupiłam . Nawet jakbym chciała napisać, że lusterko mi się nie podoba - to nie mogę .... booooo mam takie same i jest cudne . Kącik wypoczynkowy z fotelem ( fotel w szczególności ) nastrojowi i zachęcający do odpoczynku..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 17.01.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Choinkę wywaliłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 17.01.2012 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Śliczny masz ten pokój dzienny powtórzę się ale cegła wygląda bosko, chyba muszę gdzieś sobie taką zafundować A klimacik baaaardzo cieplutki Dzięki mugatko. Ze ściany z cegłą jestem bardzo zadowolona. Ta z kanapą jakoś tak ciągle nie ma tego czegoś. Mamy tam jeszcze kupione ramy, ale z wieszaniem wstrzymuję się póki nie zdecydujemy się na jakąś komodę bo chcę żeby po środku wisiały Jej, dzięki pysiaczku! Przypominaj nam jak najczęściej. W końcu na piękne rzeczy można patrzeć i patrzeć... Ja sobie całe wieczory na tą ścianę patrzę Pysiaczku cuudny zakup to lustro:jawdrop: Bez słupka jest rzeczywiście lepiej, jak nie potrzebujecie półek i szuflad to może zrezygnuj z tej komody:rolleyes: Aga no właśnie problem jest taki, że ten stolik nocny z Ikei to za mały stanowczo jest. A już ta jego szufladka to w ogóle. Jednak jakieś coś do przechowywania przydałoby się, ale teraz już wiem, że nie może to być za wysokie. Bo teraz się zrobiło fajnie proporcjonalnie, ale obie szafki (i ta z Ikei i ta z TkMaxxa) są za wąskie i jakieś takie szpary za duże mi się wydają między nimi, kanapą i z jednej strony zasłoną a z drugiej ścianą z tapetą. A znowu jak zdecyduję się na szerszą komodę to kanapa może nie będzie mogła stać po środku? Nie wiem, które zło jest mniejsze PS. Miałam pytac się skąd masz tą szafkę niską w salonie , a Ty już napisałaś. Buuu szkoda że takich nie widziałam bo jest obłędna. atena no ja też bardzo żałuję, że nie ma więcej takich szafeczek Od razu byłoby po problemie z doborem komody na drugą stronę kanapy, bo wzięłabym coś z tej serii. A tak sama widzisz Nawet jakbym chciała napisać, że lusterko mi się nie podoba - to nie mogę .... booooo mam takie same i jest cudne . Kącik wypoczynkowy z fotelem ( fotel w szczególności ) nastrojowi i zachęcający do odpoczynku..... Andżeliko Twoje też z Jyska? Z tym fotelem jeżdżę od jednej ściany do drugiej i sama nie wiem jak go tu ostatecznie ustawić. Ewidentnie za mały mam salon na wszystko to co bym chciała, ot co Choinkę wywaliłaś? nemi choinka na balkonie czeka na lepsze czasy i wsadzenie do gruntu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 17.01.2012 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Andżeliko Twoje też z Jyska? Z tym fotelem jeżdżę od jednej ściany do drugiej i sama nie wiem jak go tu ostatecznie ustawić. Ewidentnie za mały mam salon na wszystko to co bym chciała, ot co Dominiko moje lustro też Made in Jysk ... coraz częściej chodzi mi po głowie myśl....przemalować ramę, przemalować ramę na biało :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 17.01.2012 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 To jak się zdecydujesz to najwyżej zgapię, ale póki co nacieszę się tym co mam Cały czas nie wiemy co z tą komodą/szafką. Że o kominku nie wspomnę Ale za wszelkie namiary bardzo Ci dziękuję dobra kobieto i na pewno skorzystam prędzej czy później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 17.01.2012 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Wiem, wiem wszystko musi nabrać urzędowej mocy ( też tak mam ), ale jak już przyjdzie czas to pójdzie jak z płatka . Przykładem u mnie jest sofa i fotel...też długo dumałam: skóra czy materiał, kolor, kształt ( całe trzy lata mi to zajęło ) , a teraz już pod koniec lutego będą mebelki i z czasem się okaże czy to był dobry wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 17.01.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 A ja bym nie malowała ramy. Że ja też nie widziałam , że w J maja takie ładne lustra, pojadę na "żywo" luknąć odcień tego srebra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 17.01.2012 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Andżeliko znaczy się nie jest ze mną tak źle, bo my dopiero lekko ponad rok mieszkamy mrówko lustra są w promocji do 20któregoś stycznia Są w dwóch rozmiarach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 17.01.2012 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 ja tez mam to lustro z jyska:-)))) fajne jest srebrne:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 17.01.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 pysiaczku, nie wiem czy znasz tą stronę, ale mają tam sporo fajnych wąskich komódek i witryn http://www.impresje24.pl/pol_m_Meble_Komody-i-Komodki-106.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 17.01.2012 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 psosin wiem, ale Ty masz to dużo a mi by ono już nie weszło a szkoda yokasia dzięki mugatko tak znam i podoba mi się np. ta komoda stąd, ale gdyby nie miała tego frezowanego elementu na dole. A obawiam się, że jakbyśmy go zdjęli to będzie to widać niestety http://www.impresje24.pl/data/gfx/pictures/medium/2/8/82_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.01.2012 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Tak myślałam pysiaczku, że Wam ta mała szafeczka nie wystarczy:no: Może powinnaś zrobić coś pod wymiar i z dowolnymi frezami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 17.01.2012 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Na tym się pewnie skończy Aguś tylko jakoś koncepcji mi brak i dlatego zabrać się za to nie mogę A to musi być już zadecydowane na poważnie, bez możliwości późniejszej zmiany, bo nie mam gdzie lokować już więcej takich rzeczy co kiedyś kupiłam a obecnie nie chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.01.2012 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Wpadłam pożyczyć miłego weekenduhttp://www.polishbikers.com/images/smilies/podstawowe/biggrin.gifJakieś ciekawe plany weekendowe?http://www.polishbikers.com/images/smilies/upload2/gadaja.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 20.01.2012 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 agawi, absolutnie uwielbiam te Twoje emoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 20.01.2012 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 ... bo nie mam gdzie lokować już więcej takich rzeczy co kiedyś kupiłam a obecnie nie chcę Możesz lokować u mnie hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts